راز پاک کردن آسان میگو به روش تصویری • معجزهگر مجله زندگی
پاک کردن میگو یکی از مراحل مهم در فرایند پخت و طبخ میگو است که به آن توجه ویژه ای نیاز دارد. در این مقاله، روش آسان و انسانی پاک کردن میگو به صورت تصویری معرفی خواهد شد.
برای پاک کردن میگو ابتدا باید میگو را در آب سرد شستشو داد تا کثیفی ها و گرد و غبارهای موجود روی آن از بین برود. سپس با استفاده از یک چاقو کوچک، سر میگو را از بدنه جدا کرده و ناراحت نکرده و پاک کنید. در مرحله بعدی، با استفاده از انگشتان خود، روده های میگو را خارج کرده و داخلی آن را پاک کنید. در نهایت، میگو آماده برای پخت و طبخ است.
این روش آسان و انسانی، به شما کمک می کند تا به راحتی و با دقت بیشتری میگو را پاک کنید و از آن لذت ببرید.
شستشو و خیس کردن مرحله اول پاک کردن میگو
میگو ها را شسته و درون یک ظرف پر از آب قرار دهید.
میگو ها را بشویید و درون یک ظرف پر از آب قرار دهید
خیس کردن در آب نمک مرحله دوم پاک کردن میگو
روی میگو ها مقداری نمک ریخته و کمی بگذارید در آب و نمک بمانند.
روی میگو ها مقداری نمک بریزید و یکی دوساعت بگذارید در آب و نمک بمانند
پوست کندن و تمیز کردن میگو
بعد از حدود ۱ الی ۲ ساعت، زمانی که متوجه شدید پوست میگوها جدا شده اند، از آب درآورده و پوست اولی را کامل جدا کنید.
زمانی که متوجه شدید پوست میگوها جدا شده اند، از آب درآورده و پوست اولی را کامل جدا کنید
جدا کردن سر میگو
باچاقوی تیز سر میگوها را جدا کنید.
باچاقو سر میگوها را جدا کنید
جدا کردن دم میگو
دم میگوها را هم جدا کنید.
دم میگوها را هم جدا کنید
برش پشت میگو
با یک چاقوی بسیار تیز پشت میگو را بسیار ظریف ببرید.
با یک چاقوی تیز پشت (کمر) میگوها را بسیار ظریف ببرید.
تمیز کردن رگ سیاه میگو
با یک خلال دندان به آرامی رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید.
با یک خلال دندان ( نوک چاقو ) رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنید
پایان کار و آماده کردن میگو برای طبخ
میگوهای شما حاضرند. می توانید آنها را سرخ کرده و میل کنید.
و در آخر میگوها را شسته و آماده طبخ کنید.