تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه مربای نارنج+ نکات شکرک نزدن

مناسب برای

1 شیشه

زمان آماده سازی

20 دقیقه

مربای نارنج یا مربای پوست نارنج یکی از خوش عطر و طعم‌ترین انواع مربای خانگی است که برای درست کردن آن می‌توانید از پوست نارنج تازه و خشک استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه مربای نارنج به ۵ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این مربای خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این مربا ابتدا باید پوست نارنج را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. پوست نارنج‌ها را در آب بخیسانید و بعد چند بار در آب بجوشانید. شهد مربا را با استفاده از آب و شکر آماده کنید.

بعد پوست نارنج‌ها را در شهد بریزید. صبر کنید تا مربا غلیظ شود و بعد آب نارنج را اضافه کنید. ۲۰ دقیقه دیگر مربا را بجوشانید و بعد شعله گاز را خاموش کنید. برای درست کردن این مربا با پوست نارنج خشک باید پوست نارنج را در آب قرار دهید تا نرم شود و بعد سایر مراحل را دنبال کنید.

برای پخت مربای نارنج با زعفران می‌توانید از مقداری زعفران استفاده کنید. برای درست کردن این مربا با هویج می‌توانید مقداری هویج رنده شده در آن بریزید. می‌توانید این مربا را به شکل نارنج درسته نیز آماده کنید. رسپی این مربا را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای مربای نارنج

مواد لازممقدار مورد نیازنارنج متوسط۱۰ تا ۱۲ عددشکر۱ کیلوگرمآب نارنج۱ لیوانآب۱ لیتر

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه مربای پوست نارنج تازه

مدت زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۶۰ تا ۷۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۱ شیشه

مرحله اول: پوست نارنج‌ها را خرد کنید

برای شروع باید نارنج‌ها را به دقت بشویید و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید. قسمت سفید رنگ پوست نارنج را با یک چاقوی تیز برش دهید و در ادامه قسمت رنگی پوست نارنج را به صورت خلالی ریز خرد کنید.

برای درست کردن این مربا می‌توانید قسمت رنگی پوست نارنج را با رنده نیز رنده کنید. حتما قسمت‌های سفید رنگ پوست نارنج را به دقت جدا کنید تا مربای شما تلخ نشود.

مرحله دوم: پوست نارنج را بخیسانید

برای گرفتن تلخی پوست نارنج می‌توانید پوست‌ها را در یک ظرف آب بریزید و برای چند ساعت بخیسانید. در این مدت حتما چند بار آب پوست نارنج‌ها را عوض کنید تا تلخی آن‌ها تا حدی گرفته شود.

مرحله سوم: پوست نارنج‌ها را بجوشانید

یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد. زمانی که آب جوشید، پوست نارنج را آبکش کنید و در قابلمه بریزید. چند دقیقه (۳ تا ۴ دقیقه) صبر کنید و بعد پوست نارنج‌ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

این کار را برای ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا تلخی پوست نارنج‌ها به طور کامل گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زیتون

مرحله چهارم: شهد را آماده کنید

برای درست کردن شهد این مربا باید ۳ لیوان آب را همراه با شکر در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا شکر در آب حل شود و شهد بجوشد. در این مرحله نیازی به هم زدن شکر در آب نیست و این کار موجب چسبیدن شهد به کناره‌های قابلمه و شکرک زدن آن می‌شود.

مرحله پنجم: پوست نارنج‌ها را در شهد بریزید

در این مرحله می‌توانید پوست نارنج‌ها را در شهد بریزید. اجازه دهید مربا به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از حدود ۴۵ دقیقه می‌توانید آب تعدادی از نارنج‌ها را بگیرید و به اندازه یک لیوان آب نارنج به قابلمه اضافه کنید.

مرحله ششم: مربا را آماده کنید

بعد از اضافه کردن آب نارنج باید حدود ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا مربای شما به طور کامل غلیظ شود. در ادامه شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود.

سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید. می‌توانید این مربای خوش عطر را همراه با نان تازه و خامه صبحانه میل کنید.

برای درست کردن مربای نارنج می‌توانید از ترکیبات مختلف و روش‌های متفاوتی استفاده کنید. در ادامه این بخش به چند روش رایج برای درست کردن مربای نارنج خانگی با پوست نارنج خشک، با زعفران، هویج و به صورت درسته اشاره شده است.

مربای نارنج با پوست خشک نارنج

برای درست کردن مربای پوست نارنج با پوست نارنج خشک شده باید پوست خشک نارنج را بشویید و در یک ظرف آب گرم بریزید. حدود ۳ ساعت یا یک شب تا صبح صبر کنید تا پوست نارنج نرم شود. در این مدت چند بار آب را عوض کنید تا تلخی پوست نارنج کمی گرفته شود.

در ادامه پوست نارنج را چند بار در آب بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. شهد مربا را به روشی که پیش‌تر گفته شد آماده کنید. پوست نارنج‌ها را در شهد بریزید و صبر کنید تا مربا به غلظت مناسب برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا کیوی

مربای نارنج و زعفران

برای درست کردن مربای پوست نارنج تازه و زعفران باید پوست نارنج خرد شده را در آب بخیسانید و آب آن را چند بار عوض کنید، سپس به روشی که گفته شد تلخی پوست نارنج‌ها را بگیرید.

شهد را آماده کنید و پوست نارنج‌ها را در شهد بریزید. در آخرین مرحله از درست کردن این مربا باید زعفران دم کرده را همراه با کمی هل اضافه و سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مربای پوست نارنج و هویج

برای درست کردن مربای پوست نارنج و هویج باید تلخی پوست نارنج را به روشی که گفته شد بگیرید و بعد شهد را آماده کنید. پوست نارنج را همراه با هویج رنده شده در شهد بریزید و بجوشانید. اجازه دهید مربا بجوشد و به غلظت مناسب برسد. در انتهای پخت مربا حتما مقداری آب نارنج یا آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

مربای پوست نارنج و هویج

مربای پوست نارنج درسته

برای درست کردن مربای پوست نارنج درسته باید قسمت رنگی پوست نارنج را رنده کنید تا پوست آن کمی نرم شود. سپس قسمت بالای نارنج را جدا کنید و سعی کنید بدون آسیب و باز شدن پوست، نارنج‌ها را از پوست آن درآورید.

در ادامه پوست نارنج‌ها را به روشی که گفته شد در آب بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. شهد مربا را آماده کنید. قسمت رنگی پوست نارنج و چند عدد هویج رنده شده را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید مربا آماده شود.

حالا می‌توانید مربای آماده شده را داخل پوست نارنج‌های درسته بریزید. دوباره مقداری شهد مربا آماده کنید و نارنج‌های درسته را داخل شهد قرار دهید و دوباره بجوشانید تا مربا به غلظت مناسب برسد. بعد از این که مربا غلیظ شد می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای کدو حلوایی (با آهک و بدون آهک)

روش‌های جلوگیری از شکرک زدن مربا

برای جلوگیری از شکرک زدن این مربا می‌توانید از روش‌های زیر کمک بگیرید:

مربا را به اندازه بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.از اضافه کردن شکر به مقدار زیاد اجتناب کنید، زیرا این کار موجب شکرک زدن مربا می‌شود.برای برداشتن مربا از قاشق تمیز استفاده کنید و آن را در شیشه تمیز و خشک بریزید.برای جوشاندن مربا از حرارت ملایم استفاده کنید.به منظور جلوگیری از شکرک زدن مربا از آب نارنج یا آب لیمو استفاده کنید.در زمان آماده کردن شهد مربا، از هم زدن آن اجتناب کنید.به هیچ عنوان مربا را به مدت طولانی نپزید و هر زمان که مربای شما غلیظ شد، شعله گاز را خاموش کنید.شکر را در ابتدای پخت مربا به آن اضافه کنید تا به خوبی در آب حل شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه مربای نارنج

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه مربای نارنج

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت مربای نارنج اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای پخت مربای پوست نارنج به صورت رولی باید پوست نارنج را به صورت مستطیلی برش دهید و بعد پوسته‌ها را رول کنید و با نخ ببندید یا با خلال دندان سفت کنید تا باز نشوند و سپس مربا را آماده کنید.تعداد دفعات جوشاندن پوست نارنج به میزان تلخی آن‌ها بستگی دارد، اگر طعم پوست نارنجی که برای پخت مربا استفاده می‌کنید، زیاد تلخ نیست، می‌توانید تنها ۲ تا ۳ بار آن‌ها را بجوشانید.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این مربا از مقداری پودر هل نیز استفاده کنید.برای این که مطمئن شوید مربای شما به غلظت مناسب رسیده یا نه، می‌توانید مقداری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۳ دقیقه مربا را بین ۲ انگشت خود بریزید و اگر چسبنده بود، یعنی آماده است.بعد از پخت مربا می‌توانید آن را یک شب تا صبح در قابلمه قرار دهید و اجازه دهید کاملا خنک شود. این کار به غلیظ‌تر شدن مربا کمک می‌کند.برای جلوگیری از کپک زدن مربا می‌توانید به جای آب نارنج، از مقداری آب لیمو ترش تازه یا جوهر لیمو نیز استفاده کنید. می‌توانید به جای آب نارنج از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو یا ۱ قاشق چای‌خوری جوهر لیمو استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای درست کردن این مربا از مقداری گلاب نیز استفاده می‌شود.برای پخت این مربا با نارنج تازه تنها باید از قسمت رنگی پوست نارنج استفاده کنید تا طعم مربا تلخ نشود.برای این که مربای شما براق‌تر شود، می‌توانید بعد از آماده شدن مربا یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع به آن اضافه کنید.برای درست کردن مربای پوست نارنج به شکل گل باید پوست نارنج را با قالب به شکل گل برش دهید و سپس از آن برای پخت مربا استفاده کنید.به منظور مزه دار کردن این مربا می‌توانید از مقداری خلال پسته و خلال بادام نیز استفاده کنید.قبل از پخت مربا حتما تلخی پوست نارنج را بگیرید و آن را بچشید و در صورتی که تلخ نبود از آن برای درست کردن مربا استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه مربای نارنج و همه فوت‌وفن های درست کردن این مربا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این مربای خوش عطر را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!

be careful with my heart episodes online pinoycinema.org tv patrol april 11 2023 xxxsex videos.com tubepatrolporn.com hindesaxvideo erotic sex vedio eroanal.net www indin sex vidio com bengali honeymoon sex momandboyporn.net south indian girls nude tamil hd sex vedio freepakistaniporn.com x videos.
porn vido havazona.info www.yes porn please.com افلام سكس محارم مترجمه عربى rjvend.com سكس يسره hachishaku hachiwa keraku meguri: igyou hentai-pics.net natsucomi جنس مترجم عربي tubepatrol.pro منة شلبى سكس x veidos alohaporn.me xhaamster
xvrdio hdsexword.mobi sexy bp hindi mai tamilauntysareesex pornharbour.net india sharing porn my love story hentai hentaicredo.com yuri and friends 9 mei haruka javstreams.mobi 無修正 人妻 中出し bengali sex.com amateurporntrends.com call girls from bangalore