تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

پیش‌بینی هوشمند: چگونه کارشناسان اجاره نرخ‌ها را در ماه‌های آینده پیش‌بینی می‌کنند؟

تورم در بازار اجاره از دیدگاه فردین یزدانی باعث افزایش فشار بر خانوارها، به ویژه خانوارهای کم درآمد، می شود. او بر این باور است که در سال گذشته، رشد قیمت ملک متوقف شده بود اما بازار اجاره ها ادامه داشته و حتی افزایش بیشتری نسبت به تورم داشت. او بر این باور است که تا زمانی که اجاره ها با ارزش دارایی ملک همخوانی نداشته باشد، انطباق کامل اتفاق نمی افتد. این وضعیت منجر به افزایش فشار بر خانوار، به خصوص خانوارهای با درآمد پایین می شود. بر این اساس، او معتقد است که باید برای رفع این مشکلات، سیاست های جدیدی در بازار مسکن اعمال شود. به عنوان مثال، باید به درستی از ارزش دارایی ملک برای تعیین قیمت اجاره ها استفاده شود تا تورم در بازار اجاره کاهش یابد و فشار بر خانوارها کمتر شود.

فردین یزدانی اظهار داشت: می‌توان پیش‌بینی کرد که کماکان تورم در بخش اجاره بالاتر از تورم در سایر کالا‌های مصرفی خواهد بود. به تبع آن، فشار اجاره‌بها هم بر روی خانوار و به خصوص خانوار‌های کم‌درآمد بیشتر خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، وی معتقد است سال گذشته که تا حدی رشد قیمت ملک متوقف شد، اما رشد بازار اجاره‌بها داشت و حتی به نسبت بیشتر از تورم هم بود، زیرا باید اجاره‌ها در مکانیزم بازار باید تا حدی افزایش پیدا کند که مطابق با ارزش دارایی ملک هم باشد.

وی با بیان اینکه این انطباق هنوز به صورت کامل صورت نگرفته است، افزود: بر این اساس، می‌توان پیش‌بینی کرد که کماکان تورم در بخش اجاره بالاتر از تورم در سایر کالا‌های مصرفی خواهد بود. به تبع آن، فشار اجاره‌بها هم بر روی خانوار و به خصوص خانوار‌های کم‌درآمد بیشتر خواهد بود.

این کارشناس بازار مسکن در پاسخ به این پرسش که آیا سیاستی را می‌توان به کار برد که جلوی رشد قیمت‌ها در بازار اجاره را بگیرد؟ تصریح کرد: خیر، یک مشکل بخش مسکن این است که در بخش تولید با رکود و تورم رو به‌رو هستیم و در عین حال، عدم تعادل بین قیمت‌ها و درآمد خانوار را شاهد هستیم. این عدم تعادل، بنیان اقتصاد کلان است و بنیان درون‌بخشی به آن شکل که می‌توان گفت، ندارد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!