تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز طعم دلچسب: بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی چیست؟

برای تهیه برخی از غذاها، به خصوص غذاهای ایرانی مانند قورمه سبزی، از سبزی سرخ شده استفاده می‌شود. سرخ کردن سبزی‌ها باعث لذت بیشتر از غذا می‌شود اما خواص آن کمی کاهش می‌یابد. برای سرخ کردن سبزی‌ها، انتخاب روغن مناسب بسیار مهم است. معمولاً از روغن‌های مایع گیاهی برای این کار استفاده می‌شود.

برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی بهتر است از روغن مخصوصی با نقطه دود بالا استفاده کنید. روغن‌های گیاهی معمولاً برای پخت و پز در دمای بالا مناسب نیستند. استفاده از روغن‌های سالم مانند روغن‌های کنجد، زیتون یا آفتابگردان برای سرخ کردن سبزی بسیار مناسب است.

روغن کنجد یک گزینه عالی برای تفت دادن سبزی‌ها به مدت کوتاه و با حرارت کم است. اما برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به مدت طولانی و با حرارت زیاد، بهتر است از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی با نقطه دود بالا استفاده کنید. به طور کلی، استفاده از روغن‌های گیاهی برای سرخ کردن سبزی‌ها بهتر و سالم‌تر است. انتخاب روغن مناسب برای سرخ کردن سبزی‌ها می‌تواند تأثیر بسیار زیادی بر روی طعم و کیفیت غذا داشته باشد.

برای تهیه برخی از غذاها باید از سبزی سرخ شده استفاده کنید. هر چقدر سبزی خورشت‌ها بیشتر سرخ شود، مزه آن لذیذتر می‌شود و از طرفی خواص آن کاهش پیدا می‌کند. اما کدام روغن برای سرخ کردن سبزی مناسب است؟ در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی آشنا شوید.

بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی قورمه

قورمه سبزی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که برای خوشمزه‌تر شدن این غذا باید سبزی آن را به خوبی در روغن سرخ کنید. بهتر است بدانید که روغن مخصوص سرخ کردنی نقطه دود بالاتری دارد و در حرارت زیاد پایدارتر است.

روغن‌های گیاهی مخصوص پخت و پز در دمای بالا می‌سوزند و از همین رو برای سرخ کردن گزینه مناسبی نیستند. اما سبزی قورمه سبزی را با چه روغنی سرخ کنیم؟ در ادامه می توانید با بهترین روغن‌ها برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی آشنا شوید.

سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش مادربزرگ‌ها

معمولا قدیمی‌ها برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی از روغن جامد استفاده می‌کردند و هیچ روغن دیگری را برای این کار مناسب نمی‌دانستند. اما بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که استفاده از این روغن‌ها مضر هستند و استفاده از آن‌ها موجب گرفتگی عروق می‌شود.

هر چند هنوز هم بسیاری از قدیمی‌ها معتقد هستند که سبزی این غذا باید با روغن جامد سرخ شود، اما بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن مایع گیاهی و روغن مخصوص سرخ کردنی است.

سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش اصولی

اگر دوست دارید سبزی قورمه سبزی را مثل قدیمی‌ها حسابی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود، بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی برای این کار استفاده کنید. این روغن‌ها بهترین گزینه برای سرخ کردن سبزیجات با دمای زیاد هستند و بعد از سرخ کردن، کیفیت خود را از دست نمی‌دهند.

سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش مدرن

اگر قورمه سبزی را به روش مدرن تهیه می‌کنید و تاکیدی بر سرخ کردن سبزی آن به مدت طولانی ندارید، بهترین گزینه برای شما روغن گیاهی مثل روغن زیتون و روغن کنجد است.

این روغن‌ها معمولا سالم‌تر از روغن سرخ کردنی هستند، اما نباید به مدت طولانی و در دمای بالا استفاده شوند و تنها برای تفت دادن سبزی قورمه به مدت کوتاه مدت مناسب هستند.

بیشتر بخوانید: سبزی قورمه را چگونه فریز کنیم؟

بهترین روغن برای سرخ کردن سبزیجات

اگر دوست دارید در کنار غذاهای مختلف از دورچین سبزیجات سرخ شده استفاده کنید، یا تنها قصد دارید سبزیجات را در روغن تفت دهید، بهترین روغن برای این کار روغن گیاهی است. معمولا سرخ کردن سبزیجات، در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حرارت ملایم انجام می‌شود.

برای سرخ کردن انواع سبزیجات می‌توانید مقداری روغن زیتون یا روغن کنجد در ماهیتابه بریزید و بعد سبزیجات را روی حرارت ملایم تفت دهید. با این کار هم خواص و مواد مغذی سبزیجات حفظ می‌شود و هم نیازی به استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی نیست.

آیا روغن کنجد برای سرخ کردن سبزی مناسب است؟

روغن کنجد طبیعی یک روغن مفید برای تفت دادن سبزی است و به هیچ عنوان نباید از آن برای سرخ کردن سبزی به مدت طولانی استفاده کنید.

در صورتی که سبزی را با حرارت کم و برای مدت زمان محدود تفت می‌دهید، می‌توانید از مقداری روغن کنجد برای این کار استفاده کنید، در غیر این صورت بهتر است از روغن سرخ کردنی برای این کار استفاده شود.

برای سرخ کردن سبزی می توانید از روغن کنجد مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. این روغن نقطه دود بالاتری دارد و در برابر حرارت مقاوم‌تر است.

بیشتر بخوانید: روش پخت سبزیجات در هواپز؛ سالم و بدون روغن

کدام روغن‌ها برای سرخ کردن سبزی مناسب هستند؟

روغن سرخ کردنی به روغنی گفته می‌شود که نقطه دود بالا و مقاومت زیادی در برابر حرارت دارد. روغن‌های مخصوص سرخ کردنی انواع مختلفی دارند و بهتر است برای سرخ کردن سبزی از روغن‌های بدون پالم استفاده کنید.

در ادامه به لیستی از روغن‌هایی که برای سرخ کردن مناسب هستند اشاره شده است:

روغن کلزا با نقطه دود ۲۲۵ درجه سانتی‌گرادروغن کنجد مخصوص سرخ کردنی با نقطه دود ۲۱۰ درجه سانتی‌گرادروغن آفتابگردان با نقطه دود ۲۵۲ درجه سانتی‌گرادروغن نارگیل با نقطه دود ۱۸۰ درجه سانتی‌گرادروغن زیتون تصفیه شده با نقطه دود ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن سبزیجات روغن گیاهی مثل روغن زیتون است، اما شما زمانی می‌توانید از این روغن‌ها استفاده کنید که هدفتان تنها تفت دادن سبزی است. برای سرخ کردن سبزی به مدت طولانی و با حرارت زیاد بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

به نظر شما بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی چیست؟ در صورت تمایل می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore