تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چای نوشیدن و تاثیرات آن بر افزایش هوش و تمرکزذهن

بر اساس تحقیقات اخیری که در ژورنال Aging منتشر شده است، افرادی که به صورت منظم چای می‌نوشند، ساختار سازمانی بهتری در مغز خود دارند که ممکن است در پیشگیری از زوال شناختی و بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر موثر باشد. این تحقیق بر روی محصولات چای سبز، سیاه و اولانگ انجام شده است و نتایج آن نشان داده است که افرادی که حداقل چهار بار در هفته چای می‌نوشند، ارتباطات مغزی بهتری دارند.

چای دارای عناصر مفیدی برای سلامتی است از جمله پلی‌فنول‌ها که دارای خواص آنتی اکسیدانی می‌باشند و می‌توانند در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید باشند. همچنین چای حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین C و E، اسید فولیک، پتاسیم و اسید آمینه L-theanine می‌باشد که به بهبود هوشیاری ذهنی، کاهش استرس و افزایش ارامش کمک می‌کند.

از طرفی، این تحقیقات علت دقیق ارتباط بین نوشیدن چای و بهبود ساختار مغز را مشخص نمی‌کند، اما نشان می‌دهد که نوشیدن منظم چای ممکن است در بهبود عملکرد شناختی و سازماندهی مغز تاثیرگذار باشد.

بر اساس تحقیقات جدید در ژورنال Aging، افرادی که به طور منظم چای می‌نوشند نسبت به افرادی که چای نمی‌نوشند، سازمان ساختاری کارآمدتری در مغز خود دارند. این سازمان بهبودیافته ممکن است به محافظت در برابر زوال شناختی – اختلالات فکری مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر کمک کند.

به گزارش اطلاعات‌آنلاین، این تحقیق بر روی چای سبز، سیاه و اولانگ متمرکز شد. محققان اطلاعاتی در مورد سلامت، سبک زندگی و وضعیت روانی شرکت کنندگان جمع آوری کردند. هر یک از شرکت‌کنندگان برای درک بهتر سلامت مغز خود، MRI و آزمایش عصبی روان‌شناختی انجام دادند. این مطالعه به مدت سه سال، از ۲۰۱۵-۲۰۱۸ ادامه یافت.

نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که حداقل چهار بار در هفته چای سبز، اولانگ یا سیاه می‌نوشیدند، ارتباط بین نواحی مختلف مغزشان بهبود یافته بود.

در حالی که این تحقیقات علت رابطه بین چای و مغز سازمان‌یافته‌تر را ثابت نمی‌کند، یافته‌های آن‌ها نشان می‌دهد که نوشیدن منظم چای می‌تواند عملکرد شناختی را که به سازماندهی مغز متکی است، بهبود یا پشتیبانی کند.

چای دارای چند عنصر کلیدی است که برای سلامتی ما مفید است، از جمله پلی فنول ها، که مواد شیمیایی آلی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. پلی فنول‌ها به پیشگیری از بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی و سرطان، بیماری‌های عصبی و حتی دیابت و پوکی استخوان کمک می‌کنند.

چای همچنین حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید دیگری از جمله ویتامین C و E، اسید فولیک و پتاسیم و همچنین اسید‌های آمینه مانند L-theanine است که می‌تواند هوشیاری ذهنی را افزایش دهد و در عین حال آرامش را نیز افزایش می‌دهد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!