تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه املت انار (مرغانه انار) گیلانی + نکات و فوت‌وفن‌ ها

یکی از غذاهای ساده و منحصربه‌فرد گیلانی، مرغانه انار است. این غذا با ترکیب جالب خود، طعمی بسیار متفاوت دارد. در این بخش از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه املت انار گیلانی را با تمام فوت‌وفن‌هایش به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا دانه‌های انار را جدا کنید. سپس پیاز و سیر را تفت دهید و ادویه‌ها و رب انار را به آن اضافه کنید. دانه‌های انار را به مواد اضافه کرده و بعد از پختن، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی روی آن بشکنید تا ببندند. برای مطالعه روش پخت مرغانه انار به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم املت انار گیلانی

انار ترش ۳ عددتخم مرغ ۳ عددرب انار ۲ قاشق غذاخوریپیاز ۱ عددسیر ۳ حبهروغن یا کره به مقدار لازمنمک و فلفلبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل املت انار گیلانی

زمان آماده‌سازی و پخت: ۳۰ دقیقهمناسب برای: ۲ الی ۳ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی انار

برای شروع، پوست انارها را خوب بشویید و آن‌ها را به چند قسمت تقسیم کنید. سپس با دقت دانه‌های انار را جدا کنید. فراموش نکنید که قسمت‌های سفید انار را کاملا از دانه‌ها جدا کنید تا املت طعم تلخی نگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر

پوست پیاز را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه، پوست سیر را جدا کرده و رنده کنید. در یک تابه، کره یا روغن را گرم کنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و پختن انار

به پیاز و سیر تفت داده شده، فلفل سیاه، نمک و رب انار را اضافه کنید. دانه‌های انار را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم اجازه دهید انارها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن تخم‌مرغ

در این مرحله باید تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی روی مخلوط انار بشکنید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها به آرامی ببندند.

مرحله پنجم: سرو املت انار

بعد از اینکه سفیده تخم‌مرغ‌ها سفت شد، تابه را از روی حرارت بردارید. املت انار را می‌توانید با نان یا برنج کته سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت شاک شوکا تونسی

فوت‌وفن خوشمزه‌تر شدن املت انار

در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن مرغانه انار اشاره می‌کنیم:

ترشی انار نقش بسیار مهمی در طعم مرغانه انار دارد. اگر اناری که در دست دارید خیلی شیرین است، می‌توانید مقدار رب انار را کمی بیشتر کنید تا طعم ترش و دلچسب به غذا بدهید.بهترین گزینه برای مرغانه انار، انار ترش و وحشی شمالی است. اگر به این نوع انار دسترسی ندارید، می‌توانید از انار معمولی ترش استفاده کنید. فراموش نکنید که در این حالت باید از تعداد کمتری انار استفاده کنید چون انار معمولی بزرگ‌تر است.حرارت باید ملایم باشد تا دانه‌های انار له نشوند و تخم‌مرغ‌ها به خوبی بپزند.اگر ترشی زیاد دوست ندارید، می‌توانید مقدار رب انار را کاهش دهید یا حتی آن را حذف کنید.در صورت تمایل می‌توانید پیاز‌ها را بجای خرد کردن، رنده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه املت انار گیلانی را به شما آموزش دادیم. این غذای ساده و خوشمزه که در گیلان و مازندران طرفداران زیادی دارد، یک تجربه متفاوت از املت‌های معمول است. پس اگر دنبال یک صبحانه یا ناهار سریع و لذیذ هستید، حتما این دستور پخت را امتحان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore