راز تهیه لذیذترین لازانیای سوسیس و قارچ رو بفهمید!
لازانیای سوسیس و قارچ یک غذای لذیذ و خوشمزه است که با استفاده از سوسیس، قارچ، پنیر خامه ای و سایر مواد اصلی تهیه می شود. این غذا ایده آل برای جمع آوری خانواده در شب های دلچسب است و می تواند یک گزینه عالی برای شام باشد.
برای تهیه این لذیذی، ابتدا باید فر را گرم کنیم و سیر را در روغن زیتون تفت دهیم. سپس به آن گوجه فرنگی، آویشن و دیگر ادویه ها اضافه کرده و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزیم. سپس سوسیس و قارچ را تفت می دهیم و به سس اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، پنیر موتزارلا، پنیر خامه ای و تخم مرغ را مخلوط کرده و با ورقه های لازانیا و مواد دیگر لایه بندی می کنیم. سپس آن را در فر پخته و با پنیر موتزارلا بیشتر پوشانده و دوباره در فر قرار می دهیم تا طلایی شود.
در نهایت، آماده خوردن این لازانیا لذیذ و دلپذیر خواهیم بود.
چی شی نوشت: ترکیب سوسیس خوش طعم و قارچ معطر با پنیر آبدار، علاوه بر ایجاد طعمی بینظیر، بافتی متفاوت و دلپذیر به لازانیا میبخشد.
لازانیای سوسیس و قارچ یکی از آن دستورهای آشپزی است که همه افراد خانواده را دور هم جمع میکند و لحظاتی خوشمزه و دلچسب را برایشان رقم میزند.
این دستور پخت، با مراحل آسان و مواد لازم در دسترس، انتخابی عالی برای شامی خاص در شبهای دورهمی است.
برای تهیه لازانیای سوسیس و قارچ به سبک خانگی، ابتدا فر را گرم کنید و سپس سیر را در روغن زیتون تفت دهید. گوجه فرنگی، آویشن، نمک، و فلفل را اضافه کرده و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
سوسیس و قارچ را جداگانه تفت دهید و به سس اضافه کنید. پنیر موتزارلا، پنیر خامهای، و تخممرغ را مخلوط کنید. یک لایه از این مخلوط را در ظرف پیرکس بریزید، ورقههای لازانیا و مخلوط سوسیس و قارچ را اضافه کنید و لایهبندی را تکرار کنید.
در نهایت، لازانیا را با فویل بپوشانید و بپزید، سپس پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و بدون فویل آن را تا زمان طلایی شدن دوباره بپزید.
مواد لازممقدارپنیر خامهای۲۰۰ گرمپودر آویشن۱ قاشق چای خوریسوسیس۴۵۰ گرمنمک و فلفلبه مقدار لازمتخم مرغ۱ عددجعفری۲ قاشق غذاخوریپنیر موتزارلا۴۵۰ گرمگوجه فرنگی فیله شده۸۰۰ گرمسیر خردشده۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریلازانیا–قارچ خردشده۲۵۰ گرم
طرز تهیه لازانیای سوسیس و قارچ
مرحله 1: گرم کردن فر
ابتدا فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار باعث میشود تا زمانی که شما مواد لازانیا را آماده میکنید، فر به دمای مناسب برسد.
مرحله 2: سرخ کردن سیر
در یک تابه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس سیرهای خردشده را به تابه اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه آنها را تا زمانی که عطرشان بلند شود، سرخ کنید.
مرحله 3: آمادهسازی سس گوجه
گوجههای فیلهشده را به تابه اضافه کنید. پودر آویشن، نمک، و فلفل را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید. سپس با استفاده از یک قاشق، گوجهها را له کنید تا سس غلیظی به دست آید.
مرحله 4: آمادهسازی مخلوط سوسیس و قارچ
۱ قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در تابهای دیگر گرم کنید و قارچها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آن تفت دهید. سپس سوسیسهای حلقهحلقه شده را اضافه کنید و تا زمانی که خوب پخته شوند، سرخ نمایید. بعد از آن، سس گوجهفرنگی را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 5: آمادهسازی مخلوط پنیر
۱/۴ از پنیر موتزارلا را کنار بگذارید. بقیهی پنیر موتزارلا را رنده کرده و با پنیر خامهای و تخممرغ خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
مرحله 6: لایهبندی لازانیا
۲/۳ از ۲۰۰ گرم سس گوجهفرنگی که نگه داشتهاید را در کف یک ظرف پیرکس بریزید. سپس روی آن ورقههای لازانیا قرار دهید. ۱/۳ از مخلوط پنیر و تخممرغ و ۱/۳ از مخلوط سوسیس و قارچ را روی ورقهها اضافه کنید و این لایهبندی را تکرار کنید.
مرحله 7: پخت در فر
روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدوداً به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و روی لازانیا را با موتزارلا کنار گذاشتهشده بپوشانید و برای حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود، دوباره در فر قرار دهید تا طلایی و خوشرنگ شود.
راضیه میرزاحیدری