تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ژله‌ی شفاف با طعم قلب‌های عاشقانه: نوار ساخت خرده شیشه

ژله یک دسر محبوب است که در اکثر جشن‌ها و مهمانی‌ها به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌رنگ‌ترین دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. افراد مختلف ممکن است سلیقه‌های متفاوتی برای تهیه ژله داشته باشند و انواع مختلفی از ژله را بپسندند. یکی از انواع خاص و زیبای ژله، ژله خورده شیشه است، که به شکل‌های مختلفی مانند قلب و گل درست می‌شود. برای تهیه ژله خورده شیشه، از مواد اولیه‌ای مانند پودر ژله، بستنی یا شیر و آب استفاده می‌شود.

برای درست کردن ژله خورده شیشه براق یا فانتزی، می‌توانید از ژله‌های رنگی مختلف استفاده کنید و آنها را با بستنی یا شیر مخلوط کرده و در قالب ریخته و سپس در یخچال می‌گذارید تا ببندد. هنگام خنک شدن، می‌توانید ژله‌ها را به شکل مکعبی برید یا به روش‌های دیگری مثل ساخت قالب گل و قلب تزیین کنید.

با دنبال کردن دستورالعمل‌های مربوطه، می‌توانید ژله خورده شیشه خود را با ظرافت و زیبایی درست کرده و به میزهای جشن‌ها و مهمانی‌ها زینت دهید.

سرآشپز آنلاین نوشت: هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله‌های متفاوتی درست می‌کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است. 

ژله یکی از دسرهایی است که سر سفره همه دیده می شود. اما هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله های متفاوتی درست می کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است. در اینجا خورده شیشه هایمان به شکل قلب و گل هستند.

مواد اولیه:

پودر ژله آلوئه ورا ۱تا۲ بسته

پودر ژله رنگی با طعم های مختلف ۴بسته

بستنی وانیلی یا شیر ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله

ژله خرده شیشه یا ( jello broken glass ) مدل های مختلفی داره که با کمی خلاقیت و ظرافت میتونیم با درست کردنش میزهامون رو زینت ببخشیم.

در این پست ژله خرده شیشه براق یا فانتزی رو آموزش میدم. این دسر یک نوع ژله بستنی هم هست.

من از ۴ رنگ ژله استفاده کردم.هر رنگ را جداگانه با سه چهارم لیوان آبجوش باز کردم و گذاشتم روی بخار کتری تا شفاف بشه وبعد وقتی خنک شد سه چهارم لیوان بستنی را باهاش مخلوط کردم و داخل ظرف ریختم و گذاشتم توی یخچال تا ببنده.

میتونید به جای بستنی ازشیر هم استفاده کنید.ولی حتما حواستون باشه شیر را به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبره.

ظرفی که برای ریختن ژله ازش استفاده میکنید مساحتش زیاد باشه که قطر ژله ی ما بیشتر از یک سانتی متر نشه.

وقتی ژله بست، میتونید ژله ها رو مکعبی ببرید و هم میتونید قالب گل و قلب و … بزنید. یا نا منظم ببرید. این دسته خودتونه.مثلا من قالب گل و قلب زدم .

یک بسته ژله آلوئور را با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میذاریم نیم بند بشه .

برای اینکه منظم داخل قالب بچینیم باید اول قالب سرومون رو به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بزاریم تا یخ بشه و بعد ژله آلوئورا نیم بند شده رو دور تا دور و کف قالب بریزیم. جوری که یک سطح کامل ژله آلوئورا نیم بند دور تا دور قالب باشه. این کارو برای این میکنیم که موقع چیدن ژله های قالب خورده به خوبی به قالب اصلی بچسبه و موقع خارج کردن از قالب کارمون راحتر باشه. سرد بودن قالب هم برای اینه که ژله آلوئورا به محض ریختن ببنده.و بعد ژله های قالب خورده را داخل ظرف میچینیم .

و در نهایت بقیه ی ژله آلوئورای نیم بند شده روی ظرف میریزیم و اگه کم بود بازم یک بسته ی دیگه باز میکنیم و درست کرده و روی ژله ها میریزیم.و میزاریم توی یخچال وقتی کامل بست، برمیگردونیمش.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!