تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه بستنی خانگی شایسته به یک شاه بدون استفاده از ثعلب و دستگاه

بستنی معجون یکی از انواع بستنی‌های سنتی ایرانی است که با ترکیبی از خامه صبحانه، موز، شکلات تخته‌ای، بیسکوییت پتی‌پور، عسل و گردوی خرد شده تهیه می شود. این بستنی خوشمزه و خنک با طعم و عطر موز و شکلات، مورد پسند بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. بستنی سنتی به عنوان یک خوراکی محبوب در ایران محسوب می‌شود و از روزهای گرم تابستان بسیاری از مردم به عنوان پیشنهاد خنک‌کننده استفاده می‌شود. تهیه بستنی معجون در منزل نیز بسیار آسان است و نیازی به استفاده از دستگاه بستنی‌ساز یا همزن ندارد. با دنبال کردن مراحل ساده تهیه این بستنی، می‌توانید لذت خوردن از طعم و عطر آن را در خانه یا در گردش لذت ببرید. بستنی معجون می‌تواند یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها و اجتماعات خانوادگی باشد و همگان را به خود جلب کند. اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و سرد هستید، پیشنهاد می‌شود که این بستنی سنتی را امتحان کنید.

فرارو نوشت: بستنی معجون یکی از انواع بستنی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شما می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان در منزل درست کنید. 

بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند. یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است. بستنی در انواع سنتی، زعفرانی، شکلاتی، وانیلی، میوه‌ای و… تولید می‌شود. بستنی معجون یکی ازا نواع سنتی بستنی در ایران است که معمولا دارای موز و چندین مدل مغزیجات است و به همین دلیل به آن بستنی معجون می‌گویند. شما می‌توانید با روشی ساده و بدون نیاز به ثعلب و یا دستگاه بستنی‌ساز و همزن، این بستنی معجون خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در روز‌های گرم لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

موز: ۳ عدد

شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم

بیسکوییت پتی‌پور: نصف بسته

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: ۱ فنجان

طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی معجون خوشمزه ابتدا موز‌ها را حلقه کنید و داخل یک ظرف بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. در مرحله بعد موز یخ زده را داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس خامه صبحانه و شکلات را به آن اضافه کنید و یک دور بزنید تا موز کاملا با خامه و شکلات میکس شود. حالا بیسکوییت پتی‌پور را همراه با عسل اضافه کنید و یک دور دیگر دستگاه را روشن کنید تا بیسکوییت‌ها کاملا داخل مواد مخلوط شوند. در آخر گردوی خرد شده را اضافه کنید و مواد بستنی را با قاشق هم بزنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و ظرف را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی ببندد. در آخر با اسکوب بستنی را داخل ظرف سرو و یا داخل قیف بستنی بگذارید و نوش جان کنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!