طعم بیانتهای غوره: رازهای تهیه شگفتانگیز غوره در آشپزخانه
غوره، دانههای نارس و ترش انگور است که به علت طعم خاص و خواص درمانی خود در آشپزی و تهیه انواع ترشیها و چاشنیها مورد استفاده قرار میگیرد. در این بخش از تک فانبلاگ همراه ما باشید تا طرز تهیه غوره شور، غوره غوره و ترشی غوره را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه غوره شور
غوره شور، یکی از خوشمزهترین چاشنیهای است که با استفاده از غوره تهیه میشود. در ادامه، طرز تهیه غوره شور را شرح میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه غوره شور
برای تهیه غوره شور به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
غوره تازهبه مقدار لازمآب جوشیده سرد شده به مقدار لازمنمک به ازای هر لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمکسرکه سفید (اختیاری) به مقدار لازم
مراحل تهیه غوره شور
مراحل تهیه غوره شور به شرح زیر است:
مرحله اول: آمادهسازی غورهها
غورهها را از خوشه جدا کرده و به خوبی بشویید. سپس، غورهها روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود (غورهها باید کاملا خشک شوند).
مرحله دوم: تهیه محلول نمک
آب را بجوشانید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. سپس به ازای هر لیوان آب جوشیده سرد شده، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک کاملا حل شود.
مرحله سوم: پر کردن شیشهها
تقریبا ⅔ شیشههای تمیز و خشک را از غوره پر کنید. اگر دوست دارید غوره شور شما ترشتر باشد، میتوانید یک سوم شیشه را سرکه سفید و مابقی را محلول نمک بریزید.
مرحله چهارم: بستهبندی غوره شور
برای جلوگیری از کپک زدن غورهها میتوانید قبل از بستن درب شیشهها، روی آنها را با یک لایه نایلون بپوشانید. درب شیشهها را محکم ببندید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. بهتر است شیشهها را در یخچال قرار دهید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند. نوش جان!
طرز تهیه غوره غوره
غوره غوره یکی دیگر از چاشنیهای محبوب و پرطرفدار است که با استفاده از غوره تهیه میشود. در ادامه، طرز تهیه غوره غوره را شرح میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه غوره غوره
برای تهیه غوره غوره به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
غوره تازهبه مقدار لازمآبغوره خانگی به مقدار لازمنمک (در صورت نیاز)به ازای هر لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری نمک
مراحل تهیه غوره غوره
مراحل تهیه غوره غوره به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده کردن غورهها
غورهها را به خوبی شسته و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آنها کاملا گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب غوره به روش خانگی؛ با طعمی بینظیر
مرحله دوم: تهیه آبغوره نمکدار
اگر آبغوره خانگی شما نمک ندارد باید به ازای هر لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
شیشهها را تا ⅔ از غوره پر کنید. سپس آبغوره نمکدار را روی غورهها بریزید تا تمام سطح غورهها را بپوشاند.
مرحله چهارم: بستهبندی و نگهداری غوره غوره
جهت جلوگیری از کپک زدن غوره غوره میتوانید قبل از بستن درب شیشهها، روی آنها را با یک لایه نایلون بپوشانید. سپس درب شیشهها را محکم ببندید و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. نوش جان!
طرز تهیه ترشی غوره
طرز تهیه ترشی غوره مانند دو طرز تهیه دیگر بسیار ساده بوده و به راحتی تهیه میشود. در ادامه، طرز تهیه ترشی غوره را شرح میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره
برای تهیه ترشی غوره به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
غوره تازهبه مقدار لازمسرکه سفیدبه مقدار لازم نمکبه ازای هر شیشه، یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه ترشی غوره
مراحل تهیه ترشی غوره به شرح زیر است:
مرحله اول: آمادهسازی مواد
غورهها را به خوبی شسته و خشک کنید. شیشههای مورد نظر را به طور کامل بشویید و استریل کنید.
مرحله دوم: پر کردن شیشهها
غورههای خشک شده را در شیشههای تمیز ریخته و سپس سرکه را به همراه یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. دقت کنید که محلول کاملا تمام سطح غورهها را بپوشاند.
بیشتر بخوانید: با آبغوره کپک زده چه باید کرد؟
مرحله سوم: بستهبندی و نگهداری ترشی غوره
درپوش شیشهها را با یک لایه نایلون بپوشانید و سپس درب آنها را محکم ببندید. شیشههای ترشی را در جای خشک و خنک مانند یخچال یا انباری نگهداری کنید. نوش جان!
چند نکته مهم در طرز تهیه غوره شور، غوره غوره و ترشی غوره
در ادامه به چند نکته مهم در طرز تهیه غوره شور، غوره غوره و ترشی غوره اشاره میکنیم:
این چاشنیها معمولا بعد از ۱۰ روز آماده مصرف است. اما برای طعم بهتر، میتوانید آنها را به مدت طولانیتری نگهداری کنید.برای تهیه این چاشنیهای خوشمزه حتما از غورههای تازه و باکیفیت استفاده کنید.غورهها را به خوبی بشویید و مطمئن شوید هیچ رطوبتی روی آنها نمانده باشد تا از کپک زدنشان جلوگیری شود.استفاده از نایلون را فراموش نکنید چرا که مانع از ورود هوا به داخل شیشه شده و از کپک زدن جلوگیری میکند.
در این بخش از مجله آشپزی، طرز تهیه غوره شور، غوره غوره و ترشی غوره را به شما آموزش دادیم. این چاشنیهای غوره را میتوانید به عنوان دورچین برای انواع غذاها مانند خورشتها، سالادها و کبابها استفاده کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.