طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فوتوفن ها
سوپ اسفناج یکی از انواع سوپهای بسیار خوشمزه و جذابی است که میتوانید به راحتی آن را در خانه و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه کنید. این سوپ برای بدن بسیار مقوی و مفید است. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا طرز تهیه سوپ اسفناج را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید را آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا اسفناجها را تمیز کنید، برگهای زرد و ساقههای ضخیم را جدا کنید و بعد از شستن، خرد کنید. پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا عطر و طعم خوشایندی ایجاد شود. هویج و سیبزمینی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعمها ترکیب شوند. اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه و کمی تفت دهید، سپس آب یا آب مرغ را بریزید و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند.
آرد را با ادویهها در روغن تفت داده و به سوپ اضافه کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند. در پایان، این سوپ خوشمزه را با کمی خامه، سبزی تازه یا نعناع تزیین کنید و با نان تازه میل کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم سوپ اسفناج
اسفناج تازه ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عددسیر ۳ حبهسیبزمینی ۲ عددهویج ۲ عددروغن زیتون یا کره ۲ قاشق غذاخوریآب مرغ ۶ پیمانهنمک به میزان لازمفلفل سیاه به میزان لازمپودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)آرد ۱ قاشق غذاخوریخامه یا ماست به میزان لازم (اختیاری)نعناع خشک یا تازه برای تزیین (اختیاری)
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه سوپ اسفناج
مدت زمان آماده سازی: ۴۰-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: آمادهسازی اسفناج
اسفناجها را تمیز کنید. برگهای زرد و پلاسیده آنها و ساقههای ضخیم شان را جدا سازید.
اسفناجها را درون ظرف آب مناسبی بریزید و بهخوبی بشویید تا از هرگونه خاک و ناخالصی پاک شود.
اسفناجهای شسته شده را در آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود سپس با کمک چاقو یا قیچی اسفناجها را به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شلغم
مرحله دوم: آماده سازی پیاز، سیر
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک چاقو پیاز را نگینی خرد کنید.
در قابلمهای که قصد طبخ سوپ را دارید کمی، روغنزیتون یا کره بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
سپس پوره سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله سوم: افزودن هویج و سیب زمینی
هویج و سیبزمینی را نیز بشویید و پوست آنها را بگیرید.
با کمک چاقو آنها را به صورت نگینی خرد کنید.
سبزیجات خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و ۵-۷ دقیقه دیگر تفت دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: اضافه کردن اسفناج و آب
اسفناج خرد شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا اسفناج نرم شود.
حال باید آب مرغ یا آب معمولی را به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند تا سبزیجات کاملاً نرم شوند.
مرحله پنجم: آماده سازی آرد و ادویهها
آرد سفید را در تابه کوچکی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم گذارید. چند دقیقهای تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس کمی روغن به آرد اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.
چند دقیقهای تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود سپس ۲-۳ قاشق آب به ترکیب فوق بیفزایید تا مایه خمیری شکلی حاصل شود.
حال ترکیب فوق را به قابلمه سوپ اضافه کنید. با این روش آرد به صورت کامل در سوپ ترکیب و حل میشود. ۳-۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا با حرارت کم سوپ بپزد.
مرحله ششم: تزیین و سرو سوپ
سوپ را در کاسههای سرو بریزید و با کمی خامه یا ماست، سبزی خرد شده تازه و نعناع تزیین کنید.
این سوپ را با انواع نان میتوانید میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ مرغ و اسفناج
۱۰ نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن سوپ اسفناج
آب مرغ خانگی طعم بهتری به سوپ میدهد اما اگر در دسترس ندارید میتوانید عصاره مرغ را در آب حل کنید.پیاز و سیر را بهخوبی تفت دهید تا طعم عمیقتری به سوپ بدهند.برای لعاب دار شدن سوپ می توانید از کره به جای روغن زیتون استفاده کنید.برای خوش رنگ تر شدن سوپ می توانید مقداری محلول زعفران در پایان پخت به سوپ اضافه کنید.در تهیه این سوپ بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید زیرا باعث طعم و عطر بهتر سوپ میشود.برای داشتن طعمی متفاوت تر میتوانید چند قطره آب لیمو ترش به سوپ اضافه کنید.سوپ را با حرارت ملایم و آرام بپزید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.افزودن کمی سبزی خشک مانند آویشن یا رزماری میتواند طعم بهتری بدهد.برای خامه ای شدن بافت سوپ میتوانید مقداری از سوپ را پوره کنید و به قابلمه بیفزاید.برای مغذی تر شدن سوپ می توانید از مقداری گوشت چرخ کرده یا مرغ در سوپ استفاده کنید.استفاده از قابلمه چدنی برای پخت سوپ باعث پخش یکنواخت حرارت و طعم بهتر میشود.
امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با پیروی از مراحل تهیه و بهرهگیری از نکات طلایی ارائه شده، میتوانید به سادگی این سوپ خوشمزه را در خانه آماده کنید و از طعم اصیل و دلپذیر آن لذت ببرید.
اگر در تهیه این سوپ از ترفندها و روشهای دیگری استفاده کردهاید که موجب خوشمزهتر شدن و بهبود طعم آن شده است، بسیار خوشحال خواهیم شد اگر این نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر علاقهمندان به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.