تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه‌های مبارزه با آلرژی بهاری: چگونه مشکلات آلرژیک خود را کنترل کنیم؟

طب ایرانی یکی از روش‌های سنتی و مورد اعتماد در درمان برخی از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی است که از دیرباز توسط ایرانیان استفاده می‌شود. در این روش درمانی، اهمیت بسیاری به نوع و کیفیت غذاهای مصرفی و نحوه تغذیه داده شده به بدن داده می‌شود. آش جو، آش سماق، انواع خورشت و سمنو از جمله غذاهای معرفی شده در فصل بهار برای تأمین نیازهای بدن مطرح شده‌اند. همچنین فراهم کردن شربت‌های سنتی، اضافه کردن انار، زرشک و سماق به غذاها و کاهش مصرف غذاهای سنتی و فست فود می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کند. ترک عادت‌های غیرسالم مانند مصرف زیاد قهوه و گوشت گاو نیز به‌عنوان تدابیری مهم در مطالبات طب ایرانی آورده شده است. به غیر از تغذیه، فعالیت‌های ورزشی و زمانبندی مناسب خواب نیز از روش‌های توصیه شده برای حفظ سلامتی در فصل بهار است.

مرضیه اخباری اظهار کرد: مصرف غذا‌های ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند مثل آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش‌ها و سمنو می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مصرف شربت‌هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو و آلبالو، افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها، کاهش مصرف غذا‌های پراَدویه و سرخ‌کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه و کاهش مصرف غذا‌های گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله از دیگر سفارش‌های طب ایرانی در فصل بهار است.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: کاهش مصرف غذا‌های گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله، کاهش مصرف غذا‌های دیرهضم مانند فست فود‌ها و انواع شیرینی‌های مصنوعی و مصرف گیاهان و سبزی‌های مفید فصل بهار مثل کنگر، ریواس، اسفناج و خرفه مورد سفارش طب ایرانی است.

اخباری تأکید کرد: انجام ورزش سبک روزانه، کاهش فعالیت‌های بدنی شدید در طول روز در کنار خواب معتدل و اجتناب از زیاد خوابی و کم‌خوابی از تدبیر‌هایی است که در طب ایرانی برای پیشگیری از بیماری به آن سفارش شده است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!