تاثیر پنیر بر فشار خون: رونق و آلودگی
پنیر یک فراورده از شیر حیوانات است که با انواع مختلفی تهیه میشود. از جمله پنیرهایی که میتوان از آن استفاده کرد میتوان به پنیر سفت یا پنیر چدار اشاره کرد. پنیر حاوی مواد مغذی زیادی است از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین K-۲. استفاده از پنیر به میزان مناسب میتواند به بهبود سلامت استخوان کمک کند و یک میوه یا یک میانوعده با پنیر میتواند منبع انرژی مناسبی برای بدن باشد. اما باید توجه داشت که برخی افراد ممکن است به پنیر حساسیت نشان دهند و برای آنها مصرف پنیر مناسب نباشد. همچنین توصیه میشود که مصرف پنیر همراه با داروهای مهارکننده مونوآمینوکسیداز با دقت انجام شود، زیرا میتواند باعث بروز افزایش فشار خون یا حملههای میگرنی شود. این نکات باید در نظر گرفته شود تا مصرف پنیر برای سلامتی بدن مضر نباشد.
پنیر تهیهشده از شیر حیواناتی که ۱۰۰ درصد با علف تغذیه میشوند دارای بالاترین مواد مغذی است و همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین K-۲ است.
به گزارش اطلاعاتآنلاین، از سوی دیگر پنیر برای بهبود سلامت استخوان کمک کننده است و خوردنش با یک میوه، یک میان وعده سیر کننده برای سلامت استخوان محسوب میشود.
روزانه ۲ تا ۳ وعده شیر و فرآوردههای آن در هرم غذایی توصیه میشود. یک وعده پنیر بسته به نوع آن ممکن است از ۴۰ گرم (پنیر سفت) تا ۱۲۰ گرم (پنیر چدار) متغیر باشد.
با این حال، ممکن است با خوردن پنیر، بدن واکنشهای آلرژیک نشان دهد، اما این بستگی به نوع پنیر دارد.
اگر فردی به یک نوع پنیر حساسیت داشته باشد، به این معنی نیست که به سایر انواع پنیر نیز حساسیت دارد.
پنیر تیرامین دارد و خوردن غذاهای حاوی تیرامین همزمان با مصرف داروهای مهارکننده مونوآمین اکسیدازها موجب افزایش فشار خون و حملههای میگرنی میشود و ممکن است طوفان سرتونین ایجاد کند.
پنیر میتواند باعث میگرن در مصرف کنندگان مهارکنندههای مونوآمینوکسیداز شود. اگر مهارکنندههای مونوآمینوکسیداز همزمان با غذای حاوی تیرامین یا دوپامین مصرف شود، بحران فشار خون بالا ممکن است رخ دهد. این اثر واکنش پنیر نامیده میشود، زیرا پنیر رسیده دارای محتوای تیرامین بالایی است.