تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: جمعه , ۱۳ تیر , ۱۴۰۴
X
فناوری تشخیص دیپ‌ فیک آنر از بهار ۲۰۲۵ در سراسر جهان فعال می‌شود

فناوری تشخیص دیپ‌ فیک آنر از بهار ۲۰۲۵ در سراسر جهان فعال می‌شود

آنر اعلام کرده که فناوری تشخیص دیپ‌ فیک آنر که مبتنی بر هوش مصنوعی عمل می‌کند از آوریل ۲۰۲۵ در سراسر جهان در دسترس خواهد بود. این اقدام با هدف کمک به کاربران برای شناسایی محتوای صوتی و تصویری دستکاری‌شده به‌صورت آنی انجام شده است.

به‌گزارش تکراتو به نقل از gizmochina، فناوری دیپ‌فیک که با استفاده از هوش مصنوعی محتوای جعلی اما بسیار واقعی تولید می‌کند، به یک نگرانی جدی برای افراد و کسب‌وکارها تبدیل شده است. مؤسسه امنیت سایبری Entrust گزارش داده که در سال ۲۰۲۴، هر پنج دقیقه یک حمله دیپ‌فیک رخ داده است.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

همچنین، طبق مطالعه‌ای که شرکت Deloitte در مورد رفتار مصرف‌کنندگان دیجیتال انجام داده، ۵۹ درصد از افراد نمی‌توانند تفاوت میان محتوای تولیدشده توسط انسان و محتوای ساخته‌شده با هوش مصنوعی را تشخیص دهند. در همین حال، ۸۴ درصد از کاربران ابزارهای هوش مصنوعی مولد خواستار برچسب‌گذاری شفاف این نوع محتوا هستند.

فناوری تشخیص دیپ‌ فیک آنر جهانی می‌شود

آنر اولین بار فناوری تشخیص دیپ‌فیک خود را در نمایشگاه IFA 2024 معرفی کرد. این سیستم از الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی برای شناسایی ناهماهنگی‌هایی استفاده می‌کند که چشم انسان قادر به دیدن آن‌ها نیست.

این ناهماهنگی‌ها شامل نقص‌های سطح پیکسلی، مشکلات ترکیب لبه‌ها، اختلافات بین فریم‌های ویدئو و ویژگی‌های غیرعادی چهره مانند نسبت نامتعارف صورت به گوش یا تفاوت‌های عجیب در مدل مو هستند. در صورت تشخیص محتوای دستکاری‌شده، سیستم به کاربر هشدار می‌دهد تا از خطرات احتمالی دور بماند.

گسترش جهانی این قابلیت در زمانی انجام می‌شود که حملات دیپ‌فیک رو به افزایش است. بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴، جعل اسناد دیجیتال ۲۴۴ درصد افزایش یافته و صنایعی مانند بازی‌های آنلاین، فین‌تک و ارزهای دیجیتال به‌شدت تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. در این حوزه‌ها، موارد استفاده از دیپ‌فیک به ترتیب ۱۵۲۰ درصد، ۵۳۳ درصد و ۲۱۷ درصد رشد داشته است.

ابتکار عمل آنر بخشی از یک تلاش گسترده در صنعت برای مقابله با تهدیدات دیپ‌فیک است. سازمان‌هایی مانند C2PA (تشکل تاسیس‌شده توسط Adobe، آرم، اینتل، مایکروسافت و Truepic) در حال توسعه استانداردهایی برای تأیید اصالت محتوای دیجیتال هستند. همچنین، مایکروسافت ابزارهای هوش مصنوعی جدیدی برای جلوگیری از سوءاستفاده از دیپ‌فیک معرفی کرده که شامل ویژگی محو خودکار چهره در تصاویر آپلودشده در کوپایلوت است.

در همین حال، تراشه اسنپدراگون X الیت کوالکام از قابلیت تشخیص دیپ‌فیک محلی با استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی McAfee پشتیبانی می‌کند که بدون نیاز به ارسال داده‌ها به فضای ابری، امنیت کاربران را حفظ می‌کند.

مارکو کامییا، از سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO)، این فناوری را اقدامی مهم در زمینه امنیت موبایل دانسته و تأکید کرده که قابلیت تشخیص دیپ‌فیک می‌تواند کاربران را در برابر دستکاری‌های دیجیتالی محافظت کند.

منبع





دانلود آهنگ
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است