کدام گروهها نمیتوانند در انتخابات شرکت کنند؟
در آخرین روزهای ثبتنام قطعی برای انتخابات ریاست جمهوری، سخنگوی ستاد انتخابات کشور به آگاهی داوطلبان از شرایط لازم برای ثبت نام و پیروی از آن تاکید کرده است. محسن اسلامی اعلام کرد که تا کنون حدود ۳۰ نفر از داوطلبان به ستاد انتخابات مراجعه کردهاند، اما به دلیل عدم تطابق با شرایط قانونی، ثبت نام آنها انجام نشده است.
وی تاکید داشت که داوطلبان باید ابتدا اطلاعیه ستاد انتخابات را مطالعه کرده و سپس بر اساس آن تصمیمگیری کنند. اسلامی همچنین خاطرنشان کرد که ثبتنام قطعی تنها برای افرادی امکانپذیر است که شرایط آنها با شرایط معلنی همخوانی دارد.
در پایان، سخنگوی ستاد انتخابات کشور به اهمیت انجام ثبتنام در ایام اولیه مهلت تاکید کرد تا از ازدحام در آخرین روزهای ثبتنام جلوگیری شود. همچنین این نکته را یادآور شد که در صورت عدم توانایی حضور شخصی، داوطلبان میتوانند نماینده خود را برای انجام ثبتنام اعزام کنند.
ایسنا نوشت: سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ثبتنام قطعی در انتخابات ریاست جمهوری ویژه داوطلبانی است که وضعیتشان با شرایط قانونی اعلام شده مطابقت دارد.
محسن اسلامی در گفتوگویی با بیان اینکه «تا ساعات اخیر حدود ۳۰ نفر داوطلب به ستاد انتخابات کشور مراجعه کردند»، گفت: این افراد چون شرایط لازم برای ثبتنام نداشتند موفق به انجام ثبتنام نشدند.
وی افزود: حتماً داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری اطلاعیه ستاد انتخابات را مطالعه کنند و براساس آن برای اعلام کاندیداتوری در انتخابات تصمیمگیری کنند.
اسلامی یادآور شد: حتماً ثبتنام قطعی ویژه کسانی است که وضعیتشان با شرایط ثبتنام مطابقت دارد. کسانی هم که این شرایط را دارند حتماً در یکی دو روز اولیه این اقدام را انجام دهند تا با ازدحام در روزهای پایانی مهلت ثبتنام مواجه نشویم.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: براساس قانون اگر داوطلبی توان مراجعه حضوری نداشته باشد میتواند نماینده خود را برای ثبتنام به ستاد انتخابات کشور اعزام کند.