تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریع و راحت: طرز تهیه سوغان سو اردبیلی؛ شگفتی مزه و انرژی

سوغان سو یک غذای محلی است که در منطقه اردبیل و آذربایجان شرقی تهیه می‌شود. این غذا طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد که موجب شده تا به عنوان وعده کامل غذایی برای ناهار یا شام تهیه شود. مواد اصلی تهیه این غذا شامل تخم‌مرغ، پیاز، رشته، آب و روغن است.

برای تهیه سوغان سو، ابتدا پیاز را سرخ می‌کنیم و سپس رشته را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت کوتاهی می‌پزیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و به مدت کمی می‌پزیم تا تمام مواد با هم آمیخته شوند. سوغان سو آماده است و می‌توان به همراه نان میل کرد.

این غذا به عنوان یک آبگوشت شهری معروف است که با ترکیب منحصر به فرد تخم‌مرغ و رشته آن طعم خاصی به آن می‌دهد. ممکن است پس از پخته شدن سوغان سو، آب آن را تریت کنیم و سپس با نان و تخم‌مرغ آن را جداگانه میل کنیم. این غذا را می‌توانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.

سوغان سو یک غذای ترکی اردبیل و آذربایجان‌ شرقی است که طعم متفاوت و خوشمزه آن موجب شده که آن را به عنوان وعده کامل غذایی برای ناهار یا شام تهیه کنند. سوغان سو غذای مناسب فصل زمستان است که مواد اصلی آن را تخم‌مرغ و پیاز تشکیل می‌دهند.

در این مقاله از بلاگ اکالا، رسپی سوغان سو را به شما آموزش خواهیم داد تا در کم‌ترین زمان، غذایی لذیذ و مقرون به صرفه تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوغان سو

برای تهیه سوغان سو اردبیلی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ۲ عددپیاز۱ عددرشته۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمآب ۱ لیترروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه سوغان سو

مراحل تهیه سوغان سو به شرح زیر است:

مرحله اول: سرخ کردن پیاز

پیازهای خرد شده را با کمی روغن داخل قابلمه ریخته و کاملا سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیازها مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله دوم: افزودن رشته

پس از جوش آمدن آب و پیاز، رشته‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به اندازه ۵ دقیقه داخل آب بجوشد.

مرحله سوم: اضافه‌ کردن تخم‌مرغ

پس از جوشیدن رشته‌ها، تخم‌‌مرغ‌هایی که از قبل داخل کاسه شکسته‌اید را به آن اضافه کنید، طوری‌ که سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا نشوند. مدت کوتاهی زمان دهید تا تخم‌مرغ‌ها داخل قابلمه بجوشد. پس از ۵ دقیقه سوغان سو آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیازو زنجان (اشکنه زنجانی)

فوت و فن‌های پخت سوغان سو

در ادامه به ۲ نکته مهم برای تهیه سوغان سو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پس از پخته شدن سوغان سو، برای خوردن این غذا ابتدا آب آن را به صورت تریت شده میل کنید و در ادامه تخم‌مرغ و رشته آن را جداگانه با نان میل کنید.سوغان سو نوعی آبگوشت است که به جای گوشت در آن از رشته و تخم‌مرغ استفاده می‌شود.

در این مقاله از مجله آشپزی تک فاننحوه تهیه سوغان سو، غذای محلی ترکی، آموزش داده شد. می‌توانید این غذای لذیذ و ساده را در مدت زمان کم در منزل تهیه و در کنار خانواده نوش جان کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!