تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه شربت زعفران – راهنمای حرفه‌ای

شربت زعفران یکی از نوشیدنی‌های سنتی و خاص ایرانی است که خواص فراوانی دارد. این شربت بهبود افسردگی، حافظه و جلوگیری از آلزایمر را ارائه می‌دهد. آماده‌سازی شربت زعفران مجلسی خانگی نیازمند گلاب، زعفران ساییده شده، شکر، آبلیمو و آب است. برای تهیه شربت، ابتدا زعفران را دم کرده و به آب می‌افزاییم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد از جوشاندن حدود 20 دقیقه، زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را هم زده و سپس گلاب و آبلیمو را به ترتیب اضافه کرده و هم زدند. به مدت 20 دقیقه شربت را جوشانده و سپس آن را خاموش کرده و تا خنک شدن آن منتظر می‌مانیم. می توانیم برای سرو این شربت از تخم شربتی و خاکشیر استفاده کنیم. مواد آماده‌سازی و پخت شربت حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد که برای 5 نفر مناسب است.

نمناک نوشت: “شربت زعفران” یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که خواص فراوانی دارد و از خواص آن می توان به بهبود افسردگی، بهبود حافظه و جلوگیری از آلزایمر اشاره کرد.

طرز تهیه شربت زعفران مجلسی خانگی :

شربت زعفران یکی از شربت های مقوی و خاص ایرانی است که در فصول گرم سال بسیار کاربرد دارد و برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف می شود پس طرز تهیه شربت زعفران مجلسی را در نمناک بخوانید.

مواد لازم شربت زعفران:

زعفران ساییده شده 1/2 قاشق غذاخوری

گلاب 1/4 پیمانه

آب نیم لیتر

شکر به میزان دلخواه

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت زعفران مجلسی:

مرحله اول (دم کردن زعفران)

ابتدا باید زعفران را آماده کنیم و برای این کار زعفران را درون هاونگ ریخته و به خوبی می کوبیم و سپس درون یک لیوان ریخته و بعد لیوان را با آب جوش پر می کنیم و با یک بشقاب روی لیوان را می پوشانیم تا دم بکشد.برای اینکه زعفران رنگ بهتری داشته باشد وقتی احساس کردیم مقداری دم کشیده یک تکه یخ درون لیوان انداخته و به اصطلاح به زعفران شوک وارد می کنیم.

البته در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از یخ روی بخار آب زعفران را دم کنید.

مرحله دوم

سپس یک ظرف مناسب روی شعله قرار داده و نیم لیتر آب را اضافه می کنیم و به اندازه دلخواه شکر اضافه می کنیم (استفاده از شکر بستگی به ذائقه شما دارد) و به خوبی هم می زنیم تا ترکیب شود سپس اجازه می دهیم حدود 20 دقیقه بجوشد تا به غلظت و قوام بهتری برسد.

مرحله سوم

وقتی ترکیب شکر و آب به قوام مناسبی رسید زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید و سپس گلاب و آبلیمو را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم

بعد از گذشت 20 دقیقه وقتی شربت جوشید و به قوام مناسب رسید شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت زعفران سرد شود.می توانید برای سرو این شربت از تخم شربتی و خاکشیر هم استفاده کنید.

نکات تهیه شربت زعفران خانگی :

اگر در تهیه این شربت از شعله با حرارت بالا استفاده کنید تا زودتر به قوام مناسب برسد شربت شما در آخر شکرک می زند.

به جای استفاده از گلاب می توانید از عرق بیدمشک ، بهارنارنج و یا هل بسته به ذائقه خود استفاده کنید.

برای سرو شربت زعفران باید 1/3 لیوان را شربت زعفران و بقیه را با آب پر کنید تا غلظتش مناسب باشد.

نکات تکمیلی در مورد شربت زعفران

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!