تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شش عادت عامل اصلی کاهش وزن که باید از آن‌ها دوری بگیرید

موضوع این مقاله بررسی اشتباهات رایجی است که افراد هنگام تلاش برای کاهش وزن مرتکب می‌شوند. این اشتباهات می‌تواند منجر به عدم دستیابی به نتایج مطلوب، یا حتی ایجاد تغییرات مضر برای بدن شود.

از جمله اشتباهات رایج در این زمینه می‌توان به عدم ورزش یا ورزش بیش از حد، مصرف غذاهای کم‌چرب یا رژیم‌های قند بالا، کمبود پروتئین در رژیم غذایی، بی‌توجهی به مقدار کالری مصرفی، مصرف نوشیدنی‌های قندی و عدم تعادل در مقدار کالری دریافتی اشاره کرد.

برای دستیابی به وزن ایده‌آل و حفظ سلامتی، باید به این نکات توجه کرد و رژیم غذایی و فعالیت‌های ورزشی خود را بر اساس اصول سالم و علمی تنظیم کرد. ملاحظه نمودن مقدار کالری مصرفی، تنوع در مصرف موادغذایی و ترکیب صحیح از پروتئین، کربوهیدرات و چربی، از اقدامات مهمی برای دستیابی به وزن سالم و میزان مناسب فعالیت بدنی است.

بنابراین، از این اشتباهات پرهیز کرد و با مشورت از متخصصان به رژیم غذایی و ورزش مناسب برای خود متمرکز شد تا به نتایج مطلوب و سلامتی دلخواه برسیم.

خبرآنلاین نوشت: گاهی اوقات ممکن است در عین اینکه سبک زندگی سالم را انتخاب کرده‌اید، به نتایج دلخواهتان نرسید! در چنین شرایطی امکان دارد از توصیه‌های نادرست یا قدیمی پیروی کنید که همین مسئله ممکن است شما را از دیدن تغییراتی که به دنبال آن هستید باز دارد. اشتباهات در برنامه‌های غذایی یا حتی فعالیت‌های بدنی ممکن است شما را از هدف اصلی که کاهش وزن است دور کند و حتی گاهی نتیجه عکس بدهد.گاهی اوقات ممکن است در عین اینکه سبک زندگی سالم را انتخاب کرده‌اید، به نتایج دلخواهتان نرسید! در چنین شرایطی امکان دارد از توصیه‌های نادرست یا قدیمی پیروی کنید که همین مسئله ممکن است شما را از دیدن تغییراتی که به دنبال آن هستید باز دارد.در این مطلب چند اشتباه رایجی که افراد هنگام تلاش برای کاهش وزن مرتکب می‌شوند را بررسی می‌کنیم.۱. ورزش نکردن یا ورزش بیش از اندازهورزش نکردن منجر به از دست دادن توده عضلانی و کاهش متابولیسم می‌شود. از سوی دیگر، ورزش بیش از حد نیز نه تنها سالم و مؤثر نیست بلکه ممکن است استرس شدید را به شما تحمیل کند.۲. مصرف غذا‌های کم‌چرب یا رژیمیغذا‌های بدون چربی یا رژیمی معمولاً قند بالایی دارند و ممکن است منجر به افزایش حس گرسنگی و بالا رفتن میزان مصرف کالری شوند.۳. کمبود پروتئین در رژیم غذاییمصرف پروتئین را افزایش دهید؛ چرا که به کاهش اشتها، افزایش احساس سیری، افزایش سرعت متابولیسم و در نهایت کاهش وزن کمک می‌کند.۴. بی‌توجهی به کالری مصرفیتوجه نکردن به مقدار کالری مصرفی موجب چاقی و اضافه وزن می‌شود. به مقدار کالری، فیبر و پروتئین‌هایی که مصرف می‌کنید، توجه کنید.۵. مصرف نوشیدنی‌های قندیحذف نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های حاوی قندِ اضافی در کاهش وزن نقش شایانی دارد، اما توجه کنید که آبمیوه‌های طبیعی نیز قند فراوانی دارند و مصرف آن‌ها می‌تواند باعث مصرف کالری اضافی شود.۶. عدم تعادل در مقدار کالری دریافتیمصرف بیش از حد کالری باعث افزایش وزن می‌شود. از سوی دیگر، کالری بسیار کم نیز باعث می‌شود زمان طولانی گرسنه بمانید و متابولیسم و توده عضلانی خود را از دست بدهید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!