تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

با این دستور، ماش پلو به یک تجربه جذاب و جادویی تبدیل می‌شود که حتما شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

پلوی ماش یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین پلوهای ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد و طعم بی‌نظیر خود، همیشه مورد توجه و تحسین قرار می‌گیرد. تهیه این غذا نیازمند دانش و تجربه است تا در نهایت یک پلوی خوشمزه و متفاوت را بتوانید بپزید.

برای تهیه پلوی ماش، نیازمند موادی همچون برنج، ماش، سینه مرغ، پیاز، زعفران، کشمش و زرشک هستیم. ابتدا ماش را تفت داده و سپس با مواد دیگر پلو را تهیه می‌کنیم. یک نکته مهم این است که ته دیگ پلو بسیار حیاتی است و باید با دقت و حوصله برنج و مواد را به ترتیب مناسب در آن قرار دهیم.

پلوی ماش معمولا با کره تهیه شده و برای مدتی درون قابلمه دم می‌کند تا طعم و املاح مواد به هم ترکیب شوند. این غذا به عنوان یک گزینه شگفت‌انگیز و جذاب برای وعده‌های غذایی مهم و خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تک فان- «همش عدس پلو می‌پزی آخه! ماش هم یکی از حبوباته به خدا!»

ماش پلو یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است به شرطی که راز و رمزهای آن را به خوبی بلد باشید و اجرا کنید!

به گزارش تک فان، به جرات می‌گوییم این پلوی مخلوط از هر نوع عدس پلویی جذابتر و دلنشین تر است! مخصوصا اگر از پیاز برای ته دیگ آن استفاده کنید که دیگر نورعلی نور خواهد شد!

مواد لازم:

ماده غذاییمقداربرنج

3 پیمانه

ماش

یک و نیم پیمانه

سینه مرغ

2 عدد

پیاز متوسط

2 عدد

زعفران دم کرده

به میزان سخاوت شما!

کشمش پلویی

نصف استکان

زرشک

نصف استکان

کره

به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدا یک نکته طلایی را بگوییم و آن را حتما آویزه‌ی گوشتان کرده و انجام بدهید: ماش را بعد از اینکه خوب پاک کردید و شستید حتما چند دقیقه در مقداری روغن تفت بدهید! علت این کار وا نرفتن ماش هنگام پخت و جدا نشدن پوسته‌ی آن است. برای داشتن یک ماش پلوی حرفه‌ای و بدون عیب و نقص حتما این مورد را رعایت کنید.

هنگام تفت دادن ماش‌ها کمی زردچوبه و نمک هم به آن اضافه کنید. بعد یک لیوان آب روی آن بریزید و با حرارت کم اجازه بدهید بپزند.

در این فاصله شما به سراغ مواد پلوی مخلوط بروید. پیاز را بشویید و پوست گرفته و خلالی نازک خرد کنید و آن را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید. طلایی و سبک که شد سینه‌های مرغ را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید. سینه‌ها را مکعبی کوچک برش بزنید چون لابه لای پلو زیباتر است و برای میل کردن هم آسانتر خواهد بود! وقتی رنگ مرغ‌ها تغییر کرد زعفران دم کرده را به همراه زرشک پاک کرده و شسته و همچنین کشمش دم گرفته به آن اضافه کنید و کمی تفت که دادید ماش‌های پخته را هم به این مواد اضافه کنید.

یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوش آمدن مقداری نمک به همراه برنج شسته شده داخل آن بریزید و وقتی مغز برنج‌ها نرم شد آنها را آبکشی کنید.

یکی از رازهای خوشمزگی این غذا ته دیگ آن است! پیازها را به صورت حلقه‌ای ضخیم برش بزنید و کف قابلمه را که روغن و زعفران ریخته‌اید با پیازهای حلقه‌ای بپوشانید. برنج را با مواد پخته شده که شامل ماش و زرشک و کشمش است مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. می‌توانید لایه لایه هم برنج و مواد را روی پیازها بریزید این بخش دیگر به خودتان ارتباط دارد! در طعم اصلی غذا تاثیری نخواهد گذاشت!

در انتها مقداری کره تکه شده روی پلو قرار بدهید، حرارت گاز را زیاد کرده و در قابلمه را ببندید! وقتی که بخار را داخل قابلمه دیدید حرارت را کم کرده و دمکنی بگذارید و اجازه بدهید برای 45 دقیقه دم بکشد.

این پلوی مخلوط طعمی جادویی و منحصربه فرد دارد و مطمئن باشید عاشق آن خواهید شد! حتی می‌توانید مرغ را هم حذف کنید و تنها با ماش و زرشک و کشمش این غذا را بپزید. در هر دو صورت خوشمزه خواهد شد و شما را از داشتن یک غذای جدید که به برنامه همیشگیتان اضافه می‌شود شاد خواهد کرد!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!