6 راز تهیه سوپ سیر اسپانیایی که باید بدانید!
سوپ سیر اسپانیایی یک سوپ بسیار خوشمزه و مقوی است که به دلیل مواد تشکیل دهندهاش، از جمله سیر، پیاز، آرد سفید و زرده تخم مرغ، فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. سیر به دلیل خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی خود، میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی کمک کند.
طرز تهیه این سوپ نیز بسیار ساده و قابل انجام است. از طرفداران طعم سیر، مطمئنا این سوپ با ذائقه شما سازگار خواهد بود. این سوپ معمولا با حضور نان تست و جعفری سرو میشود و میتواند یک غذای کامل و خوشمزه برای وعده ناهار یا شام باشد.
اگر دنبال یک غذای مقوی و خوش طعم هستید، حتما سوپ سیر اسپانیایی را امتحان کنید. این سوپ همچنین با اضافه کردن مواد دلخواه خود، قابل اصلاح و تغییر برای سلیقههای مختلف است. بنابراین، استفاده از این آموزش و تهیه این سوپ، میتواند به افزایش مهارتهای آشپزی شما کمک کند و لذت بیشتری از آشپزی را برایتان فراهم کند.
سوپ سیر اسپانیایی، یکی از انواع سوپهای بسیار مقوی است که علاوه بر طعم خوبش فواید زیادی برای بدن دارد. سیر، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و در درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. اگر از طرفداران طعم سیر هستید قطعا این سوپ با ذائقه و سلیقه غذایی شما سازگار است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سوپ سیر اسپانیایی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این سوپ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه سوپ سیر اسپانیاییمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سوپ ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سوپ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سوپ در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه سوپ سیر اسپانیاییآب مرغ ۱ پیمانهسیر۲-۳ حبهپیاز ۱ عددآرد سفید ½ قاشق غذاخوریسرکه سیب½ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ ۱ عددنمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهجعفری ساطوری خرد شده ۱ قاشق غذاخورینان تست ۱-۲ عددروغن به مقدار لازممرحله اول: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.درون قابلمهای که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود.پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگیمرحله دوم: آماده سازی و افزودن سیرسیرها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را پوره کنید.میتوانید با رنده یا چاقو نیز سیر را خرد کنید. سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.توجه داشته باشید که در این مرحله حرارت باید کم باشد و مدت زیادی سیر روی حرارت نباشد؛ زیرا عطر و خاصیتش را از دست میدهد.مرحله سوم: افزودن آردآرد سفید را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نیز گرفته شود.مرحله چهارم: افزودن ادویهها و آب مرغنمک و فلفل سیاه را به همراه آب مرغ به محتوای سوپ اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا محتوای سوپ به نقطه جوش رسد.مرحله پنجم: افزودن سرکه و پخت سوپپس از این که سوپ شما به نقطه جوش رسید سرکه سیب را به آن اضافه کنید.محتوای سوپ را در حد مخلوط شدن به هم زنید و حرارت را کم کنید.درب قابلمه را ببندید و ۳۰-۴۰ دقیقه ای زمان دهید تا سوپ بپزد و به غلظت مناسب رسد.سرکه سیب ترشی ملایمی دارد و بیشتر در آشپزی از آن استفاده میشود، اما اگر این سرکه را در دسترس ندارید میتوانید از سایر سرکهها استفاده کنید.مرحله ششم: افزودن زرده تخم مرغپس از این که سوپ به غلظت مناسب رسید زرده تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بریزید و کمی با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.سپس زرده را کم کم به محتوای سوپ اضافه کنید و مدام سوپ را به هم زنید تا زرده در سوپ حل شود.مرحله هفتم: افزودن جعفری و نان تستجعفری تازه را به محتوای درون سوپ اضافه کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله درب قابلمه را نبندید؛ زیرا موجب تیره شدن رنگ سبزی شما میشود.۲-۳ دقیقه ای زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند سپس حرارت را خاموش کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کانادایینان تست را با کمک چاقو به صورت مکعبی برش زنید و به محتوای سوپ اضافه کند.سوپ را در ظرف سرو بریزید و با کمی فلفل سیاه تزیین کنید.سوپ سیر اسپانیایی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.۶ نکته مهم که در تهیه سوپ سیر باید بدانیداگر سیر تازه در دسترس ندارید می توانید از پودر سیر در تهیه این سوپ استفاده کنید.اگر از نان بیات و چند روز مانده استفاده کنید بهتر است، زیرا نان بیات بافت سفت تری دارد و زمان بیشتری طول میکشد تا در سوپ نرم شود.برخی در تهیه این سوپ ابتدا نان را با کمی کره تفت میدهند سپس به سوپ اضافه میکنند.میتوانید آب گوشت یا استاک گوشت را با آب مرغ جایگزین کنید.برخی از مقداری مرغ پخته ریش ریش شده در این سوپ استفاده می کنند.به جای روغن می توانید از کمی کره استفاده کنید، ترکیب عطر کره با سیر طعم و مزه بسیار خوبی به سوپ شما میدهد.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده بالا این سوپ خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.