راز تهیه کباب بلدرچین: آموزشی سهل و لذیذ برای مجالس
بلدرچین، یک پرنده کوچک با خواص و فواید زیاد است که به روشهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از خوشمزهترین روشهای تهیه بلدرچین، کباب بلدرچین است. این کباب بافت نرم و طعم متفاوتی دارد و میتوان با ترکیبات مختلف، آن را طعمدار کرد.
برای تهیه کباب بلدرچین، ابتدا بلدرچینها را تمیز کرده و برش میدهیم. سپس پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را خلال میکنیم و به همراه ادویهها، زعفران و لیموترش، به بلدرچینها اضافه میکنیم. مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال برای استراحت گذاشته و سپس بلدرچینها را روی توری کبابی میچینیم و آنها را کباب میکنیم.
میتوان کباب بلدرچین را با انواع نان یا کته و برنج سرو کرد. همچنین میتوان با استفاده از انواع ادویهها و طعمدهندهها، به طعم آن تغییرات داد. این کباب یک گزینه خوشمزه و خوشطعم برای سرو در مهمانیها و جشنها است.
بلدرچین، این پرنده بسیار کوچک خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد که به روشهای بسیار مختلفی تهیه میشود. کباب بلدرچین یکی از خوشمزهترین روشهایی است که میتوانید با بلدرچین تهیه کنید. کبابی خوش بافت و نرم که طعمی بسیار متفاوتی دارد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از خوشمزهترین و آسانترین روشهای تهیه کباب بلدرچین را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کباب باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کباب بلدرچینمدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت و تهیه این کباب ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ایی میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کباب خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کباب بلدرچینبلدرچین تازه ۵-۶ عددپیاز ۱ عددساقه کرفس ۲ عددزنجبیل ۱ تکهمحلول زعفران۲-۳ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار دلخواهپودر پاپریکا۱ قاشق غذاخوریلیموترش ۱ عددروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسیر ۲-۳ حبهمرحله اول: آماده سازی بلدرچینبلدرچینها را از قسمت سینه باز کنید تا راحتتر بتوانید آنها را کباب کنید.قسمت ابتدایی بالها و پاهای آن را جدا سازید؛ زیرا در زمان کباب شدن به سرعت میسوزند و طعم و شکل ناخوشایندی به کباب شما میدهند.پس از برش زدن بلدرچینها آنها را به خوبی بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.مرحله دوم: آماده سازی پیاز و سیرپیاز را بشویید و به صورت خلالی برش زنید.پیازهای خلالی خرد شده را درون کاسه مناسبی بریزید.سیرها را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید.آنها را با کمک سیر له کن پوره کنید و به پیازها بیفزایید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانیمرحله سوم: آماده سازی و افزودن کرفس و زنجبیلساقههای کرفس را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید.زنجبیل را نیز به همین ترتیب پس از شستن ریز خرد کنید و به ظرف حاوی پیازها اضافه کنید.مرحله چهارم: افزودن ادویهها، لیموترش و روغن زیتونآب لیموترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را به محتوای مواد مرینت اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم چنگ بزنید تا عصاره سبزیجات از آنها خارج شود.مرحله پنجم: افزودن بلدرچینها و محلول زعفرانبلدرچینها را به محتوای مواد درون کاسه اضافه کنید.مقداری محلول زعفران به بلدرچینها زنید و به خوبی بلدرچینها را با مواد ترکیب کنید تا به خوبی طعمها با هم مخلوط شوند.روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال مواد را استراحت دهید.در صورت داشتن زمان کافی میتوانید مدت بیشتری بلدرچینها را در مواد استراحت دهید.مرحله ششم: کباب کردن بلدرچینپس از استراحت دادن کباب بلدرچینها را روی توری کبابی بچینید.میتوانید از دو سیخ نیز کمک بگیرید.بلدرچینها را به سیخ زنید و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید.گوشت بلدرچین بافت نرم و لطیفی دارد و در زمان کوتاهی کباب میشود.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده کباب بسیار جذاب و متفاوت شما آماده سرو است.آن را با انواع نان به شکل خوراک یا با کته و برنج میتوانید میل کنید.به چه روشهایی میتوان کباب بلدرچین درست کرد؟شما میتوانید گوشت بلدرچین را همانند جوجه کباب به صورت مکعبی برش زنید و با موادی که در بالا توضیح داده شد طعم دار کنید.برای طبخ بلدرچین از تابه، فر برقی یا گازی و هواپز نیز میتوانید استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب بی استخوانطعمدار کردن این کباب نیز همانند سایر کبابها کاملاً سلیقهای است و شما میتوانید با سایر طعم دهندهها مانند فلفل دلمهای، رب انار، سرکه و انواع ادویههای مورد علاقهتان کباب را طعمدار کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش کامل و ساده بالا این کباب بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.