طرز تهیه پای سیب با نان تست؛ یک عصرانه سه سوته
پای سیب، این بار به سبک جدید و با نان تست! باورش سخت است، اما با نان تست هم میتوان یک پای سیب خوشمزه و سریع در خانه آماده کرد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پای سیب با نان تست، این عصرانه سه سوته را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا سیبها را شسته و ورقه کنید. سپس، ماست، زرده تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و روی نان تستها بمالید. ورقههای سیب را روی نانها قرار داده و روی آنها را با مخلوط ماست بپوشانید. در نهایت، نانها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. برای آموزش طرز تهیه پای سیب با نان تست به صورت گام به گام، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم پای سیب با نان تست
نان تست۴ عددسیب شیرین۱ عددزرده تخم مرغ۱عددماست شیرین۳ قاشق غذاخوریوانیلبه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه پای سیب با نان تست
زمان آمادهسازی و پخت: ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر
مرحله اول: آمادهسازی سیب
ابتدا سیب را شسته و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، آن را به صورت ورقههای نازک برش بزنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه
ماست و زرده تخم مرغ را با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس، وانیل را به مواد اضافه کرده و مجددا با همزن دستی هم بزنید.
مرحله سوم: مالیدن مخلوط ماست و زرده تخم مرغ روی نان
ابتدا نان تستها را روی سینی فر قرار دهید. سپس، با استفاده از یک برس آشپزی یا قاشق، مخلوط ماست و زرده تخم مرغ را به طور کامل روی سطح نان تستها بمالید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک هویج+نکات
مرحله چهارم: قرار دادن سیب روی نان تست
ورقههای سیب را روی نانهای تست بچینید. دقت کنید که نیمی از هر ورقه سیب روی ورقه قبلی قرار بگیرد. پس از آنکه تمام سطح نان تست با سیب پر شد، ترکیب ماست و زرده تخم مرغ را به صورت یکنواخت روی سیبها بمالید.
مرحله پنجم: پختن پای سیب
سینی فر را به مدت ۱۸ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پای سیب بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدوحلوایی برای یلدا
مرحله ششم: سرو کردن پای سیب با نان تست
پس از اینکه پای سیب با نان تست پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف مورد علاقهتان قرار دهید. برای تزیین و خوشمزهتر شدن پای سیب میتوانید مقداری پودر قند الک شده را به همراه کمی دارچین روی آن بپاشید. نوش جانتان!
فوتوفنهای طرز تهیه پای سیب با نان تست
هنگام درست کردن این شیرینی خوشمزه، نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
اگر به طعم وانیل علاقه ندارید، میتوانید از دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید.میزان شیرینی این پای سیب کم است. اگر تمایل دارید شیرینی آن را بیشتر کنید، میتوانید مقداری شکر به ترکیب ماست و تخم مرغ اضافه نمایید.پای سیب را میتوانید هم به صورت گرم و هم سرد میل کنید. اما اگر چند ساعت در یخچال قرار دهید، طعم و بافت بهتری پیدا میکند و لذیذتر میشود.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه پای سیب با نان تست را به صورت گام به گام شرح دادیم. این شیرینی سه سوته و دلچسب میتواند یک عصرانه دلنشین یا یک میان وعده عالی باشد. پس پیشنهاد میکنیم این دستورالعمل آسان را امتحان کنید و از لذت خوردن یک پای سیب خانگی و تازه در کنار یک فنجان چای داغ در یک عصر دلانگیز بهرهمند شوید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.