تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

خطرات پنهان پشت تزریق نوروبیون!

آمپول نوروبیون یک ترکیب حاوی سیانوکوبالامین، پیریدوکسین، و تیامین HCL است که سه ویتامین مهم B ۱، B ۶، و B ۱۲ را به صورت همزمان ارائه می‌دهد. این ترکیب ویتامینی مفید برای سیستم عصبی مرکزی و محیطی است و در مواردی که نیاز به مصرف ویتامین B دارید، مورد استفاده قرار می‌گیرد، به خصوص در صورت کمبود و ضعیفی جسمی.

آمپول نوروبیون می‌تواند برای بیماری‌های سیستمیک عصبی با مشکل کمبود شدید ویتامین B تجویز شود. این تحت نظر یک پزشک متخصص واجد شرایط مصرف است، زیرا مصرف نادرست ممکن است عوارض جانبی بیشتری به همراه داشته باشد. عوارض جانبی معمول این آمپول شامل واکنش‌هایی از قبیل تعریق، تاکی‌کاردیا، و واکنش‌های پوستی است. در صورت تجربه هر یک از این عوارض، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و مراقبت‌های لازم را انجام دهید.

آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین، پیریدوکسین، تیامین HCL، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B ۱، B ۶، B ۱۲) در دوز بالا است.

خواص آمپول نوروبیون

به گزارش بهداشت نیوز، آمپول نوروبیون ترکیبی از سیانوکوبالامین، پیریدوکسین، تیامین HCL، سه ویتامین ضروری نوروتروپیک بسیار مفید (B ۱، B ۶، B ۱۲) در دوز بالا است. در همین حال، ویتامین‌های B ۱، B ۶ و B ۱۲ برای متابولیسم در سیستم عصبی محیطی و مرکزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. با این حال تأثیر در بازسازی اعصاب در تحقیقات مختلف با استفاده از ویتامین‌ها به صورت جداگانه و به صورت ترکیبی نشان داده شده است.

موارد استفاده از تزریق نوروبیون (آمپول نوروبیون برای چیست)

علاوه بر این، آمپول نوروبیون را برای بیماری‌های سیستمیک عصبی به دلیل کمبود شدید ویتامین B ۱، B ۶ و B ۱۲ استفاده می‌کنند. این راهکار فقط در مواردی است که درمان خوراکی ناکافی باشد. با این حال، یک پزشک متخصص یا داروساز می‌تواند استفاده دقیق از آمپول ویتامین را کاملاً پیشنهاد دهد.

موارد منع مصرف نوروبیون چیست؟

نوروبیون نباید در بیماران حساس به هیچ یک از مواد فعال یا مواد کمکی این محصول استفاده شود. پس در این حال همیشه با پزشک یا داروساز خود که در مورد وضعیت بیماران اطلاعات بهتری دارد مشورت کنید.

عوارض جانبی تزریق عوارض آمپول نوروبیون

مانند سایر دارو‌ها و محصولات، اثرات جانبی تزریق نوروبیون نیز نشان داده شده است. در همین حین، واکنش و حساسیت بیش از حد به ویتامین B ۱ یا B ۱۲، مانند تعریق، تاکی کاردوا (ضربان قلب سریع) و واکنش‌های پوستی همراه با خارش و کهیر ممکن است رخ دهد.

در موارد منفرد و فردی، حالت شوک نیز پس از درمان با تزریق ویتامین B ۱ یا B ۱۲ مشاهده شده است. مشکلات دستگاه گوارش، مانند حالت تهوع، اسهال استفراغ یا درد شکم نیز ممکن است رخ دهد.

موارد آکنه فردی پس از تزریق دوز بالای ویتامین B ۱۲ گزارش شده است.

واکنش در محل تزریق ممکن است رخ دهد.

در صورت بروز چنین علائم یا سایر اثرات ناخواسته‌ای که فکر می‌کنید به این دارو تعلق دارد، بلافاصله با پزشک یا داروساز خود تماس بگیرید.

مقدار و تجویز نوروبیون (میزان مصرف آمپول نوروبیون)

مقدار آمپول نوروبیون با تزریق عضلانی تجویز می‌شود. از همه مهمتر، مدت زمان درمان با نوروبیون توسط پزشک یا داروساز که از شرایط بیمار اطلاعات بهتر و بیشتری دارند. تعیین می‌شود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!