خوراکیهایی برای محافظت برابر ویروسها در پاییز
یک کارشناس تغذیه و مدیر اجرایی مرکز تحقیقات تغذیه سالم، محصولات و غذاهایی را که باید در پاییز در رژیم غذایی گنجانده شوند، شناسایی کرد.
به گزارش تابناک، به گفته وی ابتدا باید محصولات کم کالری را اضافه کرد: کدو تنبل، هویج و چغندر؛ زیرا حاوی درصد بالایی از ویتامین A و بیوفلاونوئیدها هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و وضعیت پوست و همچنین حاوی فیبر غذایی میشوند. یک غذای ایده آل برای میکروبیوم روده محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، رژیم غذایی روزانه باید شامل موارد زیر باشد:
– میوههایی مانند مرکبات، کیوی و غیره؛ زیرا منبع مهم ویتامین C و فیبر غذایی هستند و همچنین موز، زیرا حاوی پتاسیم است که تأثیر مثبتی بر کار قلب دارد. در مورد میوه ها، آن ها سرشار از ویتامینهای C، A، E، ویتامینهای گروه B و بیوفلاونوئیدها هستند که همگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
– ماهی چرب: ماهی خال مخالی و شاه ماهی منابع عالی اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ و پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و وضعیت پوست و عملکرد قلب را بهبود میبخشد.
– آجیل و دانهها منابع خوبی از چربیهای سالم از جمله اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامینها و مواد معدنی به ویژه منیزیم و روی هستند که از سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن در هوای سرد حمایت میکنند.
– میوههای خشک، خرما، زردآلو، هلو، آلو و کشمش سیاه بهترین جایگزین برای شکر هستند و علاوه بر آن حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند.
– غذاهای ترشی و تخمیری، کلم، چغندر و هویج، غذاهای کم کالری، سرشار از ویتامین C و اسید لاکتیک هستند و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند. این خواص به جذب و سنتز ویتامینهای گروه B کمک میکند.