افزودن طعم به زندگی با ادویه هایی که خون را رقیق می کنند
تجویز داروهای رقیقکننده خون برای برخی افراد لازم است به دلیل اختلالاتی مانند خونریزی یا لخته شدن خون. اما بیشتر افراد تمایل دارند از روشهای طبیعی برای کاهش خطر لخته شدن خون استفاده کنند. برخی از این مواد شامل زردچوبه، زنجبیل و دارچین هستند.
با تحقیقات انجام شده، برخی از خصوصیات این مواد نشان داده شده است. به عنوان مثال، زردچوبه حاوی کورکومین است که به عنوان یک ماده ضد انعقاد عمل میکند. همچنین، زنجبیل حاوی سالیسیلات است که میتواند از لخته شدن خون جلوگیری کرده و فشار خون نیز را کاهش دهد.
در مورد دارچین هم، برخی اطلاعات حاکی از این است که ممکن است به عنوان یک ضد انعقاد قوی عمل کند و فشار خون را کاهش دهد. اما برای استفاده از این مواد به عنوان داروی رقیق کننده خون، بهتر است که مشاوره کامل و دقیق از پزشک خود دریافت کنید. همچنین، در صورت استفاده طولانی مدت از این مواد، عوارض جانبی مختلفی نظیر آسیب کبدی نیز وجود دارد.
برخی اختلالات سبب میشوند که پزشک برایتان داروی رقیقکننده خون تجویز کند. با این حال چند ماده طبیعی وجود دارند که گفته میشود به کاهش خطر لخته شدن خون کمک میکنند.
به گزارش برنا، فقط یادتان باشد که هرگز نباید این روشهای درمانی طبیعی را به جای داروهای تجویزی رقیق کننده خون یا همراه با داروهای تجویزی و بدون صحبت با پزشکتان مصرف کنید.
زردچوبه
مطابق با مطالعهای در سال ۲۰۱۲، یکی از اصلیترین ترکیبات فعال زردچوبه، کورکومین، به عنوان یک ماده ضد انعقاد عمل میکند.
زنجبیل
زنجبیل حاوی سالیسیلات است، ماده شیمیایی طبیعی که در بسیاری از گیاهان یافت میشود. استیلسالیسیلیک اسید، که از سالیسیلات گرفته شده و معمولاً آسپرین نامیده میشود، میتواند به جلوگیری از سکته و حمله قلبی کمک کند. غذاهای حاوی سالیسیلات مانند آووکادو، برخی توتها، فلفل قرمز و آلبالو گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند.
دارچین
دارچین حاوی کومارین است، ماده شیمیایی که در برخی داروها، به عنوان یک ضد انعقاد قوی عمل میکند. دارچین همچنین ممکن است فشار خون را کاهش دهد و التهاب ناشی از آرتروز و سایر بیماریهای التهابی را تسکین دهد. با این حال، مطالعات انجام شده روی انسان، شواهدی جهت استفاده از دارچین برای بیماریها ارائه نمیدهد. هنگام استفاده از دارچین به عنوان داروی رقیق کننده خون، احتیاط کنید. یک ارزیابی ریسک در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مصرف دارچین در طولانی مدت در غذاها، میتواند باعث آسیب کبدی شود.