تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تجربه‌ی بی‌نظیر: آماده‌سازی سالاد فصل به شیوه‌ای متفاوت

سالاد یکی از غذاهای محبوب و متنوع است که می‌توان با ترکیب مواد مختلف، طعم‌ها و احساسات متنوعی را به وجود آورد. اما برای جذابیت بیشتر و جلب توجه میزبان‌ها، می‌توانید به جای سالاد ساده، سالادی تهیه کنید که شامل مواد متنوعی نظیر سیب زمینی آبپز، سینه مرغ سرخ شده، کاهو، خیارشور، نخود فرنگی، گردو و ذرت باشد. با تهیه و ترکیب این مواد، می‌توانید یک سالاد منحصر به فرد و بسیار خوشمزه درست کنید که حتماً دوستان و مهمان‌هایتان را مشوق به آن خواهد کرد.

همچنین، سس سالادی که از ماست، مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود، طعم و مزه خاصی به سالاد شما اضافه خواهد کرد. با ترکیب این سس با مواد سالاد و قرار دادن آن در یخچال تا طعم‌ها به هم مرتبط شوند، می‌توانید یک سالاد بسیار جذاب و لذت بخش برای مهمانی خودتان درست کنید و لذت ببرید.

تک فان- «چه فرقی داره خب؟! سالاد فصل درست کن کافیه!»

حضور سالاد در کنار غذا نگاه کردن به میز را هم جذاب خواهد کرد چه برسد به اینکه شما از آن سالاد خوشمزه میل هم بفرمایید!

به گزارش تک فان، اگر شما هم همیشه برای راحتی کار مخصوصا در مهمانی‌ها فقط سالاد فصل درست می‌کنید باید به شما بگویم دست از این کار بردارید! می‌توانید با کمی تغییر و تنوع سالادی تهیه کنید که مهمان‌هایتان همه انگشت به دهان بمانند و تا راز و رمز و دستور آن را از شما نگیرند به منزل نروند! این همان سالادی است که همه را به وجد خواهد آورد! امتحانش کنید و به دیگران هم یاد بدهید!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدارکاهو

به میزان لازم

سیب زمینی آب پز

یک عدد

سینه مرغ

یک عدد

خیارشور

به مقدار دلخواه

نخود فرنگی پخته یا کنسروی

یک پیمانه

ذرت کنسروی

نصف پیمانه

گردو

به مقدار دلخواه

ماست هم زده پرچرب

2 قاشق غذاخوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

سس خردل

یک قاشق غذاخوری

شوید تازه یا خشک

به مقدار لازم

آب لیمو ترش تازه

نصف یک عدد

کره و روغن

برای سرخ کردن مرغ

نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز

به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ را بشویید و با پوست آن را در مقداری آب بپزید. نباید به حدی بپزد که بعد از نگینی خرد کردن له بشود!

مرغ را به اندازه مکعب‌های کوچک خرد کنید. در یک تابه مقداری کره و روغن بریزید و مرغ را به همراه کمی زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز در آن تفت بدهید تا کاملا پخته شود. سینه مرغ خیلی زود آماده می‌شود پس حتما از این بخش مرغ استفاه کنید.

کاهو را بشویید و به صورت رشته‌های باریک آن را خرد کنید.

خیارشورها را هم نگینی ریز برش بزنید و کنار بگذارید.

سیب زمینی‌ پخته را بعد از پوست گرفتن نگینی ریز خرد کنید. اجازه بدهید سیب زمینی خنک بشود تا راحتتر آن را برش بزنید.

گردو را با چاقو خرد کنید. قرار است گردوهای عزیز و نازنین زیر دندان حس بشوند! پس آنها را آسیاب نکنید که بتوانید در سالاد متوجه حضورشان بشوید!

یک ظرف بزرگ انتخاب کنید. کاهو را به همراه سینه مرغ سرخ شده و خنک، سیب زمینی نگینی خرد شده، خیارشور، نخود فرنگی، گردوی خرد شده و ذرت به خوبی مخلوط کنید.

در یک کاسه سس سالاد را آماده کنید که طعم دهنده اصلی آن است. ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش، اگر دوست دارید مقداری آب خیارشور، نمک، فلفل سیاه و پودر پیاز مخلوط کرده و خوب هم بزنید. اگر می‌خواهید رژیمی تر عمل کنید می‌توانید به جای سس مایونز هم از ماست داخل سس بریزید.

سس را به مواد آغشته کرده و خوب ترکیب کنید تا تمام قسمت‌ها سس‌اندود بشود.

ظرف سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار بدهید تا تمام طعم‌ها با هم دوستی و مراوده پیدا کنند و خروجی کار یک سالاد بی نهایت جذاب و خوشمزه باشد که شما و بقیه عزیزانتان را هیجان زده کند. نوش جان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!