ترفندهای حیاتی برای محافظت از گوشی خود در برابر هکرها
سرهنگ حسن منصوری، معاون فنی پلیس فتای فراجا، در یک بیانیه اظهار کرده است که بر اساس تحلیل فنی پروندههای قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها، عدم فعالسازی رمز تأیید دومرحلهای و استفاده از رمزهای ضعیف و قابل حدس است. او افراد را توصیه کرده است که از رمزهای پیچیده و قابل حدس استفاده کنند و تنظیمات امنیتی حسابهای خود را افزایش دهند.
سرهنگ منصوری همچنین به مخاطرات دسترسی غیرمجاز به حسابهای کاربری افراد اشاره کرده و افراد را به احتیاط و اطلاعرسانی در مورد امنیت دیجیتال تشویق کرده است. او با اشاره به روشهای عملیات افراد سودجو در هک حسابهای کاربری توضیحاتی داده و از عموم مردم خواسته است که از روشهای ایمنی در استفاده از شبکههای اجتماعی و پیامرسانها استفاده کنند.
در پایان، سرهنگ منصوری از هموطنان خود توصیه کرده است که در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره تخصصی، با پلیس فتای فراجا تماس بگیرند و از خدمات مشاورهای آنها بهره مند شوند.
سرهنگ حسن منصوری؛ معاون فنی پلیس فتای فراجا اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پروندههای قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای بومی و غیربومی عدم فعالسازی رمز تأیید دومرحلهای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.
به گزارش تسنیم، این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدمآگاهی و سهلانگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی بهراحتی نسبت به هک حسابهای کاربری آنان در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی اقدام میکنند.
وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیرمجاز به حسابهای کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد فریبخورده، زمینه اخاذی و باجگیری سایبری را آغاز میکنند.
معاون فنی پلیس فتای فراجا در ادامه ضمن توضیح نحوه ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینکهای آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم میکنند.
سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست: با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بهروی شبکههای اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیامرسانهای بومی و غیربومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تأیید دومرحلهای (two-stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بهروی ایمیل شخصی اقدام کنند.
این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاورهای این پلیس بهرهمند شوند.