طرز تهیه کمپوت کیوی+ نکات و فوتوفن ها
با درست کردن کمپوت کیوی در خانه، میتوانید از طعم تازه و طبیعی این میوه لذت ببرید و آن را در تمام طول سال در دسترس داشته باشید. رسپی این دسر بسیار ساده و سریع است و نیازی به مواد اولیه پیچیده ندارد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کمپوت کیوی آشنا خواهیم شد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
پوست کیویها را جدا کنید و بعد از خرد کردن کیویها، آن را درون یک شیشه خشک و تمیز بریزید. شربت کمپوت را با آب، شکر، دارچین و هل آماده کنید و بعد از خنک شدن آن را روی کیویهای خرد شده بریزید. بگذارید شیشه کمپوت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش، بجوشد و بعد از این که خنک شد آن را در یخچال نگهداری کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کمپوت کیوی
مواد لازممقدار مورد نیازکیوی۱ کیلوگرمشکرنیم کیلوگرمآببه میزان لازمچوب دارچین و هلدر صورت تمایلآب لیمو۱ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کمپوت کیوی
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ تا ۲۰ دقیقهاین مقدار مواد اولیه یک شیشه ۱ کیلویی کمپوت به شما میدهد.میزان سختی: آسان
مرحله اول: خرد کردن کیوی
ابتدا باید کیویها را بشویید و سپس پوست آن را به دقت بگیرید. کیویها را حلقهای یا نگینی خرد کنید. سپس کیویهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.
مرحله دوم: آماده کردن شربت
مقداری آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. شکر را به این آب اضافه کنید و بگذارید حرارت ببیند تا غلیظ شود. سپس هل و دارچین را به شربت اضافه کنید.
بعد از این که شربت به قدر کافی غلیظ شد بگذارید خنک شود و به آن آبلیمو را اضافه کنید؛ سپس آن را روی کیویها بریزید. این محلول باید تا روی کیویها بالا بیاید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کیوی
مرحله سوم: جوشاندن کمپوت
ظرف شیشهای را در یک قابلمه روی اجاق قرار دهید و روی آن آب سرد بریزید. بگذارید کمی از شیشه کمپوت بیرون از آب باقی بماند. اجازه دهید که آب در قابلمه بجوشد. بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن آب در قابلمه، زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید کمپوت سرد شود. کمپوت را در یخچال نگهداری کنید.
نکات شکرک نزدن کمپوت کیوی
برای این که از شکرک زدن کمپوت کیوی خود جلوگیری کنید میتوانید نکات زیر را رعایت کنید:
کمپوت را در یک شیشه کاملا تمیز بریزید.از ظرف مسی برای پخت کمپوت استفاده کنید.اضافه کردن یک قاشق آبلیمو به شربت کمپوت میتواند از شکرک زدن آن جلوگیری کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد کیوی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کمپوت کیوی
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن کمپوت کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.باید کمپوت کیوی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.شیشهای که کمپوت را در آن میریزید باید کاملا خشک و تمیز باشد.کمپوت کیوی باید در یک ظرف شیشهای با درب فلزی نگهداری شود.جهت پخت کمپوت کیوی برای بیماران دیابتی میتوانید با مشورت پزشک از شکر قهوهای یا فروکتوز استفاده کنید.در صورتی که به پوست کیوی حساسیت دارید، بعد از پوست گرفتن کیویها، برای از بین رفتن پرزهای احتمالی مانده روی کیوی، آن را با آب سرد آبکشی کنید.میتوان کمپوت کیوی را به این صورت هم درست کرد که بگذارید کیوی همراه با آب و شکر بپزد، اما این روش ماندگاری کمتری دارد و خواص و ویتامینهای کیوی در آن از بین میروند.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا طرز تهیه کمپوت کیوی را با یکدیگر مرور کردیم. امیدواریم این دسر را در خانه درست کنید و از مصرف آن در روزهای زمستانی لذت ببرید.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.