آموزش تهیه رسپی خوشمزه: گراتن کدو سبز با افزودن سس سفید
گراتن یکی از غذاهای سبک و خوشمزه است که میتواند به عنوان پیش غذا یا شام سبک برای افراد خانواده مناسب باشد. گراتن کدو سبز از انواع گراتنها است که بدون کربوهیدرات و مناسب برای افرادی که رژیم کم کالری دارند، محسوب میشود. برای تهیه گراتن کدو سبز، ابتدا باید مرحلههای مختلفی را انجام دهید. ابتدا مرغ را با ادویههای مختلف به همراه فلفل دلمه ای، سیر و زردچوبه پخته و در کنارش، کدوها را سرخ کرده و سپس سس سفید را درست میکنیم. سپس باید مواد را در ظرف مناسب لایهلایه قرار داده و با پنیر گودا پوشاند. در نهایت، ظرف را در فر قرار داده و پخت میدهیم. این گراتن میتواند برای کودکان یک راه مناسب باشد تا کدو را بپذیرند. اگر این دستور پخت را امتحان کردید، حتما تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
گراتنها یکی از انواع غذاهای سبک هستند که میتوانند به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک برای اعضای خانواده مناسب باشند. ویژگی اصلی گراتن، سس سفید است که همراه با پنیر در آن ریخته میشود. گراتن کدوی سبز یکی از انواع گراتنهاست که فاقد کربوهیدرات است و میتواند برای افرادی که میخواهند رژیم کم کالری داشته باشند گزینه جذابی باشد. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه گراتن کدو سبز همراه ما باشید.
برای درست کردن این غذا به این مواد اولیه نیاز داریم.
مواد لازم برای گراتن کدو سبز
کدو سبز۳ عددشیر۱ لیوانآرد سفید۱ قاشق غذا خوریپنیر ورقه ای گوداچند ورقنمک و فلفل و روغن به مقدار لازمسینه مرغ ۱ عددفلفل دلمه ای ۱ عددسیر۲ حبهپودر آویشن ۱ قاشق چای خوریپودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه گراتن کدو سبز
حالا سراغ آموزش مرحله به مرحله این غذا میرویم.
مرحله اول: پختن مرغ
ابتدا باید مرغ را به تکههای ریز خرد کرده و همراه فلفل دلمهای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن داخل ماهیتابه میریزیم و میگذاریم با حرارت کم پخته شود.
مرحله دوم: سرخ کردن کدو
در ادامه کدوها را شسته و باریک برش میزنیم. از آنجاییکه کدو در حین پخت آب میاندازد باید قبل از آن کدوها را به مقداری نمک و فلفل آغشته کرده و در کمی روغن سرخ کنیم و سپس روی دستمال کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی
نکته: میتوانید ورقههای کدو را گریل هم بکنید که با این روش روغن کمتری هم مورد استفاده قرار میگیرد.
مرحله سوم: درست کردن سس سفید
برای درست کردن سس بشامل (سفید)، آرد را در قابلمه کوچک میریزیم و شیر را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. سپس از روی حرارت برمی داریم و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم: قرار دادن مواد در ظرف
سپس کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و یک لایه کدو در آن میچینیم. سپس تکههای مرغ پخته شده را به شکل ریش ریش در آورده و روی کدوها میریزیم و بعد از آن کمی سس روی مواد ریخته تا همه آنها را بپوشاند. این کار را لایه لایه انجام میدهیم تا مواد تمام شوند. در نهایت روی آن پنیر گودا میریزیم.
مرحله پنجم: قرار دادن در فر
فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم کرده و گراتن را درون فر قرار میدهیم تا به مدت نیم ساعت بپزد.
البته زمان پخت بستگی به میزان ضخامت کدوها دارد. ۵ دقیقه آخر پخت، شعله بالای فر را روشن کرده و اجازه میدهیم سطح پنیر کاملا برشته و طلایی شود. نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ
چند نکته برای درست کردن گراتن کدو سبز
برای برش زدن گراتن حتما صبر کنید تا خنک شود چون اگر داغ باشد وا میرود.کدو میتواند در این رسپی تغییر کند. یعنی میتوانید با همین مواد به جای استفاده از کدو، از بادمجان یا سیب زمینی استفاده کنید و یک گراتن بادمجان یا سیب زمینی درست کنید.کدو از صیفی جات بسیار پر خاصیت است. گراتن کدو میتواند برای کودکانی که تمایلی به خوردن کدو ندارند یک غذای هیجان انگیز باشد و آنها را به خوردن کدو ترغیب کند.
در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه گراتن کدو سبز همراه شما بودیم. اگر این غذا را با این دستور پخت درست کردید حتما تجربه خودتان را با ما نیز در میان بگذارید.