راههای ساده برای تمیز کردن توستر نان که شما را متحیر نمیکند
توستر یکی از پرکاربردترین لوازم آشپزخانه است که بیشتر از هر وسیله دیگری در معرض کثیفی قرار دارد. به جا ماندن تکههای نان و لایههای چربی و آلودگی در این دستگاه، کارایی آن را کاهش میدهد و بر عملکرد آن موثر است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با روشهای تمیز کردن توستر نان آشنا شوید.
بهترین روش تمیز کردن توستر نان
به جا ماندن تکههای نان در توستر موجب ایجاد بوی بد و سوختگی در نان میشود و عملکرد دستگاه را تحت تاثیر قرار میدهد. تمیز کردن این دستگاه بسیار راحت است و شما میتوانید با استفاده از تمیز کنندههای خانگی و همچنین مواد شوینده مناسب بخشهای مختلف توستر را تمیز کنید.
برای بهبود کیفیت دستگاه و همچنین خروج کامل تکه نانهای به جا مانده در آن، لازم است حداقل هفتهای یک بار آن را به طور کامل پاکسازی کنید. در ادامه این بخش به مراحل تمیز کردن توستر نان اشاره شده است.
۱- توستر را از برق جدا کنید
برای شروع باید دستگاه را از برق جدا کنید و اجازه دهید برای چند ساعت کاملا خنک شود. به هیچ عنوان زمانی که تستر به برق متصل است، آن را تمیز نکنید.
۲- خردههای نان را پاکسازی کنید
سینی زیر توستر را باز کنید و به کمک یک برس، خرده نانها را از توستر جدا کنید. حالا توستر را وارونه کنید و با چند تکان کوچک، اجازه دهید خردههای نان به طور کامل از داخل دستگاه خارج شوند.
۳- سینی توستر را بشویید
برای شستن سینی توستر میتوانید سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و مقداری مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید. حالا سینی توستر را داخل آب و کف قرار دهید و با اسفنج سطح سینی را بشویید.
اگر تکههای نان سوخته و چربی زیادی به آن چسبیده است، میتوانید سینی را برای نیم ساعت در آب قرار دهید و بعد بشویید. در انتها سینی را به خوبی آبکشی و سپس خشک کنید.
۴- با استفاده از برس داخل دستگاه را تمیز کنید
برای از بین بردن ذرات نان به جا مانده در توستر باید آن را به پهلو روی میز قرار دهید. سپس با کمک یک برس داخل توستر را تمیز کنید.
بیشتر بخوانید: سادهترین روش تمیز کردن هواپز
۵- بدنه دستگاه را تمیز کنید
برای تمیز کردن بدنه دستگاه میتوانید یک اسفنج را به مقداری صابون، مایع ظرفشویی یا محلول چربی زدا آغشته کنید. سپس آن را به آرامی روی بدنه دستگاه بکشید.
در ادامه با یک پارچه مرطوب و تمیز روی دستگاه بکشید تا بدنه دستگاه تمیز شود. میتوانید با این روش همه قسمتهای بیرونی دستگاه مثل اهرمها و صفحه بیرونی را نیز تمیز کنید، اما به خاطر داشته باشید که نباید دستگاه را به طور کامل خیس کنید.
۶- توستر را سر هم کنید
بعد از این که قسمت داخل و بیرون دستگاه را تمیز کردید، میتوانید همه قسمتها را سر جای خودشان متصل کنید. در ادامه چند دقیقه صبر کنید تا همه قسمتهای دستگاه کاملا خشک شوند و بعد میتوانید آن را به برق متصل کنید.
بیشتر بخوانید: روش کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی
روش تمیز کردن آون توستر
روش تمیز کردن آون توستر به شرح زیر است:
برای تمیز کردن آون توستر نیز ابتدا باید دستگاه را از برق جدا کنید. سپس سینیهای داخل دستگاه را جدا کنید و به کمک اسفنج و مایع ظرفشویی بشویید و خوب آبکشی کنید.دستگاه را روی سینک وارونه کنید و کمی تکان دهید تا تکههای نان به جا مانده در آن خارج شوند. سپس با استفاده از ۲ لیوان آب گرم و چند قطره مایع ظرفشویی و نصف فنجان سرکه یک محلول شوینده درست کنید.حالا یک اسفنج را به این محلول آغشته کنید و فضای داخل دستگاه را با این ترکیب تمیز کنید. در این روش باید اسفنج را خوب فشار دهید تا چکه نکند و داخل دستگاه خیس نشود. در ادامه داخل دستگاه را با یک پارچه مرطوب و سپس با یک پارچه خشک پاک کنید.اگر غذای سوخته در آون توستر به جا مانده میتوانید مقداری جوش شیرین را با کمی آب ترکیب کنید تا خمیری شود. سپس یک اسفنج را به این خمیر آغشته کنید و آن را روی لکه بمالید تا برطرف شود.برای تمیز کردن شیشه آون توستر نیز میتوانید از مقداری سرکه استفاده کنید. بدنه بیرونی دستگاه را نیز با یک پارچه آغشته به سرکه تمیز کنید.میتوانید قسمتهایی از دستگاه را که قابل جدا شدن هستند، با آب و مایع ظرفشویی بشویید و خوب خشک کنید و بعد سر جای خود قرار دهید.بعد از تمیز کردن آون توستر صبر کنید تا همه قسمتهای دستگاه خشک شوند و بعد آن را به برق متصل کنید.
نکاتی که باید در مورد روشهای تمیز کردن توستر نان بدانید
در ادامه به چند نکته طلایی برای تمیز کردن توستر نان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تمیز کردن بدنه توستر و آون توستر از یک اسفنج نرم و ضد خش استفاده کنید.بعد از تمیز کردن توستر و آون توستر تا زمانی که دستگاه به طور کامل خشک نشده، آن را به برق متصل نکنید، زیرا این کار موجب برق گرفتگی میشود.برای تمیز کردن قسمت بیرونی توستر و آون توستر حتما از پارچه میکروفیبر استفاده کنید.برای برق انداختن و رفع زرد شدن بدنه توستر میتوانید ترکیبی از سرکه و جوش شیرین تهیه کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. حالا این خمیر را روی بدنه توستر بمالید و صبر کنید تا خشک شود. در ادامه میتوانید سطح دستگاه را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.در پاسخ به این سوال که چگونه چربی داخل توستر را تمیز کنیم باید بگوییم که برای این کار میتوانید از ترکیب آب با چند قطره مایع ظرفشویی و نصف لیوان سرکه استفاده کنید. حالا قسمتهایی از دستگاه را که جدا میشوند، داخل سینک قرار دهید و به یک اسفنج و ترکیبی که آماده کردهاید، آنها را تمیز کنید.برای پاک کردن روغن سوخته از سینی توستر باید آن را برای چند دقیقه داخل ترکیب آب و مایع ظرفشویی قرار دهید یا از خمیر جوش شیرین و سرکه استفاده کنید.برای این که سطح بیرونی توستر برق بیفتد، میتوانید از مقداری سرکه استفاده کنید.هر بار بعد از استفاده از توستر و آون توستر باید سینی داخل دستگاه را تمیز کنید و بدنه آن را با دستمال میکروفیبر پاک کنید تا دستگاه کمتر در معرض کثیفی قرار بگیرد.
در این مقاله از مجله سبک زندگی تک فانبه روشهای تمیز کردن توستر نان و همچنین نکاتی مهم برای پاکسازی این دستگاه اشاره شد. اگر تجربه تمیز کردن توستر نان و آون توستر را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…