تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه کرم شکلاتی خوشمزه برای تزئین کیک و دسرهای شگفت‌انگیز

کرم شکلاتی یکی از انواع سس‌های محبوب است که برای فیلینگ کیک و تزیین دسر مناسب است. از آنجایی که کیک‌های شکلاتی دارای طرفداران زیادی هستند، استفاده از این کرم برای تهیه کیک‌ها بسیار معمول است. طعم خامه شکلاتی همیشه باعث افزایش شیرینی و لذت طعمی کیک می‌شود. این کرم شکلاتی چندین کاربرد مختلف دارد، مثلا می‌توان آن را برای ماسوره زدن روی کیک یا تزیین دسرها استفاده کرد.

برای تهیه این کرم شکلاتی باید مواد لازم را آماده کرده و به روش مناسب آن‌ را تهیه کنید. موادی مانند شیر عسلی، پودر کاکائو و شکلات سکه‌ای کاکائویی برای درست کردن این کرم لازم است. ابتدا شیر عسلی و پودر کاکائو را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس شکلات سکه‌ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس کرم را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مناسب است که شیر عسلی را از قبل آماده کنید و از کرم شکلاتی برای کاور کیک استفاده کنید. این کرم را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال و دو ماه در فریزر نگهداری کنید. از آنجایی که درست کردن شیر عسلی نیز خیلی آسان است، می‌توانید این کرم شکلاتی را با لذت و آسانی در منزل خود تهیه کنید و از آن برای تزیین دسر و کیک استفاده کنید.

فرارو نوشت: کرم شکلاتی یکی از انواع سس‌های شکلاتی است که برای فیلینگ کیک و تزیین دسر مناسب است و می‌توانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید. همانطور که می‌دانید کیک‌های شکلاتی یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در دنیا هستند. بعید است کسی پیدا شود که بتواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که عاشق شکلات هم نیستند، معمولاً دست رد به سینه یک برش کیک شکلاتی با خامه شکلاتی نمی¬زنند. یکی از کاور‌های محبوب کیک‌های شکلاتی کرم شکلات است که معمولا از آن برای پوشاندن همه کیک‌ها و شیرینی‌های شکلاتی و یا وانیلی استفاده می‌کنند. شما می‌توانید در منزل و با موادی در دسترس و با روشی آسان این کرم شکلاتی خیلی خاص و خوشمزه را برای تزیین انواع دسر و فیلینگ کیک آماده کنید. این کرم شکلاتی به تنهایی برای کاور کیک مناسب نیست، اما می‌توانید از آن برای ماسوره زدن روی کیک استفاده کنید، همچنین می‌توانید این کرم را با خامه قنادی مخلوط کنید، سپس برای کاور روی کیک شکلاتی از آن استفاده کنید. اگر دوست دارید این کرم شکلاتی فوق‌العاده خوشمزه و کاربردی را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازمشیر عسلی: ۳۵۰ گرمپودر کاکائو: ۷۰ گرمشیر: ۳۵۰ گرمشکلات سکه‌ای کاکائویی: ۲۰۰ گرمطرز تهیهبرای درست کردن این کرم شکلاتی خوشمزه ابتدا شیر عسلی را داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا شیر را طی سه مرحله کم کم به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست شود. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ده دقیقه دیگر بگذارید مواد بجوشد تا غلیظ شود. در این مرحله هم از هم زدن غافل نشوید تا مواد شما ته نگیرد. بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، شکلات سکه‌ای را به مایه داغ اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. کرم را داخل یک ظرف مناسب بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. حالا کرم شکلاتی خوشمزه شما برای تزیین دسر یا فیلینگ کیک و ماسوره زدن آماده است.نکات مهم۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.۲ ـ این کرم شکلاتی را می‌توانید داخل ظرف تمیز و در بسته به مدت ۱ هفته داخل یخچال و به مدت ۲ ماه داخل فریزر نگهداری کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!