تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

با تهیه این غذا، دل مو دمادرشوهرتو به دست بیار!

این نوشتار در مورد راهنمای پختن مرغ به شیوه‌ی مدرن است. این متن از یک داستان شروع می‌شود که در آن مادرشوهر شخصی در مورد مرغی که او درست کرده تعریف می‌کند. سپس، متن به مزایای شیوه‌ی جدید پخت مرغ می‌پردازد که ترکیبی از ادویه‌ها و سس‌های مخصوص است و مرغ را بسیار خوشمزه و لذیذ می‌کند.

در ادامه، مواد لازم برای این غذا و طرز تهیه آن به تفصیل توضیح داده شده است. مواد شامل مرغ، ادویه‌ها، سس‌ها، سیب‌زمینی، پیاز، و فلفل‌های مختلف است. همچنین، نحوه‌ی تهیه این غذا نیز به تفصیل شرح داده شده است که شامل مخلوط کردن مرغ با سس و ترکیب آن با سایر مواد می‌شود.

در نهایت، برای نتیجه‌ی بهتر پخت غذا، توصیه شده است که آن را در فر می‌پزید و از طعم لذیذ و مزه‌ی منحصر‌به‌فرد این غذا لذت ببرید. این نوع پخت مرغ بسیار مورد توجه و محبوب بسیاری از افراد است و ارزش آزمایش آن را دارد.

تک فان- «مادرشوهرم عاشق مرغای منه! همه جا ازم تعریف می‌کنه!»

مرغ پختن همانقدر که آسان است ترفندهای خاص خودش را هم دارد! دیگر دوره‌ی مرغ زردچوبه‌ای و آب پز یا سرخ شده با زعفران گذشته است! غذاها رنگ و بوی مدرن گرفته‌اند و بهتر است شما هم مجلسی ترین نوع مرغ را درست کنید تا تفاوت آن را با بقیه دستورها متوجه بشوید!

به گزارش تک فان، اگر یک بار به این شیوه مرغ بپزید دیگر دور تمام رسپی‌ها را خط خواهید کشید! باور نمی‌کنید؟ امتحان کنید!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدارمرغ تکه شده

یک عدد

نمک

یک قاشق چای خوری

زردچوبه  یک قاشق چای خوریپاپریکا

یک قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز

یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز

یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه

یک قاشق چای خوری

لیمو ترش

2 عدد

رب گوجه فرنگی

یک قاشق غذاخوری

رب فلفل

یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی بزرگ

2 عدد

پیاز بزرگ

یک عدد

فلفل دلمه‌ای

یک عدد

فلفل سبز

2 عدد

طرز تهیه:

در یک ظرف بزرگ ادویه‌ها را به همراه آب یکی از لیمو ترش‌ها، رب گوجه فرنگی، رب فلفل، روغن زیتون خیلی خوب مخلوط کنید. این سس اصلی غذای شماست و تمام طعم و مزه‌ای که مرغ و سیب زمینی‌ها دارند از آن گرفته خواهد شد. سس به دست آمده باید شل نباشد و به دلیل وجود ادویه‌ها حالت خمیری پیدا کند.

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به تکه‌های نسبتا درشت خرد کنید.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید و حلقه‎ای برش بزنید.

فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را هم بعد از اینکه شستید به شکل دلخواه خرد کنید. نباید ریز باشند.

لیموترش دوم را هم خوب بشویید و با پوست به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

تکه‌های مرغ را به خوبی با این سس به دست آمده مخلوط کنید. وقتی تمام قسمت‌های مرغ‌ها به سس آغشته شد سیب زمینی‌ها را به همراه پیازهای حلقه‌ای، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز خرد شده و لیموترش حلقه‌ای با مواد ترکیب کنید. 3-4 ساعت باید زمان بدهید و این مخلوط را در ظرفی در بسته به یخچال منتقل کنید تا همه در کنار هم استراحت کنند و خوب مزه‌دار شوند.

روی ظرف مورد نظر را فویل بکشید و برای یک ساعت داخل فر 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا حسابی بپزند. 10 دقیقه پایانی فویل را بردارید تا روی مرغ‌ها هم برشته و گریل شود. نیازی به اضافه کردن آب نیست چون مرغ خودش آب می‌اندازد و در کنار سسی که شما تهیه کرده‌اید به خوبی می‌پزد و سس هم در انتها به اندازه کافی باقی می‌ماند.

این روش تهیه مرغ بی نظیر است و این روزها خیلی طرفدار دارد. حتما تهیه کنید و لذتش را ببرید!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!