پنج انگور سبزی که هرگز نباید آنها را از شاخه ببرید
سبزیجات یک بخش ضروری از رژیم غذایی سالم میباشند و از آنها مواد مغذی زیادی برای بدن به دست میآوریم. اما برخی از سبزیجات خاص وجود دارند که پوست آنها را نباید جدا کنیم تا از مزایای غذایی آنها بهرهمند شویم.
از این دست سبزیجات میتوان به سیب زمینی، هویج، خیار و کدو سبز اشاره کرد. پوست سیب زمینی حاوی آهن و پتاسیم است و میتواند به عملکرد عضلات و قلب کمک کند. همچنین پوست هویج حاوی آنتیاکسیدانها، ویتامین C و فیبر غذایی است که به حفظ سلامت پوست و بینایی کمک میکند.
پوست خیار حاوی فیبر، ویتامین K و سیلیس است که به جلوگیری از لخته شدن خون و حفظ سلامت استخوانها کمک میکند. و پوست کدو سبز منبع عالیی از فیبر، ویتامین C و پتاسیم میباشد که به افزایش ارزش غذایی کدو کمک میکند.
بنابراین، بهتر است این سبزیجات را با پوست خودشان مصرف کنیم تا از تمامی مواد مغذی آنها بهرهمند شویم و به یاد داشته باشیم که قبل از مصرف آنها را به خوبی بشوییم تا از آلودگیها و آفت کشها پاک شوند.
سلامت نیوز نوشت: درست مانند برخی از میوههایی که هرگز نباید آنها را پوست بگیرید، چند سبزی نیز وجود دارد که نباید پوست آنها را جدا کنید. در غیر این صورت، مزایای فوق العاده آنها را از دست خواهید داد.
با این حال، دور انداختن پوست برخی از سبزیجات میتواند شما را از محتوای غذایی کلی سبزیجات محروم کند.
سبزیجاتی که هرگز نباید آنها را پوست بگیرید
سبزیجات بخشی ضروری از یک رژیم غذایی سالم هستند، زیرا سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای تغذیه بدن و حفظ سلامتی هستند. پوست برخی از سبزیجات گنجینهای از مواد مغذی ضروری را برای بدن فراهم میکند. از این رو، به جای پوست کندن سبزیجات، درباره فواید سلامتی خوردن چند سبزی با پوست یاد بگیرید.
در اینجا ۴ سبزی که به طور ایده آل نباید قبل از خوردن پوست آنها را جدا کنید آورده شده است:
۱. سیب زمینی
سیب زمینی جزء اصلی دستورهای غذایی و پوست آن منبع غنی از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. آنها حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به گوشت هستند که برای سلامت قلب و عملکرد عضلات ضروری است.
در واقع، پوست سیب زمینی مملو از آهن است که به حمایت از عملکرد گلبولهای قرمز خون کمک میکند. از این رو، باقی ماندن پوست روی سیبزمینی نهتنها بافت لذتبخشی به آن میدهد، بلکه محتوای غذایی آن را نیز افزایش میدهد. اطمینان حاصل کنید که آنها را به درستی میشویید تا همه آلودگیها قبل از پخت و پز پاک شوند.
۲. هویج
پوست هویج برای خوردن کاملا بی خطر و در واقع مفید است. پوست یا لایهی نازک سطح هویچ، حاوی مواد مغذی متعددی از جمله آنتیاکسیدانها، ویتامین C، B ۳، فیبر غذایی و فیتونوترینتها است. این مواد مغذی به دلیل تقویت سیستم ایمنی و نقش آنها در حفظ سلامت پوست و بینایی شناخته شده اند.
همچنین محتوای بتاکاروتن که به هویج رنگ نارنجی پر جنب و جوش میدهد به بهبود هضم و سلامت کلی کمک میکند.
۳. خیار
خیار را هم باید با پوست آن بخورید. پوست خیار سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی از جمله ویتامین K است که برای جلوگیری از لخته شدن خون و سلامت استخوانها ضروری است.
پوست خیار همچنین منبع سیلیس است، ترکیبی که از سلامت پوست، مو و ناخن حمایت میکند.
پوست خیار را در سالاد یا میانوعدههای خود بگنجانید تا تغذیهای بیشتری داشته باشید و هیدراته بمانید.
۴. کدو سبز
هم گوشت و هم پوست کدو سبز فواید زیادی برای سلامتی دارند، مانند هضم بهتر، بهبود خلق و خو و استخوان سازی.
پوست کدو منبع فوق العادهای از فیبر رژیمی، ویتامین C و پتاسیم است. چه در حال تفت دادن کدو باشید یا کباب کردن یا افزودن آن به غذاهای دیگر، باقی گذاشتن پوست کدو سبز یک راه عالی برای افزایش ارزش غذایی آن است.
بنابراین، اکنون میدانید کدام سبزیجات را هرگز نباید پوست بگیرید؛ اما مطمئن شوید که قبل از خوردن یا استفاده از این سبزیجات برای پخت و پز، آنها را کاملا بشویید تا آلودگیها و آفت کشهای آن را از بین ببرید!
راضیه میرزاحیدری