تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تجربه لذت بخش تهیه مربای بهارنارنج: عطر خوشدلی که به جان میشینه!

مربای بهار نارنج با رنگ عقیقی خود، یک طعم خاص و شیرینی دارد که می‌تواند به هر وعده غذایی یا صبحانه اضافه شود. برای تهیه آن، بايد ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را شسته و از سبزیجات آن‌ها جدا کنیم. سپس آن‌ها را به مدت کوتاهی در آب خنک قرار دهیم تا از گرد و غبار پاک شوند.

برای تهیه شهد، شکر و آب را در قابلمه‌ای مخلوط کرده و آن‌ها را روی آتش قرار دهیم. بعد از حل شدن کامل شکر در آب، به مدت 10 الی 15 دقیقه جوشانده و قوام بگیرد. سپس بهار نارنج را به شهد اضافه کرده و بجوشانیم.

پس از اضافه کردن آبلیمو، نوبت به پخت مربا می‌رسد. باید آن را به مدت حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت بجوشانیم و آبلیمو را به آن اضافه کنیم. در طول پخت، مربا را مخلوط کرده و زمانی که به غلظت دلخواه رسید، از حرارت برداشته و به خنک شدن بگذاریم. در نهایت، مربا را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزیم و در محیط خنک نگهداری کنیم. این مربا می‌تواند تا مدت زیادی نگهداری شود و از آن برای مصارف مختلف استفاده شود.

مربای بهار نارنج رنگ عقیقی، طعم ملایم و گس و عطر بی‌نظیری دارد و از آن می‌توان به عنوان صبحانه، در کنار چای یا به عنوان طعم‌دهنده در انواع کیک و شیرینی استفاده کرد.

ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را به آرامی از شاخه جدا کنید و بشویید.

برای اینکه مربای شما تلخ نشود، پرچم‌ها و قسمت‌های سبز گل را جدا کنید.

سپس گل‌ها را به مدت 30 دقیقه در آب خنک خیس کنید تا گرد و غبار و آلودگی‌های احتمالی از بین برود.

تهیه شهد:

در یک قابلمه مناسب، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مدام هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود.

بعد از اینکه شهد به جوش آمد، حرارت را کمی کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا قوام پیدا کند.

اضافه کردن بهار نارنج:

بعد از اینکه شهد قوام پیدا کرد، گل‌های بهار نارنج را که از آب خارج کرده‌اید، به آن اضافه کنید.

به آرامی مخلوط کنید تا گل‌ها به طور یکنواخت در شهد پخش شوند.

پخت مربا:

حرارت را کمی زیاد کنید و مربا را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بجوشانید.

در 15 دقیقه آخر پخت، آبلیمو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

در طول پخت، کف روی مربا را با قاشق جمع‌آوری کنید.

غلیظ شدن مربا:

زمانی که مربا به غلظت دلخواه شما رسید، از روی حرارت بردارید.

توجه داشته باشید که مربای بهار نارنج بعد از سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود، بنابراین زیاد آن را نپزید تا بعد از سرد شدن شل نشود.

روش نگهداری مربای بهار نارنج:

مربای بهار نارنج را بعد از سرد شدن کامل، در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید.

شیشه‌ها را در جای خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از زعفران دم‌کرده برای خوش‌رنگ‌تر شدن مربا استفاده کنید.

اگر مربای شما شکرک زد، می‌توانید آن را به مدت کوتاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

به جای آبلیمو، می‌توانید از کمی جوهر لیمو یا اسید سیتریک استفاده کنید.

برای اینکه مربای شما شفاف‌تر شود، می‌توانید بعد از اضافه کردن گل‌ها به شهد، آن را به مدت 24 ساعت در یخچال خنک کنید و سپس مراحل پخت را ادامه دهید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!