لذتی ناب از پیراشکی خانگی: شیرینی فوری و شکلاتی بدون خمیر مایه و فر
پیراشکی شکلاتی فوری یکی از دسرهای خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر نیازی به فر و استراحت ندارد و بسیار سریع آماده میشود. مواد لازم برای تهیه این پیراشکی شکلاتی شامل آرد، تخممرغ، شکر، روغن، ماست، بکینگ پودر و وانیل میباشد. ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط شده و سپس آرد و بکینگ پودر به مواد اضافه میشود و خمیر تهیه میشود. سپس خمیر به دو قسمت تقسیم شده و روی سطح کار با آرد پاشیده میشود. خمیر با وردنه به اندازه پیش دستی باز شده و شکلات خرد شده روی آن قرار داده میشود. سپس خمیر دیگر روی آن میکشیده شده و بهخوبی چسبانده میشود. خمیر به اشکال موردنظر برش زده شده و سپس در روغن داغ سرخ شده و آماده مصرف میشود.
راضیه میرزاحیدری
نمناک نوشت: پیراشکی شکلاتی فوری یکی از شیرینیهای خوشمزه است که یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه این پیراشکی شکلاتی لذتبخش برای شما در نظر گرفتهایم.
پیراشکی فوری مغز دار بدون نیاز به فر و استراحت
پیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود خمیر این پیراشکی نیاز به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده است.
مواد لازم پیراشکی فوری خانگی
مواد لازممقدار لازمآرد یک و نیم لیوانتخم مرغ 1 عددشکر یک سوم لیوانروغن مایع3 قاشق غذاخوریماست سه قاشق غذاخوریبکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی فوری با مغز شکلات
مرحله اول: ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم: سپس بکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. میزان آرد نباید بیشتر از اندازه مشخص شده در مواد لازم باشد، چراکه اگر زیادتر از حد مشخص استفاده کنید، پیراشکی ها مغز پخت نشده و وسط آن بصورت خام باقی می ماند.
مرحله سوم: در این مرحله و بعد از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و کف سطح کار را آرد پاشی میکنیم.
مرحله چهارم:هر قسمت از خمیر رو با وردنه و به اندازه یک پیش دستی باز میکنیم.
مرحله پنجم: حالا شکلات تخته ای خرد شده یا شکلات صبحانه را روی خمیر قرار داده و قسمت دوم خمیر رو روی آن میکشیم و به خوبی لبه های خمیر را به هم می چسبانیم.
مرحله ششم: در این مرحله، خمیر را با چاقو برش زده و درست مثل تکه های سه گوش پیتزا، پیراشکی ها را برش میزنیم.
مرحله هفتم: خمیرهای هر تکه را با دقت از هر دو طرف بهم می چسبانیم.
مرحله هشتم: داخل ماهیتابه مناسب، روغن را خوب داغ کره و پیراشکی ها رو داخلش سرخ می کنیم.
مرحله نهم: پیراشکی های شما آماده است؛ نوش جان.
راضیه میرزاحیدری