طرز تهیه خورشت انار و بادمجان برای شب یلدا+ نکات و فوتوفن ها
خورش انار و بادمجان یک غذای ایرانی خوشمزه و متفاوت است که برای درست کردن آن از ترکیب آب انار، بادمجان و مرغ استفاده میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه خورشت انار و بادمجان برای شب یلدا آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن خورشت انار و بادمجان ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد و در روغن سرخ کنید و بعد آن را در ظرف مناسب بریزید و کنار بگذارید. مرغ را با ادویهها مختلف مزه دار کنید و در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید.
دانههای انار و آب انار را اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم بپزد. بادمجانها را خرد و در روغن سرخ کنید. بعد از این که خورش جا افتاد، بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه خورشت انار و بادمجان برای شب یلدا میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم خورشت انار و بادمجان
پیاز۱ عدد متوسطبادمجان قلمی۳ عدددانه انار۱ لیوان فرانسوی دستهدارمرغ۴۰۰ گرمآب انار تازه۲ لیوان فرانسوی دستهدار
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه خورش انار و بادمجان
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۹۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطتعداد نفرات: ۴ نفر
مرحله اول: پیاز را سرخ کنید
پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. بعد از این که پیازها طلایی شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تکههای مرغ را سرخ کنید
در این مرحله باید تکههای مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید. بعد از این که یک طرف مرغها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ناردون
مرحله سوم: ادویهها و انار را اضافه کنید
مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به مرغها بزنید. بعد از این که مرغها به خوبی سرخ شدند، دانههای انار را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله باید پیاز داغ را به ماهیتابه اضافه کنید.
مرحله چهارم: آب انار را اضافه کنید
شعله گاز را کم کنید و سپس آب انار را در ماهیتابه بریزید. درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید مرغها به آرامی بپزند و مزه دار شوند.
مرحله پنجم: بادمجانها را سرخ کنید
بادمجانها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید اگر قطر بادمجانها زیاد است آنها را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کنید. مقداری نمک روی آنها بپاشید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید.
در ادامه با دستمال روی بادمجانها را خشک کنید یا آنها را بشویید و بعد خشک کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا بادمجانها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش به با رب انار
مرحله ششم: خورش را آماده کنید
اجازه دهید خورش به خوبی بپزد و آب آن غلیظ شود. در ۲۰ دقیقه نهایی پخت خورش میتوانید بادمجانهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا خورش به خوبی جا بیفتد و بعد شعله گاز را خاموش کنید. خورش انار و بادمجان شما آماده است و میتوانید آن را با برنج سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه خورشت انار و بادمجان
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت خورشت انار و بادمجان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای درست کردن این غذا باید از آب انار تازه ملس استفاده کنید. اگر به آب انار دسترسی ندارید، میتوانید مقداری رب انار را با آب ترکیب کنید و در خورشت بریزید.برای مزه دار کردن این خورشت میتوانید از ترکیب ادویههایی مثل زیره سیاه، زنجبیل، جوز هندی، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید.اگر از انار ترش برای مزه دار کردن غذا استفاده میکنید، مقداری شکر به آن اضافه کنید تا طعم غذا متعادل شود.آب این خورش باید غلیظ باشد، بنابراین اجازه دهید خورش به آرامی روی حرارت ملایم بجوشد و آماده شود.در صورت تمایل میتوانید در زمان سرخ کردن مرغها مقداری زعفران دم کرده به آنها اضافه کنید.میزان تندی این غذا سلیقهای است و اگر دوست دارید طعم غذای شما تند شود، میتوانید از فلفل قرمز و فلفل سیاه بیشتری استفاده کنید.برای درست کردن خورش انار و بادمجان تهرانی میتوانید از فیله، ران یا سینه مرغ استفاده کنید.برای درست کردن این غذا میتوانید بنا به ذائقه خودتان مقدار ترشی غذا را کم و زیاد کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی تک فانبه بهترین طرز تهیه خورشت انار و بادمجان برای شب یلدا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذای لذیذ را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…