۸ بازی دست کم گرفتهشده از یوبیسافت که لایق شانسی دوبارهاند
دنیای بازیهای ویدئویی مملو از فراز و نشیبهایی است که میتواند آینده استودیوهای مختلف را تحت تاثیر قرار دهد. یوبیسافت بیشک یکی از بزرگترین استودیوهای بازیسازی است که سابقه درخشانی در ساخت و توسعه بازیهای ویدئویی دارد. این استودیو اکثرا به سبب ساخت فرنچایزهای فارکرای و اساسینز کرید شناخته میشود. اما بازیهایی که آنها ساختهاند، متنوعتر از این عناوین هستند. از همینرو اگر طرفدار بازیهای استودیوی یوبیسافت هستید، همراه ویجیاتو باشید تا نگاهی به ۸ بازی دست کم گرفتهشده از این استودیو داشته باشیم که لایق شانسی دوبارهاند.
Assassin’s Creed Unity
سال انتشار: ۲۰۱۴
امتیاز متاکریتیک: ۷۲
بازی Assassin’s Creed Unity میتوانست جزو یکی از بهترین بازیهای سری اساسینز کرید باشد. این بازی که در سال ۲۰۱۴ عرضه شد، به هیچ عنوان آنچیزی نبود که گیمرها منتظرش بودند. ایرادات فنی این بازی در زمان عرضه و مشکلاتی که در هنگام معرفیاش وجود داشت، باعث شد تا اساسینز کرید یونیتی خیلی زودتر آنچیزی که فکر میکردیم، به دست فراموشی سپرده شود. هرچند که در ادامه یوبیسافت با انتشار آپدیتهایی ایرادات این بازی را بر طرف کرد، اما این آپدیتها دردی از این بازی درمان نکردند.
بیشک اگر این بازی ایرادات زمان عرضهاش را نداشت، امروزه به عنوان بهترین بازی از سری اساسینز کرید شناخته میشد. در این بازی ما داستان قانعکننده و جذابی داشتیم. شخصیتها طراحی خوبی داشتند و محیط آن نیز، سفری به دوران انقلاب فرانسه بود.
Cloudberry Kingdom
سال انتشار: ۲۰۱۳
امتیاز متاکریتیک: ۶۸
وقتی صحبت از استودیوی یوبیسافت میشود، عناوین بزرگی چون اساسینز کریدها و سری فارکرای جزو اولین بازیهاییاند که به ذهن گیمرها میرسند. منتهی در سال ۲۰۱۳ یوبیسافت به عنوان ناشر، بازی Cloudberry Kingdom را منتشر کرد که یک بازی مستقل پلتفرمر بود. متاسفانه این بازی نیز چندان مورد استقبال قرار نگرفت و خیلی زود به دست فراموشی سپرده شد. سازنده این بازی استودیوی مستقلی به نام Pwnee بود و آن را برای پلی استیشن ۳، ایکس باکس ۳۶۰، پیسی و در نهایت برای نینتندو Wii U عرضه کرد.
این عنوان جذاب فلسفه بسیار سادهای داشت. شما باید خودتان از نقطه شروع به نقطه پایان میرساندید و در طول این مسیر نیز انواع تلهها، هیولاها و چالشها منتظر شما بودند. مراحل این بازی ساده، اما سرگرمکنندهاند و شخصیتهای متنوع این بازی نیز، دلیل دیگری برای تجربه مجدد این بازی دست کم گرفتهشده، محسوب میشوند.
Scott Pilgrim VS the World: The Game
سال انتشار: ۲۰۱۰
امتیاز متاکریتیک: ۷۷
در اواخر نسل هفتم کنسولها، عناوین Beat ’em Up به طرز قابل توجهی محبوب شدند. یوبیسافت در سال ۲۰۱۰ با استفاده از محبوبیت این دسته از بازیها، عنوانی به نام Scott Pilgrim VS the World: The Game را منتشر کرد. این بازی برای کنسولهای پلی استیشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ منتشر شده بود و برخلاف موارد قبلی، با نقدهای خوبی نیز مواجه شد. متای این بازی در نسخه معمولی به ۷۷ رسید و حتی در نسخه Complete Edition این بازی که برای کنسولهای نسل هشتم منتشر شد، ما با نمره ۷۹ رو به رو بودیم که واقعا قابل توجه است.
تب و تاب این بازی خیلی زود از بین رفت. این بازی میتوانست جایگزین خوبی برای بازیهای مبارزهای چون Streets of Rage و حتی Double Dragon باشد. اما متاسفانه این بازی نیز به دست فراموشی سپرده شد و اکنون لایق یک شانس دوباره است. بنابراین اگر هنوز کنسولهای قدیمیتان را نگه داشتهاید، بد نیست که سری به این بازی بزنید.
Immortals Fenyx Rising
سال انتشار: ۲۰۲۰
امتیاز متاکریتیک: ۸۱
استودیوی یوبیسافت به دلیل ساخت بازیهای اکشن – ماجراجویی با تم جهانباز شناخته میشود. اما زمانی که بازی Immortals Fenyx Rising منتشر شد، فرق مهمی با عناوینی چون واچ داگز، اساسینز کرید و فارکرای داشت. این بازی به سبب روایت متفاوتی که داشت، هیچ شباهتی به بازیهای پیشین یوبیسافت نداشت و بیشتر شبیه بازی The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom بود. همین باعث شد تا گیمرها چندان ذوقی برای تجربه این بازی نداشته باشند.
این بازی دوست داشتنی کانسپت جذابی داشت و اینبار به سراغ اساطیر یونان باستان رفته بود. مبارزات این بازی حس و حال دوست داشتنی داشتند و گرافیک آن نیز، با استانداردهای روز صنعت بازیسازی ساخته شده بود. اما با اینحال این بازی دست کم گرفته شد و اکنون فرصتی خوبی برای تجربه دوباره آن است.
Uno
سال انتشار: ۲۰۰۶
امتیاز متاکریتیک: ۸۲
Uno یکی از محبوبترین بازیهای کارتی است. در سال ۲۰۰۶ استودیوی یوبیسافت برای اولینبار نسخه ویدئوگیمی این بازی را منتشر کرد که تا امروزه برای کنسولهای نسل نهمی پورت شده و حتی روی موبایل نیز در دسترس است. این نسخه از بازی به شما اجازه میدهد تا تجربهای مدرن از بازی دوست داشتنی Uno داشته باشید.
متاسفانه درست همانطوری که احتمالا حدس زدهاید، گذشت زمان باعث شد تا رفته رفته این بازی نیز به دست فراموشی سپرده شود. امروزه دیگر کمتر کسی به سراغ تجربه این بازی میرود و از آنجایی که بازی دوست داشتنی Uno عملا برای تمامی پلتفرمها منتشر شده، گزینه بسیار خوبی برای تجربه مجدد است.
Call of Juarez: Bound in Blood
سال انتشار: ۲۰۰۹
امتیاز متاکریتیک: ۷۸
نوبتی هم که باشد، نوبت به بازی Call of Juarez: Bound in Blood میرسد. این بازی نتیجه همکاری استودیوی یوبیسافت و تیم Techland بود و در سال ۲۰۰۹ از راه رسید. در دنیای بازیهای ویدئویی رد دد ردمپشن از راکستار و سری Call of Juarez پادشاهان دنیای بازیهای وسترناند. اما متاسفانه کال آو خوارز چندان توان رقابت با سری رد دد را نداشت و بازیهای بدی که از آن منتشر شد، باعث شدند تا این سری رفته رفته به دست فراموشی سپرده شود. تا جاییکه دیگر هیچ بازی جدیدی از این سری منتشر نشد.
با اینحال این بازی چندان بازی بدی نبود. روایت داستانی به اندازه کافی هیجانانگیز است و از طرفی گیمپلی، محیط و شخصیتپردازی این بازی نیز، به زیبایی هرچه تمامتر صورت گرفته! بازی Call of Juarez: Bound in Blood برای پلی استیشن ۳، پیسی و ایکس باکس ۳۶۰ در دسترس است.
Mario + Rabbids Sparks of Hope
سال انتشار: ۲۰۲۲
امتیاز متاکریتیک: ۸۶
راستش را بخواهید، دیدن نام ماریو آنهم در دنیای بازیهای یوبیسافت، قطعا هیجانانگیز است! استودیوی یوبیسافت و نینتندو در طی کراساوری که با هم داشتند، عنوانی را ساختند که دنیای ماریو را به وارد جهان Rabbids از یوبیسافت میکرد. تاکنون عناوین مختلفی با الهام از این کراساور ساخته شده که Mario + Rabbids Sparks of Hope برترین آنهاست. این بازی در سال ۲۰۲۲ از راه رسید و انحصارا در دسترس کاربران کنسول نینتندو سوئیچ قرار گرفت.
این بازی روی کاغذ، حرف برای گفتن داشت. اما متاسفانه چندان با استقبال خوب گیمرها رو به رو نشد. این بازی یک تجربه استراتژیک از دنیای عناوین یوبیسافت و نینتندو بود و علیرغم پتانسیلهایی که داشت، به دست فراموشی سپرده شد.
Watch Dogs: Legion
سال انتشار: ۲۰۲۰
امتیاز متاکریتیک: ۷۶
Watch Dogs: Legion شاید بزرگترین عنوانی باشد که دست کم گرفته شد و امروز به دست فراموشی سپرده شده است. این بازی پتانسیلهای بالای برای جذاب بودن داشت. اما متاسفانه استودیوی یوبیسافت به درستی از این پتانسیلها استفاده نکرد و یکی از بهترین بازیهای آن را به یکباره ناپدید شد. این نسخه از فرنچایز واچ داگز، یک تجربه اکشن – ماجراجویی بود که پتانسیلهای زیادی داشت و شما را راهی شهر اسرارآمیز لندن میکرد.
این نسخه از واچ داگز، جزئیات زیادی داشت. گرافیکش خوب بود و گیمپلی آن، مکانیزمهای جدیدی را نیز معرفی میکرد. اما متاسفانه این بازی محکوم به شکست بود و با امتیاز متای ۷۶، به مسیرش روی کنسولهای نسل هشتمی، نهمی و پیسی پایان داد.