مهارت جذاب در سوخاری کتف و بال مرغ
بال و کتف سوخاری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در اکثر فستفودها و رستورانهای سریع الوقت قابل دسترسی است. اما میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا از مرغ تهیه میشود و با دوغ، نمک و زردچوبه و روغن سرخ شده میپزد. برای تهیه بال و کتف سوخاری، ابتدا مرغ را ببینیم و قسمت بال و کتف آن را از آن جدا کنیم. سپس آنها را تمیز کرده و با نمک و زردچوبه و دوغ آبعلی در قابلمه مخصوص بریزیم و بپزیم. سپس بال و کتف مرغ را در روغن داغ سرخ کنیم تا طلایی و خوشطعم شود. سپس میتوانید آن را با هر نوع سسی که دوست دارید سرو کنید. بال و کتف سوخاری ایده آل برای یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ است که با استفاده از روشی ساده و آسان در منزل قابل آماده سازی است.
فرارو نوشت: بال و کتف سوخاری یکی از سوخاریهای محبوب و بسیار خوشمزه است که میتوانید آن را در منزل با روشی جدید و بسیار آسان تهیه کنید.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. مرغ سوخاری یا مرغ معروف به کنتاکی یکی از فست فودهای خوشمزه و بسیار محبوب به خصوص در میان کودکان است. در این میان بال و کتف سوخاری هم بسیار پرطرفدار است و معمولا بر سر آن دعواست. زمانی که مرغ میخرید و نمیدانید با بالها و کتفهایش چکار کنید، بهتر است همه را جمع کنید و در یک فرصت مناسب با روشی که در ادامه آموزش خواهیم داد، یک ظرف بال و کتف سوخاری خوشمزه برای اعضای خانواده تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
بال و کتف مرغ: به میزان لازم
دوغ آبعلی: به اندازهای که روی بال و کتفها را بگیرد
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کتف و بال سوخاری خوشمزه ابتدا بال و کتفها را خوب بشویید و روی هر کدام را با چاقو یک برش ایجاد کنید. حالا بال و کتفها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و کمی نمک و زردچوبه بپاشید، سپس دوغ آبعلی را تا جایی که کاملا روی بال و کتفها را بگیرد، داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا دوغ شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید بال و کتفها حدود ۲۰ دقیقه با دوغ بجوشد. بعد از این مدت زمان بال و کتفها را آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافه آنها کشیده شود و کمی خشک شوند. در مرحله آخر مقداری روغن داخل یک قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید و بال و کتفها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید. توجه داشته باشید که بال و کتف باید داخل روغن شناور سرخ شود. حالا بال و کتف سوخاری خوشمزه و خاص شما آماده سرو است، نوش جان و مراقب انگشتانتان باشید!
نکات مهم
۱ ـ برای تهیه این بال و کتف سوخاری میتوانید از هر نوع دوغ ترش گازدار استفاده کنید.
۲ ـ هنگام سرخ کردن بال و کتفها توجه داشته باشید که روغن حتما داغ و به اندازهای باشد که بال و کتفها داخل آن شناور شوند.
۳ ـ این بال و کتف سوخاری را با هر نوع سسی که تمایل دارید، سرو کنید.
راضیه میرزاحیدری