تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه چهار نوع خامه لذیذ برای تزیین کیک و پر کردن شیرینی‌ها

گاناش یکی از محبوب‌ترین کاورهای برای کیک‌ها و شیرینی‌های شکلاتی و میوه‌ای است. این ماده با استفاده از خامه و شکلات تخته‌ای تهیه می‌شود و برای پوشاندن کیک‌ها یا استفاده به عنوان فیلینگ کیک بسیار مناسب است. آموزش تهیه چهار طعم گاناش مختلف از جمله گاناش پسته‌ای، گاناش توت فرنگی، گاناش نسکافه‌ای و گاناش شکلات سفید در این مطلب آورده شده است.

برای تهیه گاناش پسته‌ای، خامه را گرم کرده و شکلات تخته‌ای را به آن اضافه کرده و با پودر پسته مخلوط کرده و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه گاناش توت فرنگی، توت فرنگی را با شکر، خامه و شکلات تخته‌ای تهیه کرده و سپس در یخچال سرد کنید. گاناش نسکافه‌ای با اضافه کردن پودر قهوه به خامه و شکلات تهیه می‌شود و برای تهیه گاناش شکلات سفید باید خامه و شکلات شیری را با هم مخلوط کرده و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. این گاناش‌ها علاوه بر طعم خوب، ظاهری زیبا به کیک شما می‌دهند و استفاده از آن‌ها برای تزئین کیک‌ها بسیار مناسب است.

فراروـ  گاناش یکی از کاور‌های محبوب کیک‌های شکلاتی و میوه‌ای است که معمولا از آن برای پوشاندن همه کیک‌ها و شیرینی‌های شکلاتی و وانیلی یا فیلینگ کیک استفاده می‌کنند. گاناش با روشی بسیار ساده تهیه می‌شود و برای فیلینگ میانی کیک بسیار مناسب است. برای افرادی که حوصله خامه‌کشی ندارند یا فکر می‌کنند خامه‌کشی کیک کار زمان‌بر و پر ریسکی است، گاناش یک گزینه بسیار مناسب است که به شما کمک می‌کند بدون استرس کیک ساده خانگی‌تان را کاور کنید یا برای فیلینگ کیک‌های خامه‌ای از آن استفاده کنید. گاناش معمولا با خامه صبحانه و شکلات تخته‌ای تهیه می‌شود، اما ما در این مطلب می‌خواهیم آموزش چهار طعم گاناش متفاوت را به شما آموزش بدهیم که بسیار آسان تهیه می‌شود. اگر به پختن کیک و درست کردن این گاناش‌های هیجان انگیز علاقه دارید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

گاناش پسته‌ای

مواد لازم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای سفید: ۱۳۰ گرم
پودر پسته: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن گاناش پسته‌ای، ابتدا خامه را داخل یک ماهی تابه یا شیرداغ کن بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید. خامه را هم بزنید تا از کنار ریزجوش بزند، سپس شکلات تخته‌ای سفید را که به دمای محیط رسیده است، داخل خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات حل شود. اجاق گاز را خاموش کنید و وقتی شکلات و خامه به صورت یکدست با هم مخلوط شدند، پودر پسته را اضافه کنید و هم بزنید. گاناش آماده را توی ظرف بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، سپس آماده استفاده است.

گاناش توت فرنگی

مواد لازم
پوره توت فرنگی: ۶۰ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۳۰ گرم
شکلات تخته‌ای سفید: ۱۵۰ گرم
کره: ۲۵ گرم

طرز تهیه

توت فرنگی را با دستگاه مخلوط کن یا غذاساز بزنید تا پوره شود، سپس پوره توت فرنگی را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا گرم شود و یک دقیقه بجوشد تا شکر حل شود. در این مرحله خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. اجاق گاز را خاموش کنید، سپس شکلات تخته‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود و در آخر کره را که به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مواد کاملا با هم ترکیب شد، داخل یک ظرف بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، سپس آماده استفاده است.

گاناش نسکافه‌ای

مواد لازم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای سفید: ۱۲۰ گرم
پودر قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این گاناش ابتدا خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. خامه را هم بزنید تا از اطراف ریزجوش بزند، سپس پودر قهوه را با آب جوش مخلوط کنید تا کاملا رقیق شود. دقت کنید که بیش از حد آب جوش اضافه نکنید وگرنه گاناش شل می‌شود. قهوه رقیق شده را به خامه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت کم هم بزنید تا خامه و قهوه به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد شکلات سفید را که به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مدام خامه را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا گاناش نسکافه‌ای آماده را داخل ظرف بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس آماده استفاده است.

گاناش شکلات سفید

مواد لازم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای شیری: ۱۲۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این گاناش ابتدا خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. خامه را هم بزنید تا از اطراف ریزجوش بزند، سپس شکلات شیری را که به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. مدام خامه و شکلات را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا گاناش آماده را داخل ظرف بریزید و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس آماده استفاده است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!