راز تهیه بلال پنیری لذیذ به روش اختصاصی
بلال پنیری یکی از خوشمزهترین غذاهای بین المللی است که میتوانید آن را برای وعده شام آماده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه بلال پنیری برای شام به روش مخصوص آشنا شوید.
طرز تهیه بلال پنیری بدون سس مایونز
آماده کردن بلال پنیری حدود ۱ ساعت طول میکشد. مواد اولیه به کار رفته در این غذا برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه بلال پنیری
بلال۴ عددشیر۳ لیوان فرانسوی دستهدارآب ۱ لیوان فرانسوی دستهدارنمک، فلفل سیاه و پودر آویشنبه مقدار لازمپنیر پیتزا به مقدار لازمپنیر ورقهایبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه بلال پنیری برای شام
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن بلال پنیری برای شام آشنا شوید.
مرحله اول: بلالها را بپزید
برای شروع باید پوست بلالها را جدا و آنها را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. در ادامه بلالها را در یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه ۲ لیوان شیر و یک لیوان آب را به بلال اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بلالها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله دوم: شیر و کره و ادویهها را ترکیب کنید
یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بعد کره را به آن اضافه کنید. اجازه دهید کره روی حرارت ملایم آب شود، سپس یک لیوان شیر باقی مانده را به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سس پنیری شما روی حرارت بجوشد.
بیشتر بخوانید: از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کن!
مرحله سوم: سس پنیری را آماده کنید
در این مرحله باید پنیر پیتزا و پنیر ورقهای را به مخلوط شیر و کره اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا پنیرها کاملا ذوب شوند و سس شما غلظت مناسبی پیدا کند.
مرحله چهارم: بلال پنیری را سرو کنید
بعد از این که سس پنیری آماده شد، بلالهای پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و بعد سس پنیری را روی بلالها بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا سس به خورد بلالها برود. در انتها مقداری آویشن به بلالها اضافه کنید و از طعم بلال پنیری در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه بلال پنیری با سس مایونز
آماده کردن این بلال شیری حدود ۱ ساعت و نیم طول میکشد و مواد اولیه به کار رفته در آن برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه بلال پنیری با سس مایونز
بلال شیری ۴ عددشیر۱ لیوان فرانسوی دستهدارکره ۱۰۰ گرمسیر۲ حبهسس مایونز۴ قاشق غذاخوریپنیر پارمزان ۱ لیوان فرانسوی دستهدارنمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه بلال پنیری
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن بلال پنیری با سس مایونز آشنا شوید.
مرحله اول: بلالها را بپزید
برای شروع باید یک عدد قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه پوست بلالها را جدا کنید. کره و شیر را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کره به طور کامل در آب حل شود. سپس میتوانید بلالها را در آب جوش بیندازد و برای نیم ساعت تا ۵۰ دقیقه بپزید.
مرحله دوم: سیر را در فر بپزید
در این مرحله باید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در ادامه سیرها را با پوست در فویل بپیچید. حالا سیرها را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی ذرت به ۳ روش بسیار خوشمزه
مرحله سوم: سس مخصوص را آماده کنید
بعد از این که سیرها پختند، پوست آنها را جدا کنید. سپس سیرها را در یک کاسه بریزید و له کنید. در ادامه سس مایونز و نمک و فلفل را به سیرها اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: بلال پنیری را آماده کنید
پنیرها را در یک بشقاب جداگانه بریزید. حالا بلالهای داغ را از آب خارج کنید و ابتدا در سس مایونز بغلتانید و بعد در ظرف پنیر قرار دهید. داغی ذرتها موجب آب شدن پنیرها میشود. حالا میتوانید این غذای خوشمزه را میل کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه بلال پنیری
اگر برای تهیه این غذا از شیر بلال استفاده کنید، بلالها بعد از ۲۰ دقیقه میپزند و نرم میشوند و برای پخت برخی از بلالها نیز لازم است کمی بیشتر صبر کنید.برای تهیه بلال پنیری در فر میتوانید بلالها را با سس مزه دار کنید و سپس پنیر را روی بلالها بریزید و در سینی فر قرار دهید. گریل فر را روشن کنید و بلال را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.برای درست کردن بلال پنیری میتوانید بلالها را روی حرارت کباب کنید و بعد مقداری سس و پنیر روی آنها بریزید و سپس میل کنید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن بلال پنیری از آب لیمو ترش تازه استفاده میشود.اگر برای مزه دار کردن بلال پنیری به سیر دسترسی ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.برای تهیه این غذا میتوانید از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.در صورت تمایل میکنید برای مزه دار کردن بلال پنیری از هر نوع سسی که دوست دارید استفاده کنید.اگر دوست دارید بلال پنیری شما برشته و طلایی شود، میتوانید بعد از اضافه کردن پنیر روی بلالهای پخته، آن را برای چند دقیقه در فر قرار دهید.این غذای ساده طعم فوق العاده خوشمزهای دارد میتوانید آن را در کنار سیب زمینی سرخ شده و دیگر سبزیجات بخارپز شده میل کنید.به خاطر داشته باشید افرادی که به ذرت حساسیت دارند، نباید از این غذا استفاده کنند.
در این مقاله از بخش آشپزی به ۲ روش درست کردن بلال پنیری برای شام اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…