تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز طراحی فلافل خوشمزه بدون نخود، به‌سبک پفک معروف آبادان

فلافل آبادانی بدون نخود یک جایگزین خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است که مناسب برای افرادی است که حساسیت نخود دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود می‌باشند. برای تهیه این نوع فلافل، مواد اولیه مورد نیاز شامل دال عدس، آرد سوخاری، سیر، پیاز، سیب زمینی و ادویه‌های مختلف است. ابتدا دال عدس خیس شده را همراه سایر مواد درون غذاساز می‌ریزیم و آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را میکس کرده و به خوبی با هم ترکیب می‌دهیم. سپس خمیر فلافل را حاصل شده را به شکل‌های دلخواه در قالب می‌ریزیم و آن‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و آماده مصرف می‌کنیم. آموزش تهیه فلافل آبادانی بدون نخود بسیار ساده و سریع است و برای افراد مختلف، از جمله کسانی که به نخود حساسیت دارند، مناسب می‌باشد.

نمناک نوشت: فلافل آبادانی بدون نخود جایگزینی خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است، این نوع فلافل برای افرادی که به نخود حساسیت دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند مناسب است.

طرز تهیه فلافل خانگی ساده و سریع

دستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقتهایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمیخواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل به روشی که در ادامه بخش آموزش آشپزی خواهید خواند، فوق العاده برایتان کاربردی خواهد بود.

مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخود

مواد لازممیزان لازمدال عدس250 گرمآرد سوخاری100گرمسیر 3 حبهپیاز 1 عدد متوسطجعفری و تلخون50 گرم سیب زمینی 1 عدد متوسطادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدس

این دستور تهیه، یکی از ساده ترین ها در لیست فلافل خانگی است که برای شروع آن ابتدا باید دال عدس ها را داخل آب گرم به مدت 6 الی 7 ساعت بخیسانیم.در مرحله بعد، دال عدس های خیس خورده را داخل غذا ساز ریخته و همراه سایر مواد اولیه، همچون پیاز، سیب زمینی، سبزی ها که شامل جعفری و تلخون بود، سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کاملا میکس میکنیم.بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را اضافه کرده و بعد از ترکیب مواد با آرد سوخاری، کمی استراحت میدهیم تا مواد به اصطلاح به خورد هم بروند.خمیر فلافل شما آماده است؛ میتوانید با فلافل زن یا هر قالب در دسترس دیگر آن را شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!