تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی به سبک رستورانی (ویژه شام با نکات)

پیتزا یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر جهان است که ایتالیایی‌ها در پخت آن صاحب سبک هستند. پیتزاهای ایتالیایی از نظر نوع نان و سس مورد استفاده و همین‌طور ترکیبات تاپینگ با پیتزاهای آمریکایی متفاوت هستند. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه پیتزای ایتالیایی آشنا خواهیم شد تا بتوانید این پیتزای خوشمزه را به سبک رستورانی در منزل بپزید، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای این که بتوانید یک پیتزای ایتالیایی خوشمزه بپزید باید ابتدا پودر خمیر مایه را آماده کنید. بعد از آماده شدن خمیر مایه آن را با دیگر مواد خمیر پیتزا مخلوط کرده و بگذارید خمیر پیتزا حدود ۵ ساعت استراحت کند. بعد از طی شدن این زمان، خمیر را به دو بخش تقسیم کرده و آن را در سینی فر با وردنه باز کنید. می‌توانید خمیر پیتزا را داخل قالب پیتزا بریزید.

سس را به کمک برس آشپزی روی خمیر بمالید. در این مرحله، ریحان، گوجه گیلاسی‌های خرد شده و تکه‌های پنیر موزارلا را روی سس بچینید و سپس پنیر ییتزا را روی پیتزای رنده کنید. پیتزا را داخل فری که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید و اجازه دهید بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند.

حالا شما یک پیتزا مارگاریتای خوشمزه دارید که پایه بسیاری دیگر از پیتزاهای پرطرفدار ایتالیایی نظیر کازونه، سیسیلی و… است. رسپی این پیتزای پرطرفدار را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا ایتالیایی

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۳ لیوانآب۱ لیوانپودر خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخورینمک۱/۴ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای سس پیتزا

مواد لازممقدار مورد نیازسیر۲ حبهگوجه فرنگی۴ عددروغن زیتونبه مقدار لازمفلفل سیاه، پاپریکا و نمکبه مقدار لازم

مواد لازم برای تاپینگ پیتزا ایتالیایی

مواد لازممقدار مورد نیازگوجه گیلاسی۸ عددریحان تازه۲۰۰ گرمپنیر پیتزا۵۰۰ گرمپنیر موزارلابه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی رستورانی

مدت زمان آماده‌سازی: ۷ ساعتمناسب برای: ۴ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: فعالسازی پودر خمیر مایه

اولین گام برای پخت یک پیتزای ایتالیایی، عمل آوردن خمیر است. در این دستور ما برای عمل آوردن خمیر پیتزا از پودر خمیر مایه فوری، استفاده می‌کنیم. نصف لیوان آب ولرم را با پودر خمیر مایه فوری مخلوط کنید. به این مخلوط یک قاشق چای‌خوری شکر را هم اضافه کنید و روی ظرف را برای مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا عمل بیاید و پف کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا اصل ایتالیایی با سس بشامل

مرحله دوم: آماده‌سازی خمیر

آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس وسط مواد را گود کرده و پودر خمیر مایه آماده شده را وسط مواد بریزید. مواد را به آرامی مخلوط کنید و کم کم بقیه آب را نیز به مخلوط اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا لطیف و کمی چسبنده شود.

روغن زیتون را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدست شود. در نهایت روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۵ ساعت در فضایی با دمای متعادل یا کمی گرم استراحت کند.

مرحله سوم: آماده‌سازی سس پیتزا

برای پخت سس پیتزا، دو حبه سیر را رنده کنید و در روغن زیتون کمی تفت دهید. به این ترکیب ادویه‌ها را اضافه کنید و بعد از این که کمی ادویه‌ها را تفت دادید، گوجه‌ها را پوره کرده و به این ترکیب اضافه کنید.

به تفت دادن سس ادامه دهید تا کمی آب گوجه‌ها گرفته شده و سس غلیظ‌تر شود. می‌توانید نیمی از ریحان‌ها را در این مرحله به سس اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با سس بپزد یا این که همه آن‌ها را برای چیدن روی پیتزا نگه دارید.

مرحله چهارم: اضافه کردن تاپینگ‌ها

خمیر پیتزا را که ۵ ساعت استراحت کرده به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را در قالب‌های مخصوص پیتزا یا سینی فر چرب شده پهن کنید. بعد از باز کردن خمیر به صورت دایره‌ای، با برس مخصوص آشپزی سس را روی آن پخش کنید. سس را از وسط پیتزا به اطراف پخش کنید و به حدود یک سانت از لبه‌های پیتزا سس نزنید.

گوجه گیلاسی‌ها را حلقه حلقه کنید. ریحان‌های باقی مانده را به همراه گوجه گیلاسی حلقه حلقه شده و تکه‌های پنیر به صورت مساوی روی هر دو پیتزا بچینید. در نهایت پنیر پیتزا را روی پیتزاها رنده کنید. استفاده از پنیر موزارلا در تاپینگ‌ دلخواه است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا بادمجان ایتالیایی

مرحله پنجم: پخت پیتزا

۱۰ دقیقه قبل از شروع پخت، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پیتزا را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. هنگامی که لبه‌های خمیر پیتزا طلایی شود، پیتزای مارگاریتای ایتالیایی شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پیتزا ایتالیایی 

۴ نوع پیتزا ایتالیایی پرطرفدار و خوشمزه

در میان انواع پیتزاهای ایتالیایی، ۴ نوع پیتزا بسیار پرطرفدار و مشهور وجود دارند. این پیتزاها عبارتند از پیتزا سیسیلی، پیتزا کالزونه، پیتزا کاپریچوزا و پیتزا ناپولی! در ادامه با این ۴ پیتزا به صورت اجمالی آشنا خواهیم شد.

پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی نام خود را از منطقه سیسیل ایتالیا گرفته است. جالب است بدانید که تاپینگ‌ نسخه اصلی این پیتزا شامل ماهی کولی می‌شود. دیگر تاپینگ‌های این پیتزا شامل پیاز حلقه حلقه شده، نان سوخاری، پنیر موزارلا و سبزیجات شامل پونه، ریحان، جعفری، آویشن و رزماری است. برخی از ایرانیان با توجه به ذائقه خود در این پیتزا به جای ماهی کولی از بیکن یا گوشت استفاده می‌کنند.

پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه را می‌توان با توجه به ظاهر منحصر به فردش خاص‌ترین پیتزای ایتالیایی دانست. این پیتزا به صورت نیم دایره درست می‌شود و نصف خمیر روی نصفه دیگر آن برمی‌گردد. ظاهر این پیتزا شبیه یک سمبوسه بزرگ است. تاپینگ‌های این پیتزا شامل سالامی، پارمسان، موزارلا و پنیر ریکوتا می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج

پیتزا کاپریچوزا

این پیتزا شباهت بسیار زیادی به پیتزا مارگاریتا دارد. تاپینگ‌های این پیتزا شامل ژامبون دودی، قارچ، کنگر فرنگی و زیتون سیاه است. این پیتزا را نباید زیاد برشته کنید.

پیتزا ناپولی

این پیتزا که مخصوص ناپل است همه ترکیبات پیتزا مارگاریتا را دارد ولی علاوه بر آن‌ها شامل سیر و پنیر پارمسان نیز می‌شود.

انواع پیتزا ایتالیایی پرطرفدار و خوشمزه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پیتزا ایتالیایی 

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت پیتزا ایتالیایی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای این که رنگ سس پیتزا بهتر باشد می‌توانید به سس آن یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید.استفاده از آویشن و پودر سیر می‌تواند عطر و بوی پیتزای شما را بهتر کند اما در پیتزاهایی که سیر از ترکیبات اصلی‌ آن‌ها نیست، پیتزای شما را کمی از دستور اصلی دور خواهد کرد.استفاده از ادویه‌های مخصوص پیتزا که بر اساس ذائقه ایرانی تنظیم شده‌اند به شما کمک می‌کند تا پیتزایی خوشمزه به سبک رستورانی داشته باشید.به جای پودر خمیر مایه فوری می‌توانید از پودر خمیر ترش هم استفاده کنید اما مدت عمل آمدن آن بیشتر است. می‌توانید خمیر پیتزا را از نانوایی هم بخرید.اگر بخواهید که روی پیتزا زودتر طلایی شود و نان آن خشک نشود، می‌توانید پیتزا را بعد از پخت، ۵ دقیقه در زیر فر (قسمتی که شعله دیده می‌شود) قرار دهید.به جای پنیر پیتزا می‌توانید پنیر گرویر یا گودا را روی پیتزا رنده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا، طرز تهیه پیتزا ایتالیایی را برای شما شرح دادیم. امیدواریم بتوانید به کمک نکات این مطلب، پیتزاهای ایتالیایی خوشمزه را در خانه بپزید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایده‌های جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.

منبع خبر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore