تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

خوراک کدو سبز؛ یک شام آسان و خوشمزه 

فرارو خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. خوارک‌ها معمولا غذا‌های سبکی هستند که برای وعده شام سرو می‌شوند و برای کسانی که رژیم غذایی دارند یا نیاز به خوردن غذا‌های سبک و کم کالری دارند، بسیار مناسب است. خوراک کدو سبز نوعی خوراک بسیار خوشمزه است که از ترکیب کدو سبز با پیاز، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و… تهیه می‌شود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این خوراک کدو خوشمزه و آسان را برای وعده شام خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش خوراک کدو سبز همراه ما باشید.

مواد لازم

کدو سبز: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سس کچاپ تند: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا کدو سبز‌ها را خوب بشویید و از وسط برش بزنید. تخم‌های وسط کدو را با چاقو جدا کنید و بعد کدو‌ها را به صورت نواری نازک برش بزنید. نوار‌های کدو سبز را داخل یک کاسه بریزید و ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه بدهید ۵ دقیقه بماند، سپس آبکش کنید. در مرحله بعد پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز نرم و سبک شود. گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه گوشت را تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را همراه با گوجه فرنگی خرد شده، سیر و فلفل سبز خرد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کدو را همراه با سس کچاب اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مواد کم کم بپزد و جا بیفتد. نیم ساعت بعد خوراک کدو خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان. 
نکات مهم
۱ـ کدو سبز یکی از سبزیجات پر کاربرد با ارزش غذایی بسیار بالاست که سرشاز از آنتی اکسیدان، منیزیم، مس، فسفر و منبع غنی ویتامین A و ویتامین C است. کدو سبز فیبر بالایی دارد و به همین دلیل برای کاهش وزن گزینه مناسبی است؛ همچنین مصرف کدو سبز برای حفظ سلامت قلب، سلامت چشم‌ها، کنترل دیابت، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد غده تیروئید، بهبود پروستات، بهبود عملکرد مغز و حافظه، کمک به آبرسانی برای پوست و… مفید است. کدو سبز را می‌توانید به صورت بخارپز، آب پز، کبابی و یا سرخ کرده مصرف کنید. هنگام خرید کدو سبز توجه داشته باشید که حتما سفت و دارای پوستی شفاف باشد و از خریدن کدوی شل و با پوست کدر و جمع شده اجتناب کنید. 

۲ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

۳ـ برای درست کردن این خوراک می‌توانید از فلفل سبز تند یا شیرین بنابر ذائقه‌تان استفاده کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!