رازهای موفقیت در رنده کردن و پوست کردن زنجبیل: دو روش حرفه ای
رنده کردن و پوست کردن زنجبیل به دلیل ریشهدار بودن آن میتواند کار سختی باشد. بنابراین، برای انجام این کار بهتر است فرمول صحیح پوست کردن و رنده کردن زنجبیل را بدانید. برای پوست کردن زنجبیل، ابتدا باید زنجبیل را انتخاب کنید. زنجبیل باید سفت باشد و نقطه نرمی نداشته باشد. سپس با چاقوی آشپزی سر و ته زنجبیل را بزنید و انتهای ریشه را ببرید. سپس زنجبیل را به شکل عمودی قرار داده و با استفاده از چاقو یا پوست کن سبزیجات، پوست زنجبیل را جدا کنید. اگر میخواهید رنده کنید، از رندههای با دندانههای فلزی استفاده نکنید و از رندههای مناسب برای رنده کردن زنجبیل استفاده کنید. همچنین میتوانید زنجبیل را فریز کنید تا پوست کردن و رنده شدن آن راحتتر شود. نکات مهمی همچون نگهداری زنجبیل بدون پوست در فریزر یا یخچال نیز باید مدنظر قرار گیرد تا از هدر رفتن زنجبیل جلوگیری شود.
نمناک نوشت: رنده کردن زنجبیل به دلیل ریشه دار بودن آن کار آسانی نیست. پس بهتر است قبل از انجام اینکار فرمول صحیح پوست کندن و رنده کردن زنجبیل را بدانید.
رنده کردن کردن زنجبیل و روش پوست کندن آن
از آن جا که پوست کندن و رنده کردن زنجبیل میتواند کار سختی باشد، دانستن فرمول صحیح برای انجام این کار، برایتان کاربردی خواهد بود.
پوست کندن زنجبیل به روش رایج
نرم بودن یا مرطوب بودن زنجبیل را بررسی کنید، زنجبیل باید سفت باشد و نباید نقطه ی نرمی داشته باشد؛ در غیر اینصورت پوست کندن آن کار راحتی نخواهد بود.
با چاقوی آشپزی سر و ته زنجبیل را بزنید انتهای ریشه را با چاقوی آشپزی ببرید. بریدن بخشی کوچک از هر طرف، کار را برای شما ساده تر میکند.
حالا زنجبیل را به شکل عمودی روی یک سر قرار دهید و با استفاده از چاقوی تیز یا پوست کن سبزیجات، پوست آن را جدا کنید. پوست را به سمت پایین برش دهید و توجه داشته باشید تا حد ممکن اندازه ی کمی از پوست را به خورد چاقو دهید تا پوست نازکی از آن جدا شود.
پوست کندن راحت زنجبیل با کمک فریزر
زنجبیل را فریز کنید تا پوست کندن و رنده شدنش راحت تر باشد؛ به علت سخت شدن، کندن پوست زنجبیل یخ زده راحت تر است. اگر انجام این کار برایتان دشوار است، قبل از پوست کندن آن را داخل فریزر گذاشته و به آن اجازه ی سرد شدن بدهید. زنجبیل پوست کنده میتواند بلافاصله بعد از خروج از فریزر رنده شود.
طرز استفاده از رنده برای زنجبیل
زنجبیل ریشه پرخاصیت و پر کابرد در آشپزی ماده غذایی سفت و سخت است و رنده کردن آن کار دشواری است اما شما می توانید با استفاده از روش زیر زنجبیل را به راحتی رنده کنید و از آن استفاده کنید.
زنجبیل را پوست بگیرید.با رنده مناسب (یک رنده با مساحت بزرگ و سوراخ های ظریف) کار رنده کردن زنجبیل را آغاز کنید.ریشه زنجبیل پوست کنده را زمان رنده کردن طوری نگه دارید که الیاف آن عمود بر رنده باشد.زنجبیل را از بالا به پایین یا از پایین به بالا بر سطح رنده نکشید زیرا رنده مسدود می شود.رنده کردن زنجبیل باید با فشار دست همراه باشد، پس با انگشتانتان زنجبیل را روی رنده فشار دهیدو خیلی سریع به عقب و جلو بکشید تا قطعات زنجبیل هم اندازه جدا شوند.
نکات مهم رنده کردن زنجبیل
برای رنده کردن زنجبیل از رنده هایی که دندانه های فلزی دارند، استفاده نکنید. شما می توانید از فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های لوازم آشپزخانه، رنده ای مناسب برای رنده کردن زنجبیل تهیه کنید.برای رنده کردن زنجبیل، بهتر است از قطعه ی بزرگ زنجبیل استفاده کنید.برای رنده کردن زنجبیل ،می توانید زنجبیل را منجمد کنید زیرا زنجبیل منجمد، سفت تر بوده و رنده کردن آن راحت تر است.زنجبیل بدون پوست تا 3 ماه در فریزر و یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. رنده کردن زنجبیل مشکل است و ممکن است ریشه های زنجبیل در انتهای رنده نمودن باقی مانده و زنجبیل شما هدر برود.برای جلوگیری از هدر رفتن زنجبیل، زنجبیل ها را برش زده و خیلی ریز خرد کنید.همچنین شما می توانید زنجبیل را پوست بگیرید و برش بزنید. برش های زنجبیل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید، وقتی زنجبیل به اندازه دلخواه شما رسید، آنها را درون ظرف در بسته بریزید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید یا در یک قالب یخ ریخته و در فریزر قرار دهید، پس از سفت شدن مکعب ها را درون کیسه پلاستیکی بریزید، با این روش تا 6 ماه زنجبیل خواهید داشت.
راضیه میرزاحیدری