تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه ترشی هفت میوه خانگی؛ با رب انار و سرکه

یکی از چاشنی‌های خوشمزه شمالی، ترشی هفت میوه یا ترشک هفت میوه است که طرفداران زیادی هم دارد. تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و طعمی ترش و شیرین دارد. تا انتهای این قسمت از مجله اکالا با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ترشی هفت میوه با رب انار و سرکه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه ترشک هفت میوه، ابتدا آلوها را آماده کرده و با آب بپزید تا نرم شوند. سپس رب انار و شکر را به آلوها اضافه کرده و پس از آن سایر میوه‌های خشک را نیز اضافه کنید. بعد از چند قل حرارت را خاموش کنید. بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد باید چاشنی‌هایی مانند سرکه، نمک و آب زرشک را به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید ترشی به مدت ۲۴ ساعت در ظرف شیشه‌ای بماند تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند. برای مطالعه طرز تهیه ترشی هفت میوه به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی هفت میوه

برای تهیه این ترشک خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آلو سیاه (خشک یا تازه)۲ کیلوگرمآلبالو خشک۱ پیمانهقیسی ۱ پیمانهآلوچه۱ پیمانهدانه انار۱ پیمانهرب انار۱ فنجانسرکه۲ قاشق غذاخوریشکر (به دلخواه)۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمآب۱ لیوانآب زرشک (اختیاری)به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه ترشی هفت میوه

زمان آماده‌سازی و پخت: ۲ ساعتمناسب برای: ۴ الی ۶ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی آلوها

اگر از آلو خشک استفاده می‌کنید، باید آن‌ها را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نرم شود. اما اگر آلو تازه دارید، آن‌ها را بشویید و با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید تا پوستش نرم شود. سپس پوست آلوها را گرفته و مجددا گوشت آن‌ها را بپزید تا نرم و آب اضافی‌‍‌شان تبخیر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به رنده شده

مرحله دوم: اضافه کردن رب انار و شکر

بعد از اینکه آب اضافی آلو‌ها تبخیر شد باید رب انار و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود (میزان شکر را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تغییر دهید).

در صورت استفاده از آلو خشک باید آلوهای خیس خورده را همراه با یک لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید آلوها کاملا نرم شوند و آب اضافی‌شان تبخیر شود. سپس رب انار و شکر را اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن سایر میوه‌ها

در این مرحله باید قیسی، دانه انار، آلبالو خشک و آلوچه را به آلوهای پخته شده اضافه کنید. مخلوط را به مدت چند دقیقه حرارت دهید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن چاشنی‌ها

پس از اینکه مخلوط کمی خنک شد، سرکه و نمک را به آن اضافه کنید. برای طعم ترش و ملس‌تر می‌توانید از آب زرشک نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی هفت بیجار با لبو

مرحله پنجم: نگهداری

ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید. اجازه دهید ترشی به مدت ۲۴ ساعت بماند تا طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند. پس از این مدت، ترشی هفت میوه شما آماده سرو است. نوش جان!

توجه: برای ماندگاری بیشتر ترشی می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.

در این بخش از مجله آشپزی تک فانبه آموزش طرز تهیه ترشی هفت میوه با رب انار و سرکه پرداختیم. این ترشی نه تنها یک میان‌وعده خوشمزه است، بلکه با استفاده از مواد طبیعی و سالم، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال تغذیه سالم هستند.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!