تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

به چه طریق می‌توانید سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز را ترکیب کرده و چیزی شگفت‌انگیز بپزید؟

این نوشته شامل توصیه‌های برای تهیه صبحانه، ناهار و شام با استفاده از سیب زمینی به عنوان مواد اولیه است. برای صبحانه، املت سیب زمینی، سیب زمینی و تخم مرغ آب پز، و پوره سیب زمینی با نیمرو پیشنهاد شده است. برای ناهار و شام، خوراک سیب زمینی، کوکو سیب زمینی، سیب زمینی سرخ کرده، الویه، سالاد تخم مرغ و سمبوسه به عنوان گزینه‌های لذیذ معرفی شده‌اند. این غذاها با افزودن ادویه‌های مختلف و سبزیجات به سیب زمینی، می‌تواند تاثیر مثبتی بر طعم و ارزش غذایی آنها داشته باشد. در کل، این نوشته چند ایده خوشمزه برای سرو کردن صبحانه و غذاهای اصلی با استفاده از سیب زمینی را ارائه می‌دهد که برای هر وعده غذایی انتخاب‌های مناسبی محسوب می‌شوند.

اگر قصد دارید با این مواد اولیه غذایی درست کنید، ما در اینجا چند پیشنهاد برای شما آورده‌ایم.

صبحانه:

به گزارش راهنماتو، املت سیب زمینی: سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه نمک، فلفل و ادویه دلخواه به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند.

سیب زمینی و تخم مرغ آب پز: سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز کنید سپس آن‌ها را با هم ترکیب کنید و از ادویه دلخواه به آن اضافه کنید. شما حتی می‌توانید با اضافه کردن پنیر به این ترکیب از یک صبحانه مقوی و متفاوت لذت ببرید.

پوره سیب زمینی با نیمرو: سیب زمینی را آب پز کنید سپس آن را له کنید. پیاز را نگینی کنید و در روغن تفت دهید و سیب زمینی له شده را با آن ترکیب کند و تفت دهید. می‌توانید از زردچوبه یا هر ادویه دلخواه دیگر و یا حتی سبزیجاتی مانند پیازچه یا گشنیز استفاده کنید. تخم مرغ را نیمرو کنید و در کنار آن سرو کنید.

ناهار و شام:

خوراک سیب زمینی: سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی آب و روغن بپزید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه دلخواه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت سیب زمینی‌های پخته شده، گوجه فرنگی خرد شده و سبزیجات دلخواه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و بگذارید تا خوراک جا بیفتد.

کوکو سیب زمینی: سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل و ادویه دلخواه را اضافه کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شود.

سیب زمینی سرخ کرده: سیب زمینی را به صورت خلالی یا نازک برش دهید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. می‌توانید سیب زمینی سرخ شده را با سس کچاپ، سس مایونز یا هر سس دیگری که دوست دارید میل کنید.

الویه: سیب زمینی را پخته و پوست آن را بکنید. سپس سیب زمینی‌ها را رنده کنید و با پیاز رنده شده، تخم مرغ آب پز رنده شده، خیارشور رنده شده، نخود فرنگی، سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید.

سالاد تخم مرغ: تخم مرغ‌ها را آب پز کنید و پوست آن را بکنید. سپس تخم مرغ‌ها را رنده کنید و با پیاز رنده شده، سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید.

سمبوسه: خمیر سمبوسه را آماده کنید و یا از خمیر یوفکا استفاده کنید. سیب زمینی را آب پز و له کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سیب زمینی له شده، پیاز تفت داده شده، سبزیجات دلخواه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل خمیر سمبوسه بریزید و لبه‌های آن را ببندید. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!