رازهای ۲۵۰۰ ساله: کشف مقبرهای حیرتانگیز و بیتعارف
در ایتالیا، باستانشناسان موفق به کشف یک مقبره دستنخورده باستانی شدهاند که بیش از ۲۵۰۰ سال قدمت دارد و از دوران پیش از تمدن روم میباشد. این گورستان شامل صدها مقبره اتروسکی حفر شده در صخرهها است که برای نخستین بار در گورستان سن جولیانو کشف شده است. اتروسکها یک قوم باستانی بودند که در ایتالیا زندگی میکردند و قبل از تحت تاثیر قرار گرفتن از تمدن رومی، فرهنگ و زندگی خود را برای بیش از دو هزار سال به سرعت گسترش دادند.
در سال گذشته، مقبره دیگری اتروسکی کشف شد که دست نخورده بوده و حاوی انبوهی از آثار باستانی نادر بود. این مقبره در محوطه باستانشناسی Vulci واقع شده است که ویرانههای شهر اتروسکی را نگهداری میکند. Vulci یکی از مهمترین سکونتگاههای اتروسکی در ایتالیا بود که در قرنهای ۶ تا ۴ قبل از میلاد به رونق خود رسیده و به خاطر تجارت، استخراج مواد معدنی و تولید اقلام برنزی شناخته میشد.
خبرآنلاین نوشت: باستان شناسان یک مقبره دست نخورده در ایتالیا کشف کردند که بیش از ۲۵۰۰ سال قدمت دارد و مربوط به دوران پیش از تمدن روم است.گورستان کشف شده، نوعی گورستان بزرگ و باستانی است. این گورستان دارای صدها مقبره اتروسکی حفاری شده در صخرهها است. اتروسکها قومی باستانی بودند که بیش از دو هزار سال پیش در قسمتهایی از ایتالیا امروزی زندگی میکردند. تمدن آنها قبل از اینکه رومیان جانشین آنها شوند و بسیاری از ویژگیهای فرهنگ آنها را بپدیرند، در حدود قرن ششم قبل از میلاد به اوج خود رسید.دانشمندان در گورستان سن جولیانو، طی پروژهای برای بازسازی برخی از مهمترین مقبرهها در گورستان، این مقبره را کشف کردند. این مقبره تاریخی مربوط به قرن پنجم قبل از میلاد است.ظاهرا مقبره سنگی که اخیراً شناسایی شده است شامل سه اتاق است و کاملاً دست نخورده است.سال گذشته، باستان شناسان مقبره باستانی اتروسکی را در ایتالیا گشودند که به مدت ۲۶۰۰ سال دست نخورده باقی مانده بود و انبوهی از آثار باستانی نادر را پیدا کردند. این مقبره در محوطه باستان شناسی Vulci، واقع بین شهرداری های Montalto di Castro و Canino در منطقه مرکزی ایتالیا لاتزیو که ویرانههای یک شهر اتروسکی را حفظ کرده است، قرار دارد.Vulci یک سکونتگاه مهم اتروسکی بود که در قرون ۶ تا ۴ قبل از میلاد رونق گرفت و این رونق عمدتاً به لطف تجارت، استخراج مواد معدنی و ساخت اقلام برنزی بود.راضیه میرزاحیدری