طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه + بهترین زمان مصرف
دمنوش عناب و به دانه یک نوشیدنی مفید برای رفع سرماخوردگی و سرفه است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه و همچنین بهترین زمان مصرف این دمنوش آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای تهیه این دمنوش باید عناب را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را همراه با دانه به در قوری بریزید. در ادامه قوری را با آب جوش پر کنید و اجازه دهید دمنوش شما دم بکشد. برای خواندن طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه به طور کامل میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب و به دانه
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب و به دانه به شرح زیر است:
عناب۱۰ عددبه دانه۱۰ عددآب جوش۱ لیوان فرانسوی دستهدار
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه دمنوش عناب و به دانه
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقهدرجه سختی: آسانتعداد نفرات: ۱ نفر
مرحله اول: عنابها را بشویید
برای شروع باید عنابها را بشویید و چند دور آبکشی کنید تا آلودگیها و خاکهای آن از بین برود.
مرحله دوم: عنابها را خرد کنید
در این مرحله باید با یک چاقوی تیز عنابها را خرد کنید و هسته آنها را در آورید. خرد کردن عنابها موجب میشود تا عصاره آنها راحتتر خارج شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش آویشن و به + بهترین زمان مصرف
مرحله سوم: عناب و به دانه را ترکیب کنید
عنابهای خرد شده را در قوری بریزید و بعد دانههای به را نیز اضافه کنید. در ادامه قوری را با یک لیوان آب جوش پر کنید.
مرحله چهارم: دمنوش را آماده کنید
قوری را برای حدود ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد و آماده شود. حالا میتوانید دمنوش را از صافی رد کنید و در لیوان بریزید و از آن برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و نرم شدن گلو استفاده کنید.
بهترین زمان مصرف دمنوش عناب و به دانه
میتوانید از این دمنوش در هر زمانی از روز استفاده کنید، اما معمولا خواص آن به صورت ناشتا بسیار بیشتر است. از آن جایی که دم نوش عناب و به دانه فواید زیادی برای سرماخوردگی دارد و از همین رو هر زمان که احساس میکنید سرما خوردهاید یا گلودرد دارید، میتوانید از این نوشیدنی استفاده کنید.
بهترین زمان مصرف این دمنوش برای رفع سردرد، صبحها به صورت ناشتا است. بهتر است این دمنوش را آماده کنید و در دوران سرماخوردگی تا ۳ فنجان از آن در روز مصرف کنید. برای کاهش وزن میتوانید در طول روز از دمنوش عناب و به دانه به عنوان میان وعده استفاده کنید تا میل شما به غذا خوردن کمتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بادرنجبویه + نکات و زمان مصرف
نکات و فوت و فنهای تهیه دمنوش عناب و به دانه
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه دم نوش عناب و به دانه اشاره شده است، با ما همراه باشید.
از آن جایی که عناب طعم شیرینی دارد، این دمنوش نیاز به هیچ شیرین کنندهای ندارد.برای مزه دار کردن این دمنوش میتوانید از چند قطره آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید برای تهیه این دمنوش از مقداری چوب دارچین یا یک تکه زنجبیل تازه نیز استفاده کنید.بهتر است عناب و به دانه را به صورت مستقیم روی حرارت قرار ندهید و آن را روی حرارت کتری بگذارید تا دم بکشد.خانمهای باردار و شیرده نباید بدون مشورت با پزشک از این دمنوش استفاده کنند.برای تهیه این دمنوش میتوانید از عناب خشک یا تازه استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری شیره انگور، نبات و عسل برای شیرین کردن این نوشیدنی استفاده کنید.برای غلیظتر شدن این دمنوش میتوانید عناب را بکوبید و بعد از آن برای تهیه دمنوش استفاده کنید.طبع عناب خنک است و از همین رو این دمنوش برای رفع گرمی و تب بسیار مفید است.برای تهیه دمنوش عناب و به دانه در فرنچ پرس میتوانید عناب خرد شده و به دانه را در فرنچ پرس بریزید و سپس آب جوش را اضافه کنید. در ادامه درپوش فرنچ پرس را روی آن قرار دهید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید و بعد درپوش را به آرامی به سمت پایین بکشید تا عنابها و به دانهها در قسمت پایین فشرده شود. حالا میتوانید این دمنوش را به لیوان منتقل کنید و بنوشید.افرادی که به غلظت خون مبتلا هستند، نباید از دمنوش عناب و به دانه استفاده کنند.اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا از دارو استفاده میکنید، نباید بدون مشورت با پزشک دمنوش عناب و به دانه را مصرف کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی تک فانبه بهترین روش طرز تهیه دم نوش عناب و به دانه و همه فوت و فنهای درست کردن این دمنوش اشاره شد. اگر تجربه درست کردن و مصرف این دمنوش را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…