تجربهی لذت بخش کرایی مرغ، غذایی فوق العاده از پاکستان!
“کرایی مرغ” یک غذای پاکستانی بسیار خوشمزه و محبوب است که به آن میتوانید امتحان کنید. این غذا با طعمها و ادویههای متنوعی تهیه میشود که باعث میشود طعم آن بسیار ویژه و عالی باشد. برای تهیه این غذا نیاز به موادی مانند مرغ، گوجه فرنگی، پیاز، زنجبیل، ادویهها و اسیاب کردن گوجه فرنگی و سس آن دارید. طرز تهیه این غذا نیز بسیار آسان است، کافی است مرغ را به همراه ادویهها و آب در تابهای بپزید و در نهایت سس پیاز و گوجه فرنگی را اضافه کرده و غذای خوشمزه “کرایی مرغ” را آماده کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید و از طعم ویژه آن لذت ببرید. به عبارت دیگر، آمادهباشید برای یک سفر غذایی جدید و خوشمزه با امتحان کردن این غذای پرطرفدار پاکستانی.
تک فان- «غذای ملل که همیشه نباید ایتالیایی و فرانسوی باشه! یه بارم پاکستانی بخور!»«کرایی مرغ»! اسمی که در پاکستان برای این غذا انتخاب شده همین است. هواداران بسیار زیادی دارد که اگر شما هم یک بار امتحان کنید به خیل عظیم آنها خواهید پیوست!به گزارش تک فان، شاید از آن دسته افرادی باشید که به سختی طعمهای جدید را امتحان میکنند اما این قول را به شما میدهیم که از مزه و بوی این غذا بی نهایت راضی خواهید بود.مواد لازم:روغن زیتون۱/۴ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی خرد شده۲ عددنمک و فلفل قرمزبه میزان لازمزردچوبه، تخم گشنیز و پودر کاریبه میزان لازمسیر۴ حبهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددزنجبیل۱/۴ قاشق غذاخوریران و سینه مرغ۴ تکه طرز تهیه:در قدم اول پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.گوجه فرنگیها را هم بعد از شست و شو 5 دقیقه در آب جوش قرار بدهید و بعد در آب سرد بگذارید تا به راحتی پوست آن کنده بشود. نیازی به پوست گوجه فرنگی نداریم! بعد از انجام این کار گوجه فرنگیهای بدون پوست را پوره کنید. از گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا حتی رنده دستی میتوانید برای این کار استفاده کنید.پیازهای نگینی شده را در مقداری روغن تفت بدهید و وقتی رنگ آنها طلایی شد تکههای مرغ را داخل تابه بگذارید. با صبر و حوصله مرغها را سرخ کنید. باید تمام اطراف آنها به خوبی سرخ شده و طلایی بشود. حالا وقت جشنواره عطر است! نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر کاری و تخم گشنیز را اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی آنها آشپزخانه شما را تسخیر کند!در این قسمت باید آب را به مواد اضافه کنید 2 استکان آب جوش را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید. اجازه بدهید مواد در کنار همدیگر با آرامش و شعله حرارت ملایم بپزند و شما هم یک تابه دیگر بردارید و در آن روغن بریزید تا داغ بشود و سیر را بعد از پوست گرفتن له کنید و به همراه زنجبیل رنده شده در آن تفت بدهید. وقتی به مرحله سرخ شدن رسیدند رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و تفت بدهید تا هم از خامی دربیاید و هم رنگ باز کند. حالا نوبت به پوره گوجه فرنگی میرسد. پوره را تا مرحلهای که آب آن کاملا کشیده شود و بافت آن هم سرخ شود و تغییر رنگ بدهد سرخ کنید. در اینجا سس شما آماده است و بهتر است آن را به مرغها اضافه کنید تا یک ساعت دیگر این غذای خوشبو و خوشمزه پخته شود و تمام طعمها در هم ترکیب شده و برای سرو آماده بشوند.تکههای مرغ را به شکل دلخواهتان در ظرف موردنظر بچینید و نوش جان بفرمایید. این غذا با نان سرو میشود برای همین سس آن باید غلیظ باشد.