تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شش دلیل که مانع تبدیل شدن از طبقه متوسط به ثروتمند می‌شوند

افراد بسیاری از جوامع معتقدند که تغییر مسیر زندگی آن‌ها بستگی به تحصیلات، آموزش‌ها، عادات مالی و دیدگاه‌های اطرافیان دارد. از این رو، افرادی که از سوی خانواده، دوستان و جامعه‌شان پیام‌های مثبت و انگیزشی دریافت می‌کنند، احتمالاً به راحتی می‌توانند به تحصیلات بالاتر دست پیدا کنند و درآمد بیشتری کسب کنند. از سوی دیگر، افرادی که در محیط‌هایی با شرایط مالی کم‌تر بزرگ شده‌اند، ممکن است با چالش‌های بیشتری روبرو شوند و از دسترسی به تحصیلات و آموزش‌های لازم برای بهبود وضعیت مالی برخوردار نباشند. همچنین، عدم دسترسی به سرمایه‌گذاری مناسب و امکان مالکیت خانه نیز از موانعی است که مانع رشد و توسعه افراد از طبقات پایین‌تر اجتماعی می‌شود. به طور کلی، افزایش سطح آگاهی مالی، تحصیلات بالاتر، تمرین در زمینه سرمایه‌گذاری و ایجاد عادات مالی موثر می‌تواند به بهبود وضعیت مالی افراد کمک کند.

همه ما می‌دانیم که مردم می‌توانند تغییر کنند. افراد زیادی را دیده‌ایم که از لحاظ شخصی و مالی تکامل می‌یابند و مسیر زندگی‌شان عوض می‌شود. پس چرا افراد بیشتری از طبقه اجتماعی که در آن زاده شده‌اند فراتر نمی‌روند؟

به گزارش روزیاتو، اینجا با هم دلایل را بررسی می‌کنیم.

۱. عادت‌های مالی را خودمان یاد می‌گیریم نه در مدرسه

اگر چیز زیادی در مورد پول ندانید، پولدار شدن سخت است. جای تعجب نیست که سواد مالی با ثروت همبستگی قوی دارد. با این حال، آموزش امور مالی شخصی یا سرمایه گذاری در مدارس در اولویت نیست. در عوض، هر یک از ما باید آن‌ها را در خانه، یا بدتر از آن، به تنهایی در بزرگسالی یاد بگیریم.

۲. دیدگاه‌ها و عادات اطرافیان خود را به کار می‌بریم

اگر در محاصره وکلا، بانکداران یا کارآفرینان بزرگ شوید، احتمالاً ابتدا آن مسیر‌های شغلی را در نظر خواهید گرفت. الگو‌های شما احتمالاً ساعت‌های طولانی کار می‌کنند و برای آموزش ارزش قائل هستند. احتمالاً والدینتان به شما فشار می‌آورند تا نمرات خوبی در مدرسه بگیرید، زبان‌های خارجی یاد بگیرید و برای قرار گرفتن در معرض فرهنگ‌های دیگر سفر کنید.

اما اگر وقتی در حال رشد هستید، اطرافتان پر از آدم‌های ترک تحصیل کرده با مشاغلی با دستمزد‌های پایین باشند، به نظرتان چه دیدگاه‌ها و عاداتی را جذب خواهید کرد؟

۳. تحصیلات بالاتر برابر است با درآمد بالاتر

باز هم، جای تعجب نیست که تحصیلات با ثروت مرتبط است. اما وقتی در جامعه‌ای فقیر رشد می‌یابید، برای رسیدن به تحصیلات بالاتر با چندین چالش روبه‌رو خواهید شد.

اولی فرهنگی است. اگر کسی در اطرافیانتان تحصیلات خود را ادامه نداده باشد شما هم با احتمال کمتری در این راه دوام خواهید آورد.

همچنین در ادامه تحصیل با چالش‌های مالی روبرو خواهید شد. والدین شما ممکن است از شما بخواهند که پس از رسیدن به سنین نوجوانی، از نظر مالی کمک حال خانواده باشید و این امر ادامه تحصیل و کسب نمرات بالا را دشوارتر می‌کند.

در نهایت، شما با یک شکاف دانش روبرو هستید. اگر هیچ کس در خانواده شما به دانشگاه نرفته باشد، نمی‌تواند شما را در روند انتخاب رشته یا درخواست کمک‌هزینه راهنمایی کند.

۴. آموزش مداوم وجود ندارد

افراد با درآمد بالاتر ارزش آموزش مداوم را می‌دانند. آن‌ها مبالغ هنگفتی را برای پیوستن به گروه‌های با عملکرد بالا سرمایه‌گذاری می‌کنند که دائماً آن‌ها را برای ادامه رشد به چالش می‌کشند.

آن‌ها هرگز از یادگیری دست نمی‌کشند، زیرا می‌دانند که هر چه بیشتر یاد بگیرید، درآمد بیشتری خواهند داشت.

سرمایه‌گذاری کردن روی خود در این راه به زمان و پول نیاز دارد و طبقات فقیر و متوسط از هیچ‌کدام از این‌ها به اندازه کافی برخوردار نیستند.

۵. خرید خانه دور از دسترس است

این روز‌ها اجاره کردن خانه هم برای بسیاری از افراد غیرممکن شده، چه برسد به مالکیت آن. مسلماً داشتن خانه‌ای برای خود می‌تواند مقدار زیادی از هزینه‌های جاری بکاهد.

۶. سرمایه‌گذاری تمرین نشده است

ثروتمندان می‌گذارند پولشان برای آن‌ها کار کند، در حالی که فقرا و طبقه متوسط برای پول کار می‌کنند. می‌توانید برای محدودیت‌هایی که دارید دلایل منطقی بیاورید، اما قضیه این است که ثروتمند هم نخواهید شد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!